lord_s Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Tristan je Kyle Kuzma-approved. A negde sam citao hvalospeve nekog asistenta u Wash, jos pre ovog odlaska u ligu. Napravismo jos jednog NBA igraca, sledece godine ga draftujem na fantaziju. Na drugu temu - Gudura masi otvorenu trojku za pobedu, cela hala pada u nesves'.
uini Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 54 minutes ago, lord_s said: Tristan je Kyle Kuzma-approved. A negde sam citao hvalospeve nekog asistenta u Wash, jos pre ovog odlaska u ligu. Napravismo jos jednog NBA igraca, sledece godine ga draftujem na fantaziju. ako ste napravili kuzmu 0.3, da se zapitate zasto nije makar 0.5
Mindaugas Žukauskas Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Fener sa jedno 50 grešaka u prvom poluvremenu odlazi na odmor sa +4. Gore od ovoga ne mogu 1
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2024 Author Posted April 5, 2024 s obzirom da smo direktno involvirani u ishod ovog meča ništa ne bi unapred otpisao
*edited by mod Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Možda upalim zadnja dva minuta ako bude neizvesno. Ne mogu još i oko ovih da se full time nerviram. Ako prođemo super, ako ne idemo odmorni na ABA.
Kreator Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 (edited) Real opasno kara Baskoniju a tek je prva četvrtina. Urekao sam ih. Edited April 5, 2024 by BlackGeorge
SNARC Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Prijela se neka govna nasim sportskim prijateljima iz FenerbahceTa..nikako da slome ove..a usput igraju kao qrac. Ovo jako podseca na nase tekme koje tradicionalno gubimo pred kraj. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2024 Author Posted April 5, 2024 festival izgubljenih lopti za plavo žute 1
Ratamahatta Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Plavsic opet ugovorio neko karanje za pola jedanejs i mrsko konstatuje kako svaka pauza traje predugo
goofs Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Ko da gledam ovogodišnji Partizan. Znači gubimo glupostima u poslednjem minutu.
SNARC Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Moraće sudije da uzmu stvari u svoje ruke Dje je Boltauzer kad je najpotrebniji
bradilko Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Moraće zveyda da reši Efesa zrtvovace se zvezdocka zbog dobrih odnosa sa turskom glede kosova. ne sumnjam jer zvezdocka srbija nikad jugoslavija 1
Recommended Posts