Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

ima raznih ljudi, pa i onih kojima taj old school komunikacije tokom utakmice ne odgovora. trend je definitvno da se igrači maze i novim generacijama verovatno to više odgovara od ovoga što Robija radi, ali ne verujem da to je glavni razlog zašto Smajli za sada nije ispunio očekivanja. Obradović je generalno vrlo zahtevan i traži maksimalni fokus dok mi Smajli odaje utisak igrača kome više odgovara fleksibilniji pristup i slobodnija igra. 

• +1 5
Posted

Hajde prema igračima i nekako, ali kad protivničkom treneru onako drugaraski stavu šaku na potiljak...Kao super smo, ali da se zna ko je iznad. Samo bih mu je sklonio.

• Haha 5
Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Psiholog bi prvo trebao da porazgovara za Obradovićem. A to bi se završilo tako što bi taj psiholog morao da ide kod svog psihologa...

To bi bio verovatan ishod. 

Vidim da je @Heaviside napisao nesto sa cime se slazem..igraci danas i oni pre 20 i 30 godina nisu bas isto. A nije da ih ima previse na trzistu.

Posted

Smailagić je baš veliki korak unazad učinio. Od prošlogodišnjeg koji šalje Tavaresa po kokice, do ovogodišnjeg koji zazire da pripali za tri kad je otvoren. Zbog čega je tako, valjda u klubu najbolje znaju. Nije ga Željko ni ranije mazio kad zasere nešto. Ono što je izvesno je da ove sezone imamo pojačanu konkurenciju na unutrašnjim pozicijama, pa i on dobija manje prostora. Svakako to vuče i nedostatak samopouzdanja.

• +1 3
Posted
3 hours ago, SaZakasnjenjem said:

Smailagić je baš veliki korak unazad učinio. Od prošlogodišnjeg koji šalje Tavaresa po kokice, do ovogodišnjeg koji zazire da pripali za tri kad je otvoren. Zbog čega je tako, valjda u klubu najbolje znaju. Nije ga Željko ni ranije mazio kad zasere nešto. Ono što je izvesno je da ove sezone imamo pojačanu konkurenciju na unutrašnjim pozicijama, pa i on dobija manje prostora. Svakako to vuče i nedostatak samopouzdanja.

Smajli je ove sezone više puta ima probleme se povredama, odnosno više puta je ispadao iz ritma i vraćao se, a i sad je u nekoj fazi povratka. Navodno je izgubio i kilograme i snagu, naručito u odnosu na period kada je igrao protiv Tavaresa. To isto treba uzeti u obzir.

Posted

Sve to stoji, ali ako pogledamo ceo njegov boravak u Partizanu ipak se očekivao veći napredak. To su godine u kojima se najviše napreduje, a on je odmah po dolasku bio vrlo upotrebljiv i pružao je sasvim dobre, nekad i odlične partije u prvim mesecima u Partizanu.

• +1 3
Posted

imho, Smajli je bio dobar na početku, prvih par utakmica, imao je onu minijaturu protiv Olimpijakosa za pamćenje, bukvalno nas je sam vratio iz zaostatka u poziciju da dobijemo meč (hint: nismo ga dobili). Ne znam šta se dešava od onda, stvarno deluje užasno sa samopouzdanjem, mislim da mu fale izgubljeni kilogrami, a mislim da se i deo hejta prema Lebovskom i krateru u reketu prelio i na njega, tj. dobio je više defanzivnih zaduženja koje nije u stanju da sprovede, pa kad imaš dve dileje u odbrani umesto jedne baš bode oči (a onda dovedeš trećeg da reši te probleme, a ono on isti lelemud).

Plus, teško je doći do lopte za potrošnju u Partizanu od Alekse i Pantera, pa i PJa i Nanelija, prosto takav basket igramo, a Smajli tu ima 2.5 šutnute lopte po utakmici što je ništa.

Tako, od svega po malo.

• +1 4
Posted

Kad smo već na temi

• +1 2
Posted

Kaže Ostoja da smo na korak od produžetka saradnje sa sadašnjim trenerom.

Posted
8 hours ago, SNARC said:

Jbg Smajli trenutno izgleda kao ambasador republike Anksioznost.. ne treba biti ekspert da se to shvati. 

Sta god da uradi ne valja, kako god da postupi vristi se na njega..to coveka cini nesigurnim, nesposobnim da odluku donese u trenutku bez dodatnog promisljanja, usporava ga i cini metom za dodatno izdiranje od strane Zoca pred 20 tisuca ljudi. Siguran sam da ne uziva u poslu koji radi trenutno..a valjalo bi da je suprotno. 

Ja sam vec par meseci za to da se angazuje psiholog pa polako..sa svakim ponaosob..ne mozemo sebi da priustimo da trosimo ljude tek tako, pogotovu ne one koji cuvaju reket. Pogotovu ne one koji su lokalci i vole klub za koji igraju. 

Zeljku bi prvom trebao psiholog. Prema nekim igracima se ponasa kao pravi bully (i kad zasluze a bogami i kad ne zasluze), a nekima lize guzicu, bez obzira na broj sranja koje naprave. nekad cak i uzastopnih.

igraci vide taj razliciti tretman i razumljivno je da im se ne svidja, te da za takvog trenera nece ginuti i davati 100%.

• Haha 1
  • -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...