Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Just now, BlackGeorge said:

Jaaaaooo evo ga još jedan. :laugh:

Oprostiće ti đura što te tukao. Odakle samo izvirete?

Iz zdravog razuma. 

11 minutes ago, BlackGeorge said:

Šta kaže Anđušićeva žena? Jel objavila neki novi story na insta? :fantom:

Gde nestade onaj sto je napisao da bira da mu Ivana bude insajder, a ne Geo?

• Popular Post
30 minutes ago, Filozof manijak said:

Idi dečko, umij se, mnogo si zapenio, ne valja ti to 

ne@sigurnost

Jednocelijske oluje najvise trigeruju jednocelijske mozgice..

16 minutes ago, kralj said:

Ovoga bi se informer postideo. 

Barem znamo ko je autor teksta o svetoj pravoslavnoj riječi od pre dva dana.

Ovom prilikom KK Partizan Mozzart Bet želi da napomene kako je pre petnaestak dana Nikola Mirotića dao reč treneru Obradoviću a potom i predsedniku Mijailović, direktoru Saviću i kapitenu Panteru da će postati igrač Partizana.

No da se ne prekida narativ ovde da su sile zla sprečile dolazak Mirotića u klub.

18 minutes ago, kralj said:

Ovoga bi se informer postideo. 

Bas bijedno saopstenje KKP

Hvala Vucicu... nisu prijetnje razlog... Mirotic mjenjao uslove, izace sve na vidjelo narednih dana... mi cuvamo sve prepiske.

Dosao sam da mi otvore oci jedan sto drka dok cita Coviceva saopstenja i drugi koji Vucica zove Vucko. Al samo zdravorazumski da bude.

20 minutes ago, Lezilebovich said:

Vucic garantovao bezbednost ... jebem te partizane :(

Da, ovo je bas specijalna vrsta ludila:

Ovom prilikom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću koji je lično uputio poziv igraču i potvrdio da je bezbednost njega i njegove porodice garantovana u Srbiji i da su oni dobrodošli. 

Tacno nisam siguran sta zvuci gore i bizarnije. Da je ovo tacno ili da su izmislili iz kluba.

16 minutes ago, sigurnost said:

Odbijaš stručnu pomoć, ali ja sam u obavezi da ti je pružim.

Jel ti to deliš neku dijagnozu, Ljiljana? 

Veliki čovek i vernik povukao reč jer mu se porodica nije ugodno osećala kako kaže.

Kakva je ovo banana od države kad ti se onda predsednik kluba obrati tako da je čak i predsednik države zvao igrača da mu kaže da će biti ok.

Ne bi ni ja potpisao, lagano u Atinu ili Milano i živi kao čovek, bez ikakvog straha.

A za reč i borbu za istinom, zaboraviće narod već na početku sezone.

Banana.

1 minute ago, Azdaja said:

Veliki čovek i vernik povukao reč jer 

Ne bi ni ja potpisao, lagano u Atinu ili Milano i živi kao Spanulis, bez ikakvog straha.

+1

1 minute ago, copkillah said:

Jel ti to deliš neku dijagnozu, Ljiljana? 

nisam lekar, nego veterinar, Marjane Rističeviću.

mogu da pogledam.

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa razočarao se. 

Nisam ni ja verovao da čovićevsko/vučićevske pretnje mogu da idu tako daleko. Pa se još uključi i pravoslavna crkva da stane u prve redove da vodi krstaški rat u ime Udbaško/Skojevskog kluba koji je izašao iz istog jajeta kao i naš Partizan, sve sa narativom da su neki veliki pravoslavci, dobiješ ovako šizofreni rezultat.

Da patrijarh i neki kaluđeri agituju da košarkaš ne potpiše za nas već za ove naslednike kožnih kaputa koji su im čupali brade. Pa stvarno ... Šizofrenija na kub.

13 minutes ago, BlackGeorge said:

Jaaaaooo evo ga još jedan. :laugh:

Oprostiće ti đura što te tukao. Odakle samo izvirete?

Pa to je većinska Srbija, naravno da izviru iz svake rupe.

• Author
12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

izvoli?

4 minutes ago, J.R. Cash said:

Dosao sam da mi otvore oci jedan sto drka dok cita Coviceva saopstenja i drugi koji Vucica zove Vucko. Al samo zdravorazumski da bude.

Pa najbolje da ostavimo vas jadne aparthejdovane da nam pricate o projekcijama vase realnosti. Ko vam je doveo Pantera sa F4 EL? 

Sto ti sto mu prete nisu dali vise da dodje u Zvezdu kojoj zapravo treba igrac na toj poziciji? 

Guest
This topic is now closed to further replies.