johan nagel Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 (edited) Ако гањамо девето место 3/4 победе су обавеза и имамо ај да кажемо солидне шансе. Басконија онда мора да изгуби 3/4 своје утакмице што није немогуће, Жалгирис већ прекосутра на страни, па Ефес гајби којем је сваки меч кључан и онда гостовања Реалу и Виртусу. Остали реално не могу да добаце до 17 победа. За десето би могло да буде доста и 16 победа али јебеш десето место. Edited March 19, 2024 by johan nagel Тупо
Vasilij Zajcev Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 14 minutes ago, BlackGeorge said: Bio je, ali to ne znači da on i Panter protiv Reala neće odigrati utakmicu života. Znamo koliko mogu a nadajmo se da imaju jak motiv protiv Reala i to pred svojom publikom. Svaka ti čast na optimizmu ali onaj kanal u kome se nalazi Naneli je predubok. Lik se raspada, a ego do plafona, svima odgovara i nešto objašnjava.. 1
goofs Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Obojica su ove sezone pokazali da u nekim segmentima pariraju samom vrhu evropske košarke. Sad dodaj na to još jednu godinu kontinuiteta sa Željkom, sve više naviknuti na evropsku košarku, rezultat može biti samo pozitivan Lebovski neće igrati bolje od ovoga dogodine, džaba mu kontinuitet sa Žocom, on je defanzivna i skakačka rupa i ništa to neće promeniti. Ja ga ne bih produžavao, nadam se da ni u klubu ne razmišljaju u tom pravcu. Za PJa verujem da ima budućnost u evropskoj košarci, čak i u nekoj Barseloni ili Realu, ali mora da se sabere i bude konstantniji. Sad, možda se to i ne desi, možda na sve ovo gleda kao na usputnu stanicu za povratak u Ameriku. Svejedno, njega bih produžio, plafon mu je veći. 3
johan nagel Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Исто мислим, колико год готивио Френка, чини ми се да игра за превише пара с обзиром на оно што може све скупа да пружи. Доужер слична прича, користан олраунд играч, буквално за неку Барсу пуну пара која може да приушти таквог играча да буде осми играч ротације са 18 минута по мечу. Плус ми делује да се он некако најлошије уклопио овако људски не играчки код нас. 2
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2024 Author Posted March 19, 2024 plitak potok ima jedan detalj koji ne znam dal se video u prenosu. izvodi baskonija loptu posle našeg koša(bek izvodi centru, ovaj mu vraća pas) panter je sam na njihovoj polovini. željko ulazi u crveno, skače lupa se po glavi u stilu jel si normalan bre(upućeno smajliju) ovom se bukvalno na faci videlo da ga je resetovao. posle ga smajli ubeđuje da traži čelendž, ostalo ste videli… glavni problem ovog tima tj igrača koji nisu nosioci je nedostatak samopouzdanja i vere u sebe i svoje mogućnosti, ma kakve one bile, a neko je ko zna ipak procenio da imaju kvalitet za el jeste bruno bio mvp večeras, ali je diskretni heroj jedan pir 20 +/- 14 2
*edited by mod Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 1 hour ago, Frank Pembleton said: Koje su kombinacije sada vama u igri? Koliko pobeda vas "ostavlja u igri"... Možda još samo dve (Valensija i Alba) sa tri bi sigurno završili posao. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 (edited) @Milošica o kakvim je to privatnim problemima smailagića pričao luka? raspitaj se kod ovih tvojih sa money-a, tag-a, river-a(jel on uopšte radi) ili gde već visite vi mladi Edited March 20, 2024 by kud u maglu Simoviću 1
kud u maglu Simoviću Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 3 hours ago, Frank Pembleton said: Koje su kombinacije sada vama u igri? Koliko pobeda vas "ostavlja u igri"... šta ostavlja u igri? dobijamo sve do kraja, virtus gubi sve, baskonija dobija u bolonji tučemo makabi u praznom pioniru i idemo na monako prva tekma breјк... 4 2
smooth.Op Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @Milošica o kakvim je to privatnim problemima smailagića pričao luka? raspitaj se kod ovih tvojih sa money-a, tag-a, river-a(jel on uopšte radi) ili gde već visite vi mladi Nisam Milošica, ali mogu da pogledam :). Info koji ja imam je da teško podnosi tretman koji ima od strane Željka i to konstantno ribanje. Što se tiče privatnih problema, ne znam za njih. Na leto je zakazan lep događaj, tako da mislim da je tu sve ok. 1
