Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, sigurnost said:

I Kinziju i Milutinovu je prećeno.

Niko to nije povezivao sa KKP.

Kako god priča može nakon obrade da se uklopi u grobljanski narativ. Ipak neki dobitak za grobare.

Svaka čast 

• +1 4
  • Tužno 1
Posted (edited)

Kakvo jebeno gubljenje vremena oko njega. :ziga:

Dobro je da je prošlo samo par dana od kada je Barsa jednostrano raskinula ugovor.

Hvala Barsi do neba, učinila nam je ogromnu uslugu. Zamišljam da je odugovlačila sa raskidom/dogovorom do septembra pa kreće zavlačenje sa Mirotićem još nedelju, dve ...

Ajmo sada da normalno pravimo tim.

Edited by BlackGeorge
  • +1 3
Posted
1 minute ago, copkillah said:

Svaka čast 

Prodje protiv Buducnosti na domacem terenu..onda udje u naviku :)

Posted
4 minutes ago, sigurnost said:

I Kinziju i Milutinovu je prećeno.

Niko to nije povezivao sa KKP.

Kako god priča može nakon obrade da se uklopi u grobljanski narativ. Ipak neki dobitak za grobare.

Spoiler

478117_ljiljana-smajlovic01-beta-milos-m

• +1 5
Posted
1 minute ago, BlackGeorge said:

Kakvo jebeno gubljenje vremena oko njega. :ziga:

Dobro je da je prošlo samo par dana od kada je Barsa jednostrano raskinula ugovor.

Hvala Barsi do neba, učinila nam je ogromnu uslugu. Zamišljam da je odugovlačila do septembra pa kreće zavlačenje sa Mirotićem još nedelju, dve ...

Ajmo sada da normalno pravimo tim.

Tako je Jorgo. Mozda bi on na kraju ispao nas kampaco. Usrao se od par klinaca sto mu prete preko  laznih instagram profila #ciganjski narativ

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Plissken said:
  Hide contents

478117_ljiljana-smajlovic01-beta-milos-m

Zašto u moj upis ubacuješ svog idola?

• Haha 1
  • -1 1
Posted

zatto što nas podsećaš na Ljilju Smajli sa svojim banalnim relativizacijama, kao da ste blizanci 

da nema tog avatara pomislio bih da se Ljiki registrovala na forum

• +1 9
Posted

Kako su u javnost dospele izvesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK “Partizanu”, počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Odlučio sam da ne budem deo takve atmosfere i da ne želim ni sebe, ni svoju porodicu, da izlažem daljim neprijatnostima. Istine radi, moram napomenuti da ni jedna pretnja nije došla iz tabora KK ”Crvena zvezda” i da sa njima uvek imam dobru komunikaciju i punu poštovanja.

:laugh:

Sada sam srećan što nije došao kod nas. Šta kaže? Pretili su mi neki čobani budale ali to su likovi koji nemaju nikakvu vezu sa kk crvena zvezda jer sam sa njima super cool i imam poštovanja.

:laugh:

Jeste cela Srbija se kopča na leđa i ne vidi šta se dešava.

• +1 4
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, BlackGeorge said:

Jeste cela Srbija se kopča na leđa i ne vidi šta se dešava.

izgleda se dobar deo nje kopča

cca 2/3

• +1 4
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted

Mirotić je top5 igrač u EL, možda i više. Ako imaš priliku da ga ugrabiš treba je iskoristiti, makar tumbao koncept ekipe.

That said, u timu kakav je naš Mirota nam ne treba toliko koliko bi nam trebala još 3-4 jaka igrača. Prečesto se dešavalo prošle godine da u prvom poluvremenu nabijemo ludački tempo i odemo na 10-15 razlike, i onda to prospemo u drugom jer nemamo snage za toliko jakih 40 minuta. Ako ubacimo još igrača u rotaciju, biće bolje nego da dodamo samo još jednog mamojeba i 2 Brodžijanska.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

izgleda se dobar deo nje kopča

cca 2/3

Te 2/3, ili makar većinu od te 2/3 itekako odgovara da se ponaša u skladu sa gore navedenom rečenicom. Evo ga jedan ovde kako nas ubeđuje da crno nije belo nego je crveno.

Posted (edited)

Idi dečko, umij se, mnogo si zapenio, ne valja ti to 

ne@sigurnost

Edited by Filozof manijak
Posted

Neka srbuje i razmenjuje ikone s onim splačinama, a mi lepo da dovedemo nekog pristojnog i malo poremećenog, kako nam i dolikuje.

• +1 6
  • -1 1
  • Tužno 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...