Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Godfrey said:

Pisalo je da treba poštovati simobole i ne navlačiti zlo, bez potrebe.

Kao što recimo ja nikad ne vredjam ovde ni KK, vi vaš FK. Ne provociram, ne sladim se porazima.

Ali okej

Ali ne skrivaš radost što je Jago povređen.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
5 hours ago, Milošica said:

Samo da se ne javlja Eleniko Jabusele, levi "makar nije bilo mrtvih" Oluja i ostali licemeri..

ok, dobro da je godfrey ovo napisao.

niko se od cigana nikada ovde nije radovao povredjenom igracu, niti ce.

maske su pale, nastavite da seirite.

nova era foruma, bukvalno.

i ne treba da se reportuje, treba da stoji.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

Vidi se da nisi bio dugo na forumu pa se olako hvataš za niko nikad. To nikad doseže čak do prošle sezone kada su određene vedete ciganske strane foruma lamentirale kako nikako da neko sačeka Lesora u mračnoj ulici i kako ne bi trebao Aleksa da se mnogo bezbedno oseća u gradu nakon njegovog ponašanja na derbiju.

Ako je tačno za Jaga to je stvarno jeziva povreda. Na snimku je delovalo dosta blaže, čak je i sudija navukao obostrani faul, ni sam ne zna kako. Nadam se da samo preteruju i da su oprezni u procenama pošto su prvo javili da je samo blaži potres mozga. Mada od kako se desilo ono sa Borišom, bukvalno više ne znam šta da očekujem od ovakvih vesti.

• +1 8
Posted
13 minutes ago, Eleniko said:

Vidi ga ovaj dokoni grčki Mojsije koji odlučuje šta je nova era i šta treba da stoji. Ajde bre liče vozi.

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Ovo mora bit neka parodija samog sebe jer se pre par meseci radovao povredama navijača Partizana. Msm jeste originalna takva vrsta parodije, ali meni je to bolestan humor

• +1 7
Posted

Važno je da je okačio godfrijev post I kod komšija da navuče još više gneva. Govnar.

• +1 3
Posted (edited)

ja sam video taj post sinoć, ali ga nisam razumeo. šta je uradio Jago i kakve to veze ima sa grbom?

edit.

otkud grb Partizana na Zvezdinoj utakmici

Edited by Ted
Posted

Klub saopstio da je dao dozvolu Zeku da ode zs ameriku. Kazu porodicna situacija

Posted (edited)

evo sad sam pronašao na netu.

detinjasto, al ok, on je takav lik, čačka pp aparat i slično.

želim mu brz oporavak, šala jeste bila neumesna i prejaka.

Edited by Ted
  • +1 3
  • Hvala 1
Posted
8 hours ago, Eleniko said:

ti si pre par dana pitao kad ste se naslađivali povredama, sem deka

ali dobro znamo ko je napisao najveću ogavnost ikada na ovom forumu

i imao obraza da se vrati ovde

Ništa u poređenju sa fotkanjem žena iz prikrajka, bez njihovog znanja i kačenjem tih fotki na internet :hihi:

• -1 1
Posted

Nek se Zeku to završi kako treba i brzo da se vrati.

Ako bude bilo bolesnika koji to povezuju sa karmom i seire, nemojte ih reportovati. Koliko god da su izvesno mizerni i bezopasni u RL, bolje da ovde gnoje, nego da banovani izmile na ulicu.

• +1 6
Posted

Jeste post za Yaga odvratan.

Malo manje je odvratno je i moralisanje pojedinih, ali tu je negde. 

Posted

ok, napisan je post sa "jačom" ili "gadnijom" sadržinom, nije ni prvi, a siguran sam da nije ni poslednji.

naš kolega forumaš, barem koliko je meni poznato, nije se do sada isticao bilo kakavim radikalnim, ekstremnim ili nasilnim postovima, tako da ne postoji nikakav razlog da se od ove epizode konstruiše nekakva prekretnica, tačka bez povratka i slične grompucateljne konstrukcije o sudbini foruma kao takvog.

većina nas ovde ima hiljade i hiljade postova, većina nas je, ako ne i svi, nekada napisala ili ispalila nešto, što možda nije trebalo ili nije trebalo na takav način. možemo sad da zakopamo po arhivama i krenemo da se gađamo govnima, a možemo i da prihvatimo da smo grešni i da je sudbina foruma da ne njemu komunicira hiljade grešnika. pa da preskočimo epizodu sa govnima.

• +1 4
Posted
4 minutes ago, garmonbozia said:

Malo manje je odvratno je i moralisanje pojedinih, ali tu je negde. 

tu je negde sa seirenjem nad povredom.... pa bravo si ga i tebi.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...