Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Filozof manijak said:

Da sam navijač stuba srpstva nikako mi se ne bi dopalo da mi u klub dođe neko ko je prekršio datu pravoslavnu riječ. Navukao bi klub gnjev Boga Izrailja na sebe 

Grešiš u startu, ne možemo mi biti stub srpstva, mi smo Jugosloveni. Tuđman, Vokri, Indija, Pakistan i Kamerun.

Komšiluk je Krcun, Arkan, braća Vučić, Srbijanikadjugoslavija..

• Haha 2
Posted

pa na komšiluk i referiram

• +1 2
Posted

Soriškić onda, glup sam pre 1.kafe.

• Haha 1
Posted
6 hours ago, J.R. Cash said:

Ako dobro razumem, neko iz Partizana, recimo Zoran Savic, je preko svojih veza u katalonskim medijima (jel dobro pratim narativ Covicevih botova?) gurnuo informaciju kojom optuzuje Vucica da vrsi pritisak na igraca  koji treba da potpise za Partizan? 

Ma jok. Urednici prepoznali temu.

Posted (edited)

Meni se ne dopada puno taj eventualni dolazak Mirotica, samo bi vozdigao ocekivanja i pritisak na maks. Ne mogu kvalitetno da bodrim i volim u tim uslovima, još sam taoc Duletovog underdog Partizana u EL.

Daleko vise bi se radovao ostanku Madara sada - to mi je bas ogromno razocarenje.

Edited by Orle Zmajević
  • +1 2
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted

Da li bi vam bilo draze da nas ispali mirotic ili higins? Ili mozda laprovitola? Trziste je veliko, potencijalnih ispaljivaca je mnogo

• Haha 2
Posted
21 minutes ago, Orle Zmajević said:

Meni se ne dopada puno taj eventualni dolazak Mirotica, samo bi vozdigao ocekivanja i pritisak na maks. Ne mogu kvalitetno da bodrim i volim u tim uslovima, još sam taoc Duletovog underdog Partizana u EL.

Daleko vise bi se radovao ostanku Madara sada - to mi je bas ogromno razocarenje.

Nece ti biti lako definitivno ali nesto mi govori da ce prevagnuti paljenje blica u Areni. 

Posted

krckooooo, dodavaj na spisaaaaak

giphy.gif?cid=2154d3d712b21aa2cd1a1529b1

• Haha 3
Posted
54 minutes ago, Orle Zmajević said:

Vaistinu vozdigao

Napravićemo mi od njega pankera, ne se sekiraj

Posted
2 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Grešiš u startu, ne možemo mi biti stub srpstva, mi smo Jugosloveni. Tuđman, Vokri, Indija, Pakistan i Kamerun...

moj favorit: franjevci...

• +1 1
Posted
3 hours ago, Orle Zmajević said:

Nemoj da si razočaran, oni su izdali i Hrista :s_u:, a i bolje sada nego na F4, kao Rašić.

On a serious side, stoji ovo što pišeš, ne priliči nama odora (jednog od) favorita. Kao stvar estetike i doktrine, što rek'o Dule. Mada se tu više plašim Ostoje nego Robijinog narihtavanja mentaliteta ekipe. Loyalty i Pricing ima da zvone..

• +1 1
Posted
4 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Nego, čuh i ja za ovog Kuetu iz Sakramenta, i baš mi seda kao Ekbe Judo dupe na nošu što se gorepomenutog ekvilibrijuma tiče.

Sta cenis, koliko bi mu bilo potrebno vremena da se uklopi u Zeljkov sistem? On neku ozbiljnu seniorsku kosarku do sada nije ni igrao, a vec mu je 24.

Posted

Ne mislim da Željko ima prevelike zahteve od ovakvih igrača u rosterima koji imaju skorere kao što su Panter i Mirotić. Dobar blok, kretnja iz njega, agresivnost i prisutnost na obruču. Korektor. Mislim da to ovaj sa svojim fizikalijama może instant da isporuči. Veseli, Judo, pa donekle i Batist su to uhvatili odmah.

• +1 1
Posted

Jel sme Ja Morant da igra EL dok traje kazna u NBA ? Samo pitam....jer ako vam dođe on možda budete 5-6 favorit :dry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...