Nikodije Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 E jbg, bolje je zvučalo da mu Vučić preti nego da Mirota hoće još para. Kakav antiklimaks priče. 3
Geo Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 11 minutes ago, Nikodije said: E jbg, bolje je zvučalo da mu Vučić preti nego da Mirota hoće još para. Kakav antiklimaks priče. Naravno da je bolje zvuvalo, ali je postenije ispricati sve do kraja (kada sam dobio dodatna pojasnjenja).... Stvarno mi jos uvek nije jasan razlog, jer posle zadnjeg sastanka su dogovorili i tu najvisu cenu za dve godine ... Sve u svemu, po mojim informacijama ipak nece potpisati za nas ... Videcemo, sta ce stvarno biti na kraju
Nikodije Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 2 minutes ago, Geo said: Videcemo +1000 Ukrštanjem Kurira, Telegrafa, Mozzarta, tebe i ostalih insajdera i ja sam došao do ovog zaključka kao ispravnog 3
Vasilij Zajcev Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 5 hours ago, Geo said: Sacuvali smo barem 2,6mil i nadam se da ce dovesti tri dobra igraca na 1,4,5 ... Dva. Mislim da je ta Savićeva izjava da nam treba i četvorka bila napravljena zbog situacije sa Mirotom. Nas krilni centar nije ni napuštao.. Dovedeni su Ponitka i Jare da kompezuju Danteov odlazak, a trebaju nam dva igrača umesto Lesora i Madara. 2
Azdaja Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Srećom pa ima igrača, nije Mirota jedini, eno bio je u Barci pa su izduvali skoro sve. (Ovo sad klasični razočaran sam, jedi govna Mirota lajn) Teramo dalje, sve dok gospodin Žoc vodi tim ja sam u balansu. Samo je on nezamenljiv.
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2023 Author Posted July 22, 2023 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Dva. Mislim da je ta Savićeva izjava da nam treba i četvorka bila napravljena zbog situacije sa Mirotom. Nas krilni centar nije ni napuštao.. Dovedeni su Ponitka i Jare da kompezuju Danteov odlazak, a trebaju nam dva igrača umesto Lesora i Madara. otišao je papapetru? 1
Vasilij Zajcev Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Sebi se smejem, brate ja se ladno njegovog odlaska ni ne secam! Navikoh se na rupu na toj poziciji posle Kuruca i Papija...pozicija Ghostmana:))
Zeleni sto Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 9 hours ago, Geo said: Naravno da je bolje zvuvalo, ali je postenije ispricati sve do kraja (kada sam dobio dodatna pojasnjenja).... Stvarno mi jos uvek nije jasan razlog, jer posle zadnjeg sastanka su dogovorili i tu najvisu cenu za dve godine ... Sve u svemu, po mojim informacijama ipak nece potpisati za nas ... Videcemo, sta ce stvarno biti na kraju Mozzart je potvrdio dobar deo te priče danas. Ipak mu je ovo verovatno poslednji veliki ugovor u karijeri, pa odatle i dodatni pregovori i možda i pritisak porodice, agenta i poslovnih partnera (ako ih ima). Ako odluči da ne dođe u Partizan, a dobije mnogo veće pare jedina greška bi bila ako se tim pravio oko njega pre potpisa.
arheolog1981 Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 (edited) https://www.instagram.com/p/Cu_2I2oMebH/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Sad je bar jasno. Idemo dalje Edited July 22, 2023 by arheolog1981 2
ZokiAsov Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Kaze coki da mu niko nije pretio, ne znam sad kome da verujem 2
copkillah Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Pretnje urodile plodom, neće čovek da mora da razmišlja o bezbednosti svoje porodice. Jezivo. 6 3
Popular Post sigurnost Posted July 22, 2023 Popular Post Posted July 22, 2023 (edited) 10 minutes ago, ZokiAsov said: Kaze coki da mu niko nije pretio, ne znam sad kome da verujem I Mirotić potvrđuje da uvrede i pretnje nisu imale veze sa KK CZ. Edited July 22, 2023 by sigurnost 3 11
SNARC Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ne mogu da se ljutim na Mirotica.. A nekako me i zabole..ovo je mnogo iznad kosarke, sporta pogotovu. I kao sto sam vec nekoliko puta rekao, ne resava se setnjom. 4 1 3
ZokiAsov Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 1 minute ago, sigurnost said: I Mitotić potvrđuje da uvrede i pretnje nisu imale veze sa KK CZ. Realno. Verovatno su mu pretili navijaci partizana, i kriminalci povezani s njim. Samo nije covek da to otvoreno kaze 4 3
sigurnost Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Just now, ZokiAsov said: Realno. Verovatno su mu pretili navijaci partizana, i kriminalci povezani s njim. Samo nije covek da to otvoreno kaze I Kinziju i Milutinovu je prećeno. Niko to nije povezivao sa KKP. Kako god priča može nakon obrade da se uklopi u grobljanski narativ. Ipak neki dobitak za grobare. 2
Recommended Posts