copkillah Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, sigurnost said: I Kinziju i Milutinovu je prećeno. Niko to nije povezivao sa KKP. Kako god priča može nakon obrade da se uklopi u grobljanski narativ. Ipak neki dobitak za grobare. Svaka čast 4 1
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 (edited) Kakvo jebeno gubljenje vremena oko njega. Dobro je da je prošlo samo par dana od kada je Barsa jednostrano raskinula ugovor. Hvala Barsi do neba, učinila nam je ogromnu uslugu. Zamišljam da je odugovlačila sa raskidom/dogovorom do septembra pa kreće zavlačenje sa Mirotićem još nedelju, dve ... Ajmo sada da normalno pravimo tim. Edited July 22, 2023 by BlackGeorge 3
SNARC Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, copkillah said: Svaka čast Prodje protiv Buducnosti na domacem terenu..onda udje u naviku
Plissken Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 4 minutes ago, sigurnost said: I Kinziju i Milutinovu je prećeno. Niko to nije povezivao sa KKP. Kako god priča može nakon obrade da se uklopi u grobljanski narativ. Ipak neki dobitak za grobare. Spoiler 5
ZokiAsov Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, BlackGeorge said: Kakvo jebeno gubljenje vremena oko njega. Dobro je da je prošlo samo par dana od kada je Barsa jednostrano raskinula ugovor. Hvala Barsi do neba, učinila nam je ogromnu uslugu. Zamišljam da je odugovlačila do septembra pa kreće zavlačenje sa Mirotićem još nedelju, dve ... Ajmo sada da normalno pravimo tim. Tako je Jorgo. Mozda bi on na kraju ispao nas kampaco. Usrao se od par klinaca sto mu prete preko laznih instagram profila #ciganjski narativ 1
sigurnost Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, Plissken said: Hide contents Zašto u moj upis ubacuješ svog idola? 1 1
Filozof manijak Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 zatto što nas podsećaš na Ljilju Smajli sa svojim banalnim relativizacijama, kao da ste blizanci da nema tog avatara pomislio bih da se Ljiki registrovala na forum 9
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Kako su u javnost dospele izvesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK “Partizanu”, počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Odlučio sam da ne budem deo takve atmosfere i da ne želim ni sebe, ni svoju porodicu, da izlažem daljim neprijatnostima. Istine radi, moram napomenuti da ni jedna pretnja nije došla iz tabora KK ”Crvena zvezda” i da sa njima uvek imam dobru komunikaciju i punu poštovanja. Sada sam srećan što nije došao kod nas. Šta kaže? Pretili su mi neki čobani budale ali to su likovi koji nemaju nikakvu vezu sa kk crvena zvezda jer sam sa njima super cool i imam poštovanja. Jeste cela Srbija se kopča na leđa i ne vidi šta se dešava. 4 1 1
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2023 Author Posted July 22, 2023 1 minute ago, BlackGeorge said: Jeste cela Srbija se kopča na leđa i ne vidi šta se dešava. izgleda se dobar deo nje kopča cca 2/3 4 2 1
goofs Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Mirotić je top5 igrač u EL, možda i više. Ako imaš priliku da ga ugrabiš treba je iskoristiti, makar tumbao koncept ekipe. That said, u timu kakav je naš Mirota nam ne treba toliko koliko bi nam trebala još 3-4 jaka igrača. Prečesto se dešavalo prošle godine da u prvom poluvremenu nabijemo ludački tempo i odemo na 10-15 razlike, i onda to prospemo u drugom jer nemamo snage za toliko jakih 40 minuta. Ako ubacimo još igrača u rotaciju, biće bolje nego da dodamo samo još jednog mamojeba i 2 Brodžijanska. 1 1
Kreator Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: izgleda se dobar deo nje kopča cca 2/3 Te 2/3, ili makar većinu od te 2/3 itekako odgovara da se ponaša u skladu sa gore navedenom rečenicom. Evo ga jedan ovde kako nas ubeđuje da crno nije belo nego je crveno.
Popular Post sigurnost Posted July 22, 2023 Popular Post Posted July 22, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: zatto što nas podsećaš na Ljilju Smajli sa svojim banalnim relativizacijama, kao da ste blizanci da nema tog avatara pomislio bih da se Ljiki registrovala na forum Kakvim banalnim relativizacijama? Jednostavno ste potpuno zaslepljeni. Trpaj Vučiću pare preko svojih barona, Ostoja svetski mega care jebi Ćoravog, kurci nas za-bo-le za sve, samo daj pare, samo ljubav, samo prtizai, mi smo vukovi sa Vol strita, 2m, 5m, 25m evra ... A onda kad se izađe iz zanosa : ju šta nam rade, aparthejd, država duradi nešto .... Lažni moralisti i kvaziopzicionari. 3 6 4 2
Popular Post *edited by mod Posted July 22, 2023 Popular Post Posted July 22, 2023 Batalio sam forum pre dosta vremena ali ovo danas je toliko bedno i jadno na više nivoa. Sjajna poruka je poslata. Kad neko preti i vredja tebe i tvoju porodicu, povinuj se i povuci se. I nikako nemoj da kažeš ko te je vređao i kako ti je prećeno. Odličan presedan je postavljen jer kad je mogao da se otera Mirotić uz milionski ugovor, kome realno ne bi falila dlaka sa glave u Beogradu šta god da je izabrao, za sve ostale igrače nebo je granica. A ko li je pretio, biće da su to pojedinci povezani sa KK Studentski Centar ili Cedevitom... Na kraju najžalije mi je propuštenih igrača i vremena u jurnjavi za njim. Timski nam ta pozicija nije bila kritična ali je dosta para bilo vezano za njega i njegovu reč. Sad neka ide u taj PAO i da ga zaobiđu sve povrede i svi trofeji pa nek troši pare u zdravlju i veselju. 7 1 1 2
Filozof manijak Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 (edited) Idi dečko, umij se, mnogo si zapenio, ne valja ti to ne@sigurnost Edited July 22, 2023 by Filozof manijak
napadaj Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Neka srbuje i razmenjuje ikone s onim splačinama, a mi lepo da dovedemo nekog pristojnog i malo poremećenog, kako nam i dolikuje. 6 1 3
Recommended Posts