Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Uskebasi said:

Retardima koji ovo koriste za lečenje kompleksa mogu samo da poželim da se sete svoje pokvarenosti kada svojoj deci budu menjali školu jer je neko rešio da im malo preti. 

Jebote, jedan od najboljih sportista Evrope odustaje od dolaska u Srbiju jer neko preti njegovoj porodici i postoje umobolnici kojima to pričinjava vrhunac zadovoljstva... 

nije li verovatnije da mu je neko pretio jer je odlagao da potpiše, a ne da ne potpiše? 
Taman ima smisla blaćenje i pretnje preko novina kako je dao časnu pravoslavnu reč.

• Haha 5
Posted

Saopštenje je stvarno dno, nadam se da ce ovo biti jedno od ne više od 3 saopštenja za sezonu. Ne ide nam i ima ko će već da štancuje ovakve splačine na dnevnom nivou.

Naravno jasno je da je u pitanju pokušaj kriznog menadžmenta i sprečavanje onoga što će sad već izvesno biti glavna pesma ove sezone.

Jasno je i da su nakon EL i finala ABA razni Vesići, Vučićevići, Bizoni, Dragani, Krempite i slične Čovićolike pojave doživele težak duševni bol, pa se po svaku cenu moralo sprečiti da se ovakvim transferom dodatno posere po njima.

Samo da ne procuri da Mirota ide u npr Pao, ako bi pale neke pretnje od navijača Olimpijakosa, morao bi tako strašljiv opet da menja klub...

• +1 3
  • Tužno 1
Posted
3 minutes ago, Uskebasi said:

Retardima koji ovo koriste za lečenje kompleksa mogu samo da poželim da se sete svoje pokvarenosti kada svojoj deci budu menjali školu jer je neko rešio da im malo preti. 

Jebote, jedan od najboljih sportista Evrope odustaje od dolaska u Srbiju jer neko preti njegovoj porodici i postoje umobolnici kojima to pričinjava vrhunac zadovoljstva... 

Ko su ti umobolnici ovde na forumu?

Ko likuje zbog ovoga?

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, dragance said:

nije li verovatnije da mu je neko pretio jer je odlagao da potpiše, a ne da ne potpiše? 
Taman ima smisla blaćenje i pretnje preko novina kako je dao časnu pravoslavnu reč.

Cekaj..koliko zaista verujes u ovo ?

• +1 2
Posted

Zasto bi mu onda garantovao Vucic bezbednost? To da nece potpisati zbog pretnji je javnosti poznato jedan dan, pa ne vidim zasto bi mu neko pretio zato sto nece potpisati

• +1 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Cekaj..koliko zaista verujes u ovo ?

Oni tekstovi o svetoj pravoslavnoj riječi iznikli sami od sebe na sve strane...

• +1 2
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted

Samo da se ne ispostavi da je ovo jednomesečno čekanje Željka i Zorana bila jedna ogromna, nepremostiva greška. Pretpostavljam da je daljnje sklapanje tima umnogome zavisilo od dolaska Mirotića. Mnogo je vremena prošlo, sada mora brzo da se reaguje, ali je veliki problem što su sada i skromnije ponude na poziciji 1, 4 i 5. 

Nadam se da Željko i Zoran imaju dobar plan "B" i da im igrači koje su hteli nisu već potpisali za druge klubove.

Posted
2 minutes ago, BlackGeorge said:

Samo da se ne ispostavi da je ovo jednomesečno čekanje Željka i Zorana bila jedna ogromna, nepremostiva greška. Pretpostavljam da je daljnje sklapanje tima umnogome zavisilo od dolaska Mirotića. Mnogo je vremena prošlo, sada mora brzo da se reaguje, ali je veliki problem što su sada i skromnije ponude na poziciji 1, 4 i 5. 

Nadam se da Željko i Zoran imaju dobar plan "B" i da im igrači koje su hteli nisu već potpisali za druge klubove.

Mi poziciju 4 imamo sacuvanu od prošle godine. Mirotic je bio sansa koja se ne propušta i igrac zbog koga je opravdano prilagođavati ekipu, ali mi sad treba da jurimo 2 centra i pleja koji se ne plaše čovićevskih sledbenika. Svakako smo trazili startnog centra, pa se tu ne menja mnogo u ponudi

Posted

E bre SUPER sto nije potpisao. Kakav bre Mirotic.. ispalio Barsu pa nas bi prodao za sekund...

Samo PRAVI igraci.... i Kep Panter

• +1 1
Posted
26 minutes ago, dragance said:

Iz Miroticevog instagram posta: Kako su u javnost dospele izvesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK “Partizanu”, počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile.

Citaj malo.

55 minutes ago, BlackGeorge said:

Partizan Mozzart Bet: Neka Mirotić kaže ko mu je pretio, Vučić mu garantovao bezbednost

Kakav naslov teksta :laugh:

Ne pada mi napamet da ga čitam, ovde je sve jasno već iz naslova.

Imaš Ostoju koji je hteo da dovede Mirotića jer je Željko hteo, dogovorili su se itd. Ali Ostoja je vučićev poslušnik pa je dobio naređenje od svevišnjeg Srbije da se to stopira kako zna i ume. Onda idu pretnje, uvrede, sve se svali na tog Mirotića, angažuju i patrijarha i neke kaluđere. Vučiić mu kao garantuje bezbednost. Mirotić se smorio, video opasne pretnje njemu i porodici i, da ne bi njegov biznis i porodica u Srbiji imali problema, rešio da odustane. Tu je Ostoja napokon odahnuo jer je ispunio vučićev zadatak i krenuo kao pijani zec da se kurči sa "Neka Mirotić kaže ko mu je pretio, Vučić mu garantovao bezbednost!" :laugh:

Dodjite na stadion je humorsiticki program, ne informativni.

3 minutes ago, Uskebasi said:

Mi poziciju 4 imamo sacuvanu od prošle godine. Mirotic je bio sansa koja se ne propušta i igrac zbog koga je opravdano prilagođavati ekipu, ali mi sad treba da jurimo 2 centra i pleja koji se ne plaše čovićevskih sledbenika. Svakako smo trazili startnog centra, pa se tu ne menja mnogo u ponudi

Sta ce nam dve petice?

Posted
29 minutes ago, dragance said:

Ovo ima dosta smisla, nestrpljiva stoka grobljanska pa vredja i preti da se ubrza.

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, J.R. Cash said:

Dodjite na stadion je humorsiticki program, ne informativni.

Ne gledam "dođite na stadion". Pretpostavljam da napada Ostoju čim si moj post spojio sa tim. Nisam Ostojin svedok, navijam za KK Partizan.

Posted

Jel stigao Mirotic?

Sta bi sa topikom? :D 

Najgore od svega sto sam ubedjen da smo propustili par igraca koje smo mogli dovesti zbog ove cekalice, Mirote mi manje vise nije toliko zao, jerbo Leday.

Ocekujem kompletiranje tima do kraja Jula

• +1 2
Posted

Strah u meni govori da ce posle ovog debakla da brzo potpisu kalatesa

• +1 2
Posted

Koliko je gadno sve ovo sa KKP i KKCZ. Gadnije je od ostalih SNS gadosti jer ljudi koji su inače totalno svesni ko je i šta je Vučić nalaze načina da ovo racionalizuju. Grupa Vučićevih mafijaša istresla neke milione da dovedu Mirotića, druga grupa takođe Vučićevih mafijaša mu preti da će najebati ako potpiše, sam Vučić mu garantuje bezbednost, pominju se i neki popovi...Onda ovi prvi u ime KKP zahtevaju od njega kao borca za istinu da obelodani zašto nije održao datu reč, on eksplicitno isključuje ove druge iz priče.

Mora tako da bi bili konkurenti, a dobro je i za marketing. 

• +1 7
  • Hvala 1
  • -1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...