sigurnost Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 12 minutes ago, napadaj said: Neka srbuje i razmenjuje ikone s onim splačinama, a mi lepo da dovedemo nekog pristojnog i malo poremećenog, kako nam i dolikuje. 1 Vrabac za gospodina! 1 1 1
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2023 Author Posted July 22, 2023 Quote Partizan Mozzart Bet neće angažovati Nikolu Mirotića KK Partizan Mozzart Bet i pored svih uloženih napora i pregovora koji su trajali nekoliko nedelja, neće angažovati jednog od najboljih evropskih igrača u ovom trenutku, Nikolu Mirotića. Interesovanje za igrača od strane kluba datira od juna meseca, kada se pojavila informacija da će Mirotić raskinuti ugovor sa Barselonom. Bez ikakvog ugrožavanja finansijske sigurnosti igrača prilikom raskida u tom trenutku aktuelnog ugovora, predsednik KK Partizan Mozzart Bet, sportski direktor i trener crno-belih, Ostoja Mijailović, Zoran Savić i Željko Obradović su obavili načelne razgovore sa Nikolom Mirotićem, koji ih je ugostio u svom domu u Tivtu. Kada su Barselona i Nikola Mirotić obavili sve administrativne poslove, pristupilo se zvaničnim pregovorima tokom kojih je klub prihvatio uslove igrača. Ovim putem napominjemo da su se uslovi nekoliko puta menjali, ali da je klub uvek nalazio način da ih ispuni i potpisan trogodišnji ugovor pre nekoliko dana pošalje na potpis Nikoli Mirotiću. Paralelno sa tim, u javnosti su se pojavile brojne informacije o tome da određene osobe prete Nikoli Mirotiću i da postoji bojazan za njegovu bezbednost ukoliko postane košarkaš Partizana Mozzart Bet. Predsednik Mijailović, sportski direktor Savić i trener Obradović su nekoliko puta uveravali igrača da nema razloga za zabrinutost i da je više nego dobrodošao u Srbiju. Takođe, Klub je odmah kontaktirao najviše državne organe kako bi i najsitnija sumnja bila otklonjena. Ovom prilikom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću koji je lično uputio poziv igraču i potvrdio da je bezbednost njega i njegove porodice garantovana u Srbiji i da su oni dobrodošli. Za sve navedeno, postoje pisani dokazi u formi elektronske pošte ili poruka. Ipak, iz Klubu nepoznatog razloga, Nikola Mirotić nije odlučio da potpiše već dogovorene uslove i KK Partizan Mozzart Bet je nakon određenog perioda čekanja prinuđen da odustane od angažovanja doskorašnjeg košarkaša Barselone. Ovom prilikom KK Partizan Mozzart Bet želi da napomene kako je pre petnaestak dana Nikola Mirotića dao reč treneru Obradoviću a potom i predsedniku Mijailović, direktoru Saviću i kapitenu Panteru da će postati igrač Partizana. Takođe, klub želi da napomene kako se nakon toga još nekoliko puta raspitivao oko toga koje će još igrače crno-beli dovesti. Klub javno poziva Nikolu Mirotića da iz obaveza prema istini, a on je čovek koji se bori za istinu, kaže ko su osobe koje su mu pretile. Želja i plan kluba, bila je da se tim gradi oko igrača koji su trenutno pod ugovorom i samog Mirotića, ali će sada taj plan morati da se koriguje. KK Partizan Mozzart Bet čvrsto veruje da razlozi za ne potpisivanje ugovora od strane Nikole Mirotića nemaju veze ni sa kakvim pretnjama, već sa nekim drugim stvarima u koje će javnost moći da se uveri u danima pred nama. Parni valjak se okreće drugim rešenjima na tržištu i sa nepromenjenim ambicijama ulazi u sezonu 2023/24. 2
ToniAdams Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 čestitke komšijama, a i mirotiću što je izbegao da ga peku živog u nekom kombiju 3
Lezilebovich Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 10 minutes ago, napadaj said: Neka srbuje i razmenjuje ikone s onim splačinama, a mi lepo da dovedemo nekog pristojnog i malo poremećenog, kako nam i dolikuje. Nemoj sad te kiselo je grozdje. Ne treba da upiremo prstom u coveka, imao je dobru nameru, ali ja zaboravio ( ako je ikada i znao) dubinu blata u Srbiji. Kad su poceli da ga mazu blatom, racunica se skroz poremetila. I nije nu cudno i nije do Mirotica 2
