garmonbozia Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Just now, levi said: neko na forumu je protiv Omića u Zvezdi @garmonbozia ? možda neki grobar 3
bradilko Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 3 minutes ago, levi said: neko na forumu je protiv Omića u Zvezdi @garmonbozia ? zar nije to bila prica zvezdinih navijaca? kao nikad muslimani u zvezdi? no najgore sto je uprava na celu podrzala taj stav zvezdockinih sipkasa? o tome je to, levi, red alert gumbu. ne propustas priliku da spletkaris 2
garmonbozia Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 nije tebi ništa rekao, već meni zato što sam jedanput pitao da li je neko na forumu želeo povredu yagu 1 1
Dankan Ajdaho Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Što brišete? Naprdnjači projekti, Zvezda i Partizan su jednostavno osuđeni na propast, kao i sve ostalo čega se Naprdnjačka ruka dohvati. Možete da obrišete, banujete, to je jednostavno tako i ne može biti drugačije, ma koliko bolelo. 7
garmonbozia Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Just now, Dankan Ajdaho said: Što brišete? Naprdnjači projekti, Zvezda i Partizan su jednostavno osuđeni na propast, kao i sve ostalo čega se Naprdnjačka ruka dohvati. Možete da obrišete, banujete, to je jednostavno tako i ne može biti drugačije, ma koliko bolelo. prebacili su na drugu temu brt onu gde merimo patkice
Dankan Ajdaho Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 1 minute ago, garmonbozia said: prebacili su na drugu temu brt onu gde merimo patkice Zar to postoji? Jbt, treba me jebati, ja sam Koštuničin Koštunica.
garmonbozia Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Just now, Dankan Ajdaho said: Zar to postoji? Jbt, treba me jebati, ja sam Koštuničin Koštunica. ako ne znaš, bolje ni da ne ideš tamo
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2024 Author Posted April 5, 2024 1 minute ago, Tpojka said: Diši. Prebačeno je na adekvatnu temu. ta tema je o uticaju politike na sport, ne 📐🦆 1
sigurnost Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 6 hours ago, booyaka said: Mislim da dobijate Valensiju. Za Top 11? 2
Tresko Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 9 hours ago, Lord Stef said: Opusteno, u poslednjem kolu Zvezda bije Efes, mi gubimo od Valensije i onda sticu pravo da nas zajebavaju najmanje do sledece godine u ovo vreme. Ali sto se komsije usplahirile da nam se slucajno ne poklopi neki rezultat Da jebote, podvriskivalo se na forumu kad je Hays Davies promašio ono u poslednjoj sekundi, i kad je prošao onaj pas Baskonije pred kraj, podvriskivalo se. Ali šta ćeš, oni se jedino raduju kad Partizan izgubi. Svojim pobedama ne mogu da se raduju. 1
Tresko Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Inače opet na RTS-u pišu kairon sa wishful thinking, slučajno naravno: 1 1
booyaka Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 Gde je onaj brat sa tabelama, statistikama i kvotama za osvajanje EL? Az nešto
SNARC Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 I kod njega na tabelama ste apsolutno dno..uz Asvel i Albu..nista nije promenio vas najveci uspeh sezone sinoc, pobeda Efesa u Istanbulu 1 2 1
Recommended Posts