Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, hooyadahoo said:

Ono kad se ponadaš rutini

A onda se setis da si navijač Partizana

• Haha 1
Posted

Kaminski nikako nije igrač za završnice.

Posted

Vidi se koliko je pod pritiskom ceo tim 

Neka bude ovo prva u nizu 

• +1 1
Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

Kako ova utakmica ima vajb one s Bajernom. Nadam se da ishod neće biti isti. :cry:

36 sekundi ostalo, ako se ne varam isto kao protiv Bajerna. Srećom dade PJ, inače Francisko scenario u izvedbi Hauarda.

Jbt Panter, tri čoveka na njemu, on nume da reši to. Već bira najgori mogući pas, Kaminskom ka sredini terena, rizikujući lagane poene iz kontre ili nesportsku. Ne znam da li je gore to ili ono posle tajma što je krivac za osam sekundi. Pa kako čoveče. A grizao je večeras tokom meča... 

Posted

Nije Kaminski kriv za ono, ne bi ni trebalo tu da se nalazi niti da mu ide onakav pas. Mi nemamo pleja, Panter dribla loptu i gleda u pod, podiže glavu tek kad ga udvoje

• +1 6
Posted

Bruno konačno odličan - podsetio na one partije otkad je došao. Nije loše delovalo sa njim i Kaminskim na terenu, verovatno će i protiv Reala malo da se igra tako.

• +1 4
Posted

da, pas Kaminskom u noge.....a Kaminski se pokreće brzinom tankera koji manevriše

Posted

Da, jeste Baskonija igrala loše i nisu nešto jaki pod košem, ali dobro je delovao tandem Kaminski-Kaboklo, i prodisao nam je napad, nismo igrali besomučno 1na5 sa Panterom/PJom/Aleksom (uglavnom nismo).

Voleo bih još da ih gledam u tandemu, a Zak i Smajli da budu druga rotacija, Smajli na 5. 

• +1 1
Posted
8 minutes ago, garmonbozia said:

ovo je najgluplji tim svih vremena 

Fali plej jbg-a, da imamo nekog Kalatesa ne bi bilo ovakve finiš horor završnice.

• +1 2
Posted (edited)

ja imam više poverenja kad je lopta kod Nanelija ili PJ-a

mada svakako ne bi bilo loše da nas Žoc, za potpis ugovora, časti jednim krštenim plejom......koji izgleda onako kako Bog zapoveda i radi oni što Bog zapoveda

Edited by Ted
  • +1 1
Posted (edited)

Naneli je večeras bio očajan. Pogotovo mi se nije dopao neki nadrkani stav prema svima. 

Edited by smooth.Op
  • +1 4
Posted

sa pozitivne strane, uspeli smo da kompenzujemo neigranje Ledeja.....tu je Bruno baš dobro puvukao

generalno smo odigrali dobru utakmicu. bilo je opet jezivih minuta i nezamislivih rešenja, ali u manjoj meri nego do sada. zato smo i dobili

da smo samo malo bolji bili u kontrolisanju tih naših horor perioda i da smo im samo malo skratili vreme, sad bi imali tri ili četiri pobede više

Posted

Kako sad Bruno odigra 18 minuta u prvom poluvremenu perfektno, a nekad zna napraviti 3 lične za 1 minut. Neobjašnjive stvari. Kaminski takođe deluje da je smanjio broj glupih faulova, a i na iskakanju je mnogo bolji nego kad je tek došao. Njega bih produžio sigurno, a nakon ovakve Kaboklove tekme i njega, ali kurac će znati da li ovo može konstantno da pruža.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...