Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kad već mašimo fudbaltm aj da ga mašimo do kraja

mogao je da se bavi transportom kokaina, verujem da bi mu se više isplatilo

jebo sport ako je poenta istog zaraditi lovu, a ne takmičiti se i biti najbolji

Piše lepo i finasijski i po svakom drugom pitanju. Dečko je bio u drugoj najboljoj, a sada je u najboljoj ligi sveta sa 21-om godinom. Kladim se da je u svom poslu dostigao visine kojima ti u svom nisi ni blizu, a karijera je tek pred njim. 

EL i puna arena i NBA, u odbojci nema ničeg sličnog. 

i ne, nije jedina poenta sporta da se bude najbolji, niti je to za veliku većinu sportista uopšte moguće. to je balkansko bolesno shvatanje sporta. poenta je baviti se sportom koji voliš i u njemu biti najbolja verzija sebe. Ako talenat kao Tristan promašio sport onda košarkom treba da se bavi cirka 300 ljudi ukupno na svetu. To je bolestan pogledan na sport.

Edited by Heaviside
  • Hvala 1
Posted
3 minutes ago, Venom said:

Moguće je i da su Wizardsi platili i da je on odvojio deo plate. Nije mi delovalo verovatno, ali što da ne.

On sigurno mora nešto da plati pošto tim ne sme više od 800k da plati buyout.

Posted

Inače, nigde ne nalazim potvrdu ovog potpisa, kod Vojtehovskogtm i sličnih. I drugo, ovo je mnooogo čudan trenutak za Wizardse, potpisuju igrača mesec dana pred kraj lige, nakon koje im sleduje visoki pik, a već poseduju prava na tog igrača. Zašto ne bi čekali leto?

Posted

Pa ima na kod Wojnarovskog na Tviteru, poslednji tvit ja mislim

Posted

Možda ima nekakve veze sa tim što je pre tačno dva dana napunio 21 godinu.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Heaviside said:

Pa ima na kod Wojnarovskog na Tviteru, poslednji tvit ja mislim

Da, tek sad vidim, objavio pre sat vremena. Kaže dvogodišnji ugovor. Mnogo čudno ovo, liči mi na neku Rade Zagorac gimnastiku.

Posted (edited)
7 minutes ago, goofs said:

Da, tek sad vidim, objavio pre sat vremena. Kaže dvogodišnji ugovor. Mnogo čudno ovo, liči mi na neku Rade Zagorac gimnastiku.

Možda su svakako planirali da probaju sa njim sledeće sezone, a onda je on isforsirao da ode sada i tamo se sprema po nekom individualnom programu umesto da putuje po Evropi i navija za Partizan u kome je postalo izvesno da neće videti teren na utakmicama. 

Ja ne vidim kako on može tamo da uspe, ali sam mišljenja da svako kome se ukaže ta šansa treba da ode da proba. I ovi koji ne uspeju se uglavnom vrate kao bolji igrači.

Edited by Heaviside
  • +1 5
Posted (edited)
15 minutes ago, goofs said:

Inače, nigde ne nalazim potvrdu ovog potpisa, kod Vojtehovskogtm i sličnih. I drugo, ovo je mnooogo čudan trenutak za Wizardse, potpisuju igrača mesec dana pred kraj lige, nakon koje im sleduje visoki pik, a već poseduju prava na tog igrača. Zašto ne bi čekali leto?

To je i meni odmah palo na pamet. Deluje kao menadžerski igrokaz da mu se digne cena.

Edit:

Edited by kralj
Posted (edited)
2 minutes ago, kralj said:

To je i meni odmah palo na pamet. Deluje kao menadžerski igrokaz da mu se digne cena.

Zašto bi Vizardsi učestvovali u tome i dali mu dvogodišnji ugovor?

Edited by Heaviside
Posted

tristan će da bude stiv novak sa sirotilju (vašington)

• +1 1
Posted

Po svemu ne bi, samo je skroz atipičan tajming za NBA ekipu.

Posted
8 minutes ago, Heaviside said:

Možda su svakako planirali da probaju sa njim sledeće sezone, a onda je on isforsirao da ode sada i tamo se sprema po nekom individualnom programu umesto da putuje po Evropi i navija za Partizan u kome je postalo izvesno da neće videti teren na utakmicama. 

Ja ne vidim kako on može tamo da uspe, ali sam mišljenja da svako kome se ukaže ta šansa treba da ode da proba. I ovi koji ne uspeju se uglavnom vrate kao bolji igrači.

Drugi pasus se potpuno slažem. Prvi mislim da je obrnuto. Da nije ova priča od juče, već da su u klubu neko vreme znali da ovo dolazi, pa nije bilo potrebe da se uigrava i da mu se daje minutaža.

A što se tiče love stvarno je prilično nebitno. Mala je to cifra za NBA franšizu, jedino njemu može da pravi problem ako iz džepa mora da pljune 400k a ima neki ugovor gde u svakom trenutku mogu da ga katuju bez garantovane love.

Posted

Nenormalno je sa stanovišta kluba da ga dovode sada, zato lupam da je on insistirao da ide sada jer ne igra. Potpuno mi je neobjašnjivo da je odavno postojao plan da ga dovedu sredinom marta.

Posted
3 minutes ago, Heaviside said:

Nenormalno je sa stanovišta kluba da ga dovode sada, zato lupam da je on insistirao da ide sada jer ne igra. Potpuno mi je neobjašnjivo da je odavno postojao plan da ga dovedu sredinom marta.

Pa da ali ne vidim kakav leverage ima on pa da insistira da ga dovedu kad njemu odgovara.

Ja sam mislio da će da mu daju neki ugovor do početka sezone pa da ga testiraju do tad, ali ako je dobio garantovano dve godine onda je to tek ludilo. Ovako sa vrha glave jedino što mi još pada na pamet je da će nekog skupljeg da puste a Tristana da dovedu kako bi napravili lufta za plate.

Posted
4 minutes ago, *edited by mod said:

Pa da ali ne vidim kakav leverage ima on pa da insistira da ga dovedu kad njemu odgovara.

Ja sam mislio da će da mu daju neki ugovor do početka sezone pa da ga testiraju do tad, ali ako je dobio garantovano dve godine onda je to tek ludilo. Ovako sa vrha glave jedino što mi još pada na pamet je da će nekog skupljeg da puste a Tristana da dovedu kako bi napravili lufta za plate.

Pa nema leverage, ali kao planirali već da ga dovedu za sledeću sezonu pa ih menadžer ubedio da je za njega bolje da ipak dođe sada. Mada pričamo o svega mesec dana preostale sezone…jebem li ga, vrlo čudna priča. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...