SNARC Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 8 minutes ago, smooth.Op said: Nisam Milošica, ali mogu da pogledam :). Info koji ja imam je da teško podnosi tretman koji ima od strane Željka i to konstantno ribanje. Što se tiče privatnih problema, ne znam za njih. Na leto je zakazan lep događaj, tako da mislim da je tu sve ok. Jbg Smajli trenutno izgleda kao ambasador republike Anksioznost.. ne treba biti ekspert da se to shvati. Sta god da uradi ne valja, kako god da postupi vristi se na njega..to coveka cini nesigurnim, nesposobnim da odluku donese u trenutku bez dodatnog promisljanja, usporava ga i cini metom za dodatno izdiranje od strane Zoca pred 20 tisuca ljudi. Siguran sam da ne uziva u poslu koji radi trenutno..a valjalo bi da je suprotno. Ja sam vec par meseci za to da se angazuje psiholog pa polako..sa svakim ponaosob..ne mozemo sebi da priustimo da trosimo ljude tek tako, pogotovu ne one koji cuvaju reket. Pogotovu ne one koji su lokalci i vole klub za koji igraju. 7
uini Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 svaka čast. zaspao sam na poluvremenu ali je bilo jasno da kontrolišete tekmu, u smislu da igrate & da se igra na način koji vi želite a ne protivnik. ako uhvatite real u nekoj polu-nezainteresovanosti, anything goes* * 3
Frank Pembleton Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 55 minutes ago, SNARC said: Jbg Smajli trenutno izgleda kao ambasador republike Anksioznost.. ne treba biti ekspert da se to shvati. Sta god da uradi ne valja, kako god da postupi vristi se na njega..to coveka cini nesigurnim, nesposobnim da odluku donese u trenutku bez dodatnog promisljanja, usporava ga i cini metom za dodatno izdiranje od strane Zoca pred 20 tisuca ljudi. Siguran sam da ne uziva u poslu koji radi trenutno..a valjalo bi da je suprotno. Ja sam vec par meseci za to da se angazuje psiholog pa polako..sa svakim ponaosob..ne mozemo sebi da priustimo da trosimo ljude tek tako, pogotovu ne one koji cuvaju reket. Pogotovu ne one koji su lokalci i vole klub za koji igraju. Psiholog bi prvo trebao da porazgovara za Obradovićem. A to bi se završilo tako što bi taj psiholog morao da ide kod svog psihologa... 1 4
uini Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 1 hour ago, SNARC said: Jbg Smajli trenutno izgleda kao ambasador republike Anksioznost.. ne treba biti ekspert da se to shvati. Sta god da uradi ne valja, kako god da postupi vristi se na njega..to coveka cini nesigurnim, nesposobnim da odluku donese u trenutku bez dodatnog promisljanja, usporava ga i cini metom za dodatno izdiranje od strane Zoca pred 20 tisuca ljudi. Siguran sam da ne uziva u poslu koji radi trenutno..a valjalo bi da je suprotno. Ja sam vec par meseci za to da se angazuje psiholog pa polako..sa svakim ponaosob..ne mozemo sebi da priustimo da trosimo ljude tek tako, pogotovu ne one koji cuvaju reket. Pogotovu ne one koji su lokalci i vole klub za koji igraju. treba napomenuti i da režiser obožava da hvata kadrove željka u kontinuiranom predinfarktnom stanju; čak je i komentator u prvom poluvremenu, koje sam gledao, kod jednog realno glupog faula smailagića, morao da naglasi kako je pre redovne bukvice, željko očigledno par sekundi pre, bodrio i ohrabrivao smailagu oko iste stvari, samo taj deo nije prioritet režiserskog narativa. takođe, prvo je objašnajvao alenu kod nesportskog faula nad monekeom da je glup a onda, nakon što mu je ovaj tvrdio da treba da se pogleda snimak, željko je, očigledno rezigniran što mora da troši challenge za gotovu stvar, tražio svejedno, da bi pokazao kolegijalnost i veru u igrača. mislim, željko na tekmi & željko u svakom drugom aspektu odnosa sa igračima je dobro poznata & opisana stvar. nisam čuo puno igrača koji mu post festum nešto zameraju na temu, čovek prosto tako doživljava tekmu i ne ide mi da pomislim kako nakon 30ak+ godina karijere, neki igrač ima gorući problem sa takvom komunikacijom. 5
Recommended Posts