samo_opusteno Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Just now, BlackGeorge said: Jaaaaooo evo ga još jedan. Oprostiće ti đura što te tukao. Odakle samo izvirete? Iz zdravog razuma. 6 1
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 11 minutes ago, BlackGeorge said: Šta kaže Anđušićeva žena? Jel objavila neki novi story na insta? Gde nestade onaj sto je napisao da bira da mu Ivana bude insajder, a ne Geo? 1 2 1
Popular Post Vasilij Zajcev Posted July 22, 2023 Popular Post Posted July 22, 2023 30 minutes ago, Filozof manijak said: Idi dečko, umij se, mnogo si zapenio, ne valja ti to ne@sigurnost Jednocelijske oluje najvise trigeruju jednocelijske mozgice.. 1 11
Barrister Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 16 minutes ago, kralj said: Ovoga bi se informer postideo. Barem znamo ko je autor teksta o svetoj pravoslavnoj riječi od pre dva dana. Quote Ovom prilikom KK Partizan Mozzart Bet želi da napomene kako je pre petnaestak dana Nikola Mirotića dao reč treneru Obradoviću a potom i predsedniku Mijailović, direktoru Saviću i kapitenu Panteru da će postati igrač Partizana. No da se ne prekida narativ ovde da su sile zla sprečile dolazak Mirotića u klub. 1 1 1 1 2
MiddleClass Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 18 minutes ago, kralj said: Ovoga bi se informer postideo. Bas bijedno saopstenje KKP Hvala Vucicu... nisu prijetnje razlog... Mirotic mjenjao uslove, izace sve na vidjelo narednih dana... mi cuvamo sve prepiske. 4
J.R. Cash Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Dosao sam da mi otvore oci jedan sto drka dok cita Coviceva saopstenja i drugi koji Vucica zove Vucko. Al samo zdravorazumski da bude. 4 1
Orle Zmajević Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 20 minutes ago, Lezilebovich said: Vucic garantovao bezbednost ... jebem te partizane :( Da, ovo je bas specijalna vrsta ludila: Quote Ovom prilikom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću koji je lično uputio poziv igraču i potvrdio da je bezbednost njega i njegove porodice garantovana u Srbiji i da su oni dobrodošli. Tacno nisam siguran sta zvuci gore i bizarnije. Da je ovo tacno ili da su izmislili iz kluba. 4
copkillah Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 16 minutes ago, sigurnost said: Odbijaš stručnu pomoć, ali ja sam u obavezi da ti je pružim. Jel ti to deliš neku dijagnozu, Ljiljana? 2
Azdaja Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Veliki čovek i vernik povukao reč jer mu se porodica nije ugodno osećala kako kaže. Kakva je ovo banana od države kad ti se onda predsednik kluba obrati tako da je čak i predsednik države zvao igrača da mu kaže da će biti ok. Ne bi ni ja potpisao, lagano u Atinu ili Milano i živi kao čovek, bez ikakvog straha. A za reč i borbu za istinom, zaboraviće narod već na početku sezone. Banana. 4
MiddleClass Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, Azdaja said: Veliki čovek i vernik povukao reč jer Ne bi ni ja potpisao, lagano u Atinu ili Milano i živi kao Spanulis, bez ikakvog straha. +1
sigurnost Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, copkillah said: Jel ti to deliš neku dijagnozu, Ljiljana? nisam lekar, nego veterinar, Marjane Rističeviću. mogu da pogledam.
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Gde nestade onaj sto je napisao da bira da mu Ivana bude insajder, a ne Geo? Pa razočarao se. Nisam ni ja verovao da čovićevsko/vučićevske pretnje mogu da idu tako daleko. Pa se još uključi i pravoslavna crkva da stane u prve redove da vodi krstaški rat u ime Udbaško/Skojevskog kluba koji je izašao iz istog jajeta kao i naš Partizan, sve sa narativom da su neki veliki pravoslavci, dobiješ ovako šizofreni rezultat. Da patrijarh i neki kaluđeri agituju da košarkaš ne potpiše za nas već za ove naslednike kožnih kaputa koji su im čupali brade. Pa stvarno ... Šizofrenija na kub. 3
napadaj Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 13 minutes ago, BlackGeorge said: Jaaaaooo evo ga još jedan. Oprostiće ti đura što te tukao. Odakle samo izvirete? Pa to je većinska Srbija, naravno da izviru iz svake rupe. 4
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2023 Author Posted July 22, 2023 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Gde nestade onaj sto je napisao da bira da mu Ivana bude insajder, a ne Geo? izvoli?
samo_opusteno Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 4 minutes ago, J.R. Cash said: Dosao sam da mi otvore oci jedan sto drka dok cita Coviceva saopstenja i drugi koji Vucica zove Vucko. Al samo zdravorazumski da bude. Pa najbolje da ostavimo vas jadne aparthejdovane da nam pricate o projekcijama vase realnosti. Ko vam je doveo Pantera sa F4 EL? Sto ti sto mu prete nisu dali vise da dodje u Zvezdu kojoj zapravo treba igrac na toj poziciji? 1
Recommended Posts