smooth.Op Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 On 1. 7. 2023. at 12:55, smooth.Op said: Ja ne znam šta da mislim o eventualnom potpisu Mirotića (a mislim da to toga neće doći). Nekako mi sve to ima neki Gurović vajb. A popalio sam se kad sam dobio info da se video sa Željkom, da hoće da dođe. Ovo kako sve ispade, navodi me da midlim da on ne bi dobro podne toplog zeca pred prvi derbi i da bi onda nastali problemi. Drago mi je da je to spoznao na vreme. Možda ipak malo prekasno za kkp, koji je izgleda pravio tim računajući na njega. Daj neke amere, kamerunce.. 1
Lezilebovich Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Vucic garantovao bezbednost ... jebem te partizane :( 3 1
Orle Zmajević Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Hvala mu na odluci i puno srece u nastavku pravoslavne karijere. Ne znam samo kome jos da adresiram zahvalnicu, ZokijuDS1989 sa fejsa, andricevom vencu ili ludaku iz Atine ali nije ni bitno. Arhivirati i dovesti par kamerunskih lavova pa da krecemo. 3
kralj Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Ovoga bi se informer postideo. 5 2 1 1
napadaj Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 2 minutes ago, Lezilebovich said: Nemoj sad te kiselo je grozdje. Ne treba da upiremo prstom u coveka, imao je dobru nameru, ali ja zaboravio ( ako je ikada i znao) dubinu blata u Srbiji. Kad su poceli da ga mazu blatom, racunica se skroz poremetila. I nije nu cudno i nije do Mirotica Nije kiselo grožđe, od početka nisam bio zagrejan za taj dolazak. Gledao sam ga dosta puta i ne sviđa mi se kako igra kad je zajebano, a ovogodišnji F4 je najbolji primer toga. Plus ne podnosim sve te budalaštine s ikonama, crkvom i pratećim nebulozama. 5 1
copkillah Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 19 minutes ago, sigurnost said: Kakvim banalnim relativizacijama? Jednostavno ste potpuno zaslepljeni. Trpaj Vučiću pare preko svojih barona, Ostoja svetski mega care jebi Ćoravog, kurci nas za-bo-le za sve, samo daj pare, samo ljubav, samo prtizai, mi smo vukovi sa Vol strita, 2m, 5m, 25m evra ... A onda kad se izađe iz zanosa : ju šta nam rade, aparthejd, država duradi nešto .... Lažni moralisti i kvaziopzicionari. Ljiljana, prestani da se zakopavaš sve dublje. 3 2 1 1
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Šta kaže Anđušićeva žena? Jel objavila neki novi story na insta? 7
sigurnost Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, Lezilebovich said: Vucic garantovao bezbednost ... jebem te partizane :( Čekaj, zar nije normalno da onaj ko finansira njegov dolazak garantuje i njegovu bezbednost? OK ti je da Želimir traži da Vučić finansira njegov ugovor, ali ti nije OK da od njega traži garancije za njegovu navodno ugroženu bezbednost? 1 1
sigurnost Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 4 minutes ago, copkillah said: Ljiljana, prestani da se zakopavaš sve dublje. Odbijaš stručnu pomoć, ali ja sam u obavezi da ti je pružim. 3
samo_opusteno Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Dobio bolju ponudu, predomislio se, Partizan ga pritiskao patetikom oko date reci, on iskoristio pretnje da se izvuce ali ogradio Zvezdu. Zbog insinuacija navijača da mu je pretio drzavni vrh cijom je voljom klub i podignut i zbog cije je volje i novca kao glavni igrac u projektu doveden Panter, do tada omiljen igrac medju zvezdasima (pa mu niko nije pretio) , klub morao da izda ovo saopštenje. 3 2 1
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Jaaaaooo evo ga još jedan. Oprostiće ti đura što te tukao. Odakle samo izvirete? 3
Recommended Posts