Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

5 minutes ago, Djuro said:

Zeljku bi prvom trebao psiholog. Prema nekim igracima se ponasa kao pravi bully (i kad zasluze a bogami i kad ne zasluze), a nekima lize guzicu, bez obzira na broj sranja koje naprave. nekad cak i uzastopnih.

igraci vide taj razliciti tretman i razumljivno je da im se ne svidja, te da za takvog trenera nece ginuti i davati 100%.

Apsolutno se slazem..svo to drugarstvo i zajebancija sa strane ne vrede dve pare kad se uveliko prica o tome da se na terenu ne postuje dogovoreno.

Ekipi treba psiholog..svima, da ih prati, prica sa njima, vidi gde stvari skripe. 

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

mi vidimo bukvalno deseti deo njihovog odnosa, ako i toliko. koliko znam niko ovde ne prisustvuje treninzima, analizama videa i svim onim što čini njihov odnos

ima onaj podkast sa perom antićem kad kaže da ti je dvadeset dva sata dnevno najbolji prijatelj, a dva sata ti uzima dušu

gorko je, al su plodovi slatki

e

ima i ona zekova izjava kad ga mislim tegi pita kako mu se obraća željko kad je ljut. ovaj preokrene očima, složi  zgroženu facu i kaže “mister ledej mej aj pliz ju”

Edited by kud u maglu Simoviću

• Popular Post

Najbolje da PPP konzilijum odredi kako Želimir treba da vodi ekipu i utakmicu. Saberite se ljudi, to što mi vidimo uživo ili preko TVa je nekih 7% ukupne interakcije trenera i igrača. Napušavao je on i neka mnogo veća imena nego što su sadašnji igrači Partizana, pa je svejedno uspeo nekoga da prevari za 9 EL titula.

10 minutes ago, Djuro said:

Zeljku bi prvom trebao psiholog. Prema nekim igracima se ponasa kao pravi bully (i kad zasluze a bogami i kad ne zasluze), a nekima lize guzicu, bez obzira na broj sranja koje naprave. nekad cak i uzastopnih.

igraci vide taj razliciti tretman i razumljivno je da im se ne svidja, te da za takvog trenera nece ginuti i davati 100%.

Ima i toga. Juce je realno trebalo da bude: fak ju dzejms naneli, fak ju. Ali nista od toga, jos ovaj stoji nadrkan pored klupe i nesto mitinguje

meni je apsolutno nerazumljivo, da trosis - ne znam - desetine miliona evra godisnje, juris neki uspeh u Evropi, a nemas psihologa u klubu.

to vise ne ide.

nema vise nigde vrhunskih sportista, koji postizu vrhunske rezultate a da ne rade sa psihologom.

Zar nije neko od igrača skoro pričao da klub angažuje psihologa? 

KK Partizan sigurno ima psihologa, imao ga je i pre 20ak godina, nema razloga da ga nema i sada kad je cela sportska industrija otišla na višu lestvicu.

Evo ga. Aleksa pričao :)

Otac Predrag Popović napomenuo je da se u jednom od razgovora sa Nikolom Mirotićem dotakao uloge psihologa u ekipi Barselone, a Aleksa je zatim otkrio da i u Partizanu postoji ta uloga.

- Da, Partizan ima svog psihologa. On radi svoj posao, na nekim igračima se stvarno vidi napredak. Ja generalno imam ljude sa kojima ja razgovaram - rekao je Aleksa Avramović u podkastu "I u dobru, i u zlu" i zatim dobio pitanje šta bi bilo kada bi Partizan imao svog duhovnika, sveštenika koji bi pratio ekipu, blagoslovio, čitao molitve, pričao sa igračima prenosi "Mondo".

• Author
40 minutes ago, Milošica said:

Kaže Ostoja da smo na korak od produžetka saradnje sa sadašnjim trenerom.

da parafraziram sinišu kovačevića :puke:

ako mu je toliko stalo da nas trenira, nek plati

Davno je pričao Željko da ima tog nekog ko mu analizom kaže koji igrači dobijaju patlidžan a koji potapsanje po guzici i ajmo matori.

Nismo svi isti.

Zebras, dolphins, monkeys and ponies... by bratina Lesor :) 

6 hours ago, smooth.Op said:

Zar nije neko od igrača skoro pričao da klub angažuje psihologa? 

Angry Mental Health GIF by Bounce

22 minutes ago, SNARC said:

Zebras, dolphins, monkeys and ponies... by bratina Lesor :) 

ako je nekom promaklo:

Za ovo bi mu Leia zveknula ban

Veći je patkometraš od svih ovde 😀

Edited by garmonbozia

• Author

dal je trenutak da se okači prevod večernjih novosti

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout