Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Djuro said:

Zeljku bi prvom trebao psiholog. Prema nekim igracima se ponasa kao pravi bully (i kad zasluze a bogami i kad ne zasluze), a nekima lize guzicu, bez obzira na broj sranja koje naprave. nekad cak i uzastopnih.

igraci vide taj razliciti tretman i razumljivno je da im se ne svidja, te da za takvog trenera nece ginuti i davati 100%.

Apsolutno se slazem..svo to drugarstvo i zajebancija sa strane ne vrede dve pare kad se uveliko prica o tome da se na terenu ne postuje dogovoreno.

Ekipi treba psiholog..svima, da ih prati, prica sa njima, vidi gde stvari skripe. 

• +1 3
Posted (edited)

mi vidimo bukvalno deseti deo njihovog odnosa, ako i toliko. koliko znam niko ovde ne prisustvuje treninzima, analizama videa i svim onim što čini njihov odnos

ima onaj podkast sa perom antićem kad kaže da ti je dvadeset dva sata dnevno najbolji prijatelj, a dva sata ti uzima dušu

gorko je, al su plodovi slatki

e

ima i ona zekova izjava kad ga mislim tegi pita kako mu se obraća željko kad je ljut. ovaj preokrene očima, složi  zgroženu facu i kaže “mister ledej mej aj pliz ju”

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 9
Posted
10 minutes ago, Djuro said:

Zeljku bi prvom trebao psiholog. Prema nekim igracima se ponasa kao pravi bully (i kad zasluze a bogami i kad ne zasluze), a nekima lize guzicu, bez obzira na broj sranja koje naprave. nekad cak i uzastopnih.

igraci vide taj razliciti tretman i razumljivno je da im se ne svidja, te da za takvog trenera nece ginuti i davati 100%.

Ima i toga. Juce je realno trebalo da bude: fak ju dzejms naneli, fak ju. Ali nista od toga, jos ovaj stoji nadrkan pored klupe i nesto mitinguje

• +1 3
Posted

meni je apsolutno nerazumljivo, da trosis - ne znam - desetine miliona evra godisnje, juris neki uspeh u Evropi, a nemas psihologa u klubu.

to vise ne ide.

nema vise nigde vrhunskih sportista, koji postizu vrhunske rezultate a da ne rade sa psihologom.

• +1 1
Posted

Zar nije neko od igrača skoro pričao da klub angažuje psihologa? 

Posted

KK Partizan sigurno ima psihologa, imao ga je i pre 20ak godina, nema razloga da ga nema i sada kad je cela sportska industrija otišla na višu lestvicu.

Posted

Evo ga. Aleksa pričao :)

Otac Predrag Popović napomenuo je da se u jednom od razgovora sa Nikolom Mirotićem dotakao uloge psihologa u ekipi Barselone, a Aleksa je zatim otkrio da i u Partizanu postoji ta uloga.

- Da, Partizan ima svog psihologa. On radi svoj posao, na nekim igračima se stvarno vidi napredak. Ja generalno imam ljude sa kojima ja razgovaram - rekao je Aleksa Avramović u podkastu "I u dobru, i u zlu" i zatim dobio pitanje šta bi bilo kada bi Partizan imao svog duhovnika, sveštenika koji bi pratio ekipu, blagoslovio, čitao molitve, pričao sa igračima prenosi "Mondo".

Posted
40 minutes ago, Milošica said:

Kaže Ostoja da smo na korak od produžetka saradnje sa sadašnjim trenerom.

da parafraziram sinišu kovačevića :puke:

ako mu je toliko stalo da nas trenira, nek plati

Posted

Davno je pričao Željko da ima tog nekog ko mu analizom kaže koji igrači dobijaju patlidžan a koji potapsanje po guzici i ajmo matori.

Nismo svi isti.

Posted

Zebras, dolphins, monkeys and ponies... by bratina Lesor :) 

• +1 5
Posted
6 hours ago, smooth.Op said:

Zar nije neko od igrača skoro pričao da klub angažuje psihologa? 

Angry Mental Health GIF by Bounce

Posted
22 minutes ago, SNARC said:

Zebras, dolphins, monkeys and ponies... by bratina Lesor :) 

ako je nekom promaklo:

• Wub 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Za ovo bi mu Leia zveknula ban

Veći je patkometraš od svih ovde 😀

Edited by garmonbozia
  • Haha 6
Posted

dal je trenutak da se okači prevod večernjih novosti

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...