Jimmy Kowalski Posted March 17, 2024 Posted March 17, 2024 Iz intervjua Mosleya za Basketball Sphere: Nakon slabe sezone, Partizan se našao na raskrsnici i bilo je jasno da mora da dođe do radikalnog reza. Trofejni Željko Obradović preuzeo je ekipu, a u njoj nije bilo mesta za američkog centra iz specifičnog razloga. ,,Moje srce nije kucalo normalno. Nije to bilo toliko opasno, ali je moglo da bude, ako se u obzir uzme situacija sa Michaelom Ojom (košarkaš Crvene zvezde, koji je preminuo zbog problema sa srcem). Postojao je rizik koji je morao da se preuzme, u slučaju da zaigram. Posetio sam nekoliko doktora, koji su mi rekli da bi to moglo da bude rizično i opasno. Razumeo sam sve to, viđao sam različite doktore od Srbije do Italije, kako bih ustanovio da li postoji šansa da se ponovo nađem na parketu.” Zdravlje je posle svega, na sreću, sačuvano, a Mosley je nakon toga igrao u Mornaru, UNICS-u i u Japanu. ,,Na kraju sam dobio dozvolu, ali iz Partizana nisu hteli da preuzimaju rizik. Kasnije, bio sam u stanju da živim i da nastavim da igram. Sve je bilo dobro, i dalje sam zdrav i jak. Nisam siguran da je to bio njihov izgovor. Razne misli ti prolaze kroz glavu, ali ne mogu to da kažem, jer sam imao više od jednog mišljenja doktora da je to opasno. Tako da, bilo je stvarno.” 6
Kreator Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 Bez Ledeja protiv Baskonije u utorak a verovatno bez njega i u četvrtak protiv Reala. Ozbiljan hendikep. 1
stajebrebilo Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 Kakve su statistike, od ovih 5 igramo 4 kod kuce. Koliko treba da pobedimo/smemo da izgubimo, da bi isli dalje ?
kralj Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 Ono što sam ja na brzinu video, sa 3 teško, sa 4 izvesno, sa 5 sigurno.
Nikodije Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 (edited) mogu i sa tri, ako jedna od te tri bude valensija u poslednjem kolu zapravo pitanje, jer bajern je bolji od kkp h2h Edited March 18, 2024 by Nikodije
Milošica Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 (edited) @Nikodije. Edited March 18, 2024 by Milošica
Nikodije Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 da, dodao sam posle da je bajern najveca pretnja
kud u maglu Simoviću Posted March 18, 2024 Author Posted March 18, 2024 bajern ima i najteži raspored makabi, barsa, pao kući. monako i valensija na strani
smooth.Op Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 Zato bi bilo dobro da Valensija nekako dobije Bajerna. Onda pobedom protiv Valensije rešavamo taj trougao.
goofs Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 Nažalost ne rešavamo, Bajern je tukao Valensiju jednom, u trouglu bi imao 3:1 skor, a najbolje što mi možemo je 2:2. Dva poraza od Bajerna, jebemtiženomajku. 1
smooth.Op Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 Nisam se lepo izrazio. Bajern i Valensija su najveći konkurenti za 10. mesto. Nisam mislio bukvalno na trougao gde smo svi egal, tu ga duvamo od bavaraca. Ovako Valensija otkida jednu pobedu Bajernu, a njih možemo da rešimo u poslednjem kolu. 3 2
Milošica Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 (edited) Šta vam je pičke jedne, imaćemo trougao sa Baskonijom i Makabijem jer će se raspasti do kraja, i onda tu sa sutrašnjom pobedom +12 bivamo najbolji u trouglu i bivamo osmi. Edited March 18, 2024 by Milošica 4 1 2 1 1
Milošica Posted March 18, 2024 Posted March 18, 2024 Just now, Heaviside said: Popio dva vinjaka i odmah počeo da se kurči. Ja sam nezgodan trezan, kad popijem sam duša.
Recommended Posts