kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 7 minutes ago, Geo said: Nista od Mirotica... Jbg, zivimo tu gde zivimo ... Ne bih bas detalje po forumu, ali nema ni potrebe, svima jasno sve ... iskreno se nadam da grešiš 1
Nikodije Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Kada i čime se drug Geo kvalifikovao da bude insajder kojem se bespogovorno veruje? Promakao mi je taj momenat. 2
goofs Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Pa bio je u pravu sa prvim informacijama i oko inicijalnog dogovora sa Mirotićem i oko Madara, pre nego su novinari naseli sa pompeznim govnarijama. Nadam se da greši ovaj put.
Geo Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 (edited) 11 minutes ago, Nikodije said: Kada i čime se drug Geo kvalifikovao da bude insajder kojem se bespogovorno veruje? Promakao mi je taj momenat. Ne moras da verujes naravno i nisam insajder, slucajno nacujem nesto u autobusu, pa razvijem neku svoju teoriju.. Edited July 21, 2023 by Geo
Jimmy Kowalski Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 12 minutes ago, Nikodije said: Kada i čime se drug Geo kvalifikovao da bude insajder kojem se bespogovorno veruje? Promakao mi je taj momenat. Moras vise vremena da provedes na nasoj temi da ti ne promicu stvari ubuduce..
Nikodije Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Moras vise vremena da provedes na nasoj temi da ti ne promicu stvari ubuduce.. Verovatno. Izgleda da sam grobar amater, al biće bolje. Da li mislim da je moguće da Vučić radi takve stvari kao što je sprečavanje Mirotića da potpiše za kkp? Apsolutno. Da li je moguće da Geo ima neke ekskluzivne informacije o tome? Čisto sumnjam. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Moras vise vremena da provedes na nasoj temi da ti ne promicu stvari ubuduce.. zar može više 1 1
Kreator Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 (edited) 39 minutes ago, BlackGeorge said: Zvezdine kockarnice javljaju da je kraj sage i da Mirotić potpisuje trogodišnji ugovor za Partizan. E moj Mocarte ..... možda dobro komponuješ i bacaš kockice ali da ti gost kaže šta se dešava u tvojoj kući ... https://meridianbetsport.rs/kosarka/mirotic-partizan-transfer/ Meridijan sjebao i pbg njuz dibiduz i ostale botove (ako je vest tačna) edit: Sad vidim da @Geo javlja da ipak nema ništa od Mirotića. E sad mi više ništa nije jasno. Prvo su napisali da će potpisati trogodišnji ugovor od 2,5 mil po sezoni pa to obrisali. Jbg verovatno još jedan od klikbejt njuza... Uostalom videćemo uskoro. edit: Evo ga i kurir. Isto napisao ali ne sklanja vest o 2,5 mil po sezoni. Drži vest i ne povlači je. Da ne klikćete po kuriru, dovoljno sam ih ja "častio" evo vam copy/paste: Nikola Mirotić će uskoro i zvanično postati košarkaš Partizana. I to nije jedina sjajna vest koju će navijači crno-bele boje čuti. Doskorašnji košarkaš Barselone potpisaće višegodišnji ugovor, tačnije na tri godine, sa aktuelnim šampionom ABA lige. Saga o Mirotiću i Partizanu traje već neko vreme, a Kurir je prvi 13. jula objavio informaciju da je dogovor dve strane postignut na sastanku u Podgorici. Mirotić će potpisati na tri godine sa Partizanom, a prema ugovoru će godišnje dobijati 2.5 miliona evra. Nema sumnje da će iskusni španski košarkaš crnogorskog porekla, biti veliko pojačanje za tim Željka Obradovića koji će u novoj sezoni pokušati da se plasira na Fajnal-for Evrolige i osvoji trofeje u nacionalnim i regionalnim okvirima. Partizan je do sada doveo Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, dok su ugovore produžili Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović i Džejms Naneli. Očekuju se pojačanja i na pozicijama jedan i pet u narednom periodu.Kurir sport Edited July 21, 2023 by BlackGeorge
Jimmy Kowalski Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: zar može više Pa nek se potrudi, a ne da dolazi nespreman na cas.. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 kad nema raba božijeg mirote daj kalatesa kao siguricu
Jimmy Kowalski Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Tu ne moramo da brinemo. Nema te sile koja moze da stopira dolazak Nick The Bricka..
Geo Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 7 minutes ago, Nikodije said: Verovatno. Izgleda da sam grobar amater, al biće bolje. Da li mislim da je moguće da Vučić radi takve stvari kao što je sprečavanje Mirotića da potpiše za kkp? Apsolutno. Da li je moguće da Geo ima neke ekskluzivne informacije o tome? Čisto sumnjam. Kakve ekskluzivne informacije ? Detalje nikakve ne znam, niti me zanimaju, imena jos vise ... Ne verujem da iko i u klubu to zna ... Znam da su sada sanse da dodje gotovo nikakve i da je o tome obevsten klub ... To je dovoljno, a pametnom dosta da zakljuci sta se dogodilo ili barem da se stavi poziciju doticnog i da zamisli kako bi izgledao razgovor sa porodicom i neka razumna odluka... 2
Recommended Posts