Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ne verujem da bi NBA ekipa istresla previše para za pika druge runde kojeg hoće da isprobaju jer im je ionako svejedno. S druge strane Partizan verovatno nije imao planove za njega. Pretpostavljam da je klub uzeo nešto sitno da ga puste, ali mnogo manje nego što bi uzeli da je bio tražen igrač. I vuk sit i ovce na broju.

Posted (edited)

piše u novine da je ostoja dobar 600k.

ne znam, kkpu ove generacije nisam zavideo zbog ledeja, nanelija i pantera nego zbog smajlija, tristana, balše, trife i madara. 

sad sve ide na to da je sa tom pričom gotovo.

ali šta pa ja znam o basketu.

Edited by Eleniko
da zajebem milošicu
  • +1 1
Posted

Da je makar jedan Madar ostao

• Haha 1
Posted
13 minutes ago, Venom said:

Ne verujem da bi NBA ekipa istresla previše para za pika druge runde kojeg hoće da isprobaju jer im je ionako svejedno. S druge strane Partizan verovatno nije imao planove za njega. Pretpostavljam da je klub uzeo nešto sitno da ga puste, ali mnogo manje nego što bi uzeli da je bio tražen igrač. I vuk sit i ovce na broju.

Ostoja kaže da je sedmocifreno obeštećenje i da ga dele Real i Partizan.

• +1 1
Posted

Pa dobro, nije precizirao da li je devizno obeštećenje :D

Posted (edited)

Coaching Staff mocnih wizardsa pokusava da spasi sta se spasiti moze dok Zoc nije upropastio talenat u koji oni ocito imaju vise vere.
Svakakvi bezveznjaci trenutno igraju NBA, pogotovu na toj PF/C poziciji, pa iz ugla onih koji od Tristana ne vide dalje od statistike iz 5-6 meceva one letnje lige sto je imao ovo jos moze da ima nekog smisla. On ce svakako vrv da odahne znajuci da vise ne mora da se trza kada uputi pogled ka klupi...

Edited by lord_s
Posted

A nije otišao u Rusiju pa da se mora verovati Ostoji na reč. 

Verovatno će biti dostupan podatak koliko su Vizardsi platili na ime obeštećenja. 

Posted

za tristana je najveća šteta što ga kao malog nisu bačili na odbojku

bio bi srednji bloker svetske klase

Posted

Pa i verujem Ostoji samo zato što i on zna da ne može da se sakrije podatak, još je i Real pomenuo. Preneli su razni evropski i američki mediji taj njegov tvit.

Posted

a mislio sam da je najteže navijačima kkcz

koji sam pacer

Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

za tristana je najveća šteta što ga kao malog nisu bačili na odbojku

bio bi srednji bloker svetske klase

Dečko je potpisao za NBA tim i već kao klinac došao do nečega što u odbojci ne postoji. I finasijski i po svakom drugom pitanju. To što Robija nije znao šta će sa njim očigledno ne znači da je promašio sport. Ja mislim da neće napraviti ozbiljnu karijeru u NBA, ali svejedno mu se košarka već sada vrlo isplatila.

• +1 4
Posted

kad već mašimo fudbaltm aj da ga mašimo do kraja

mogao je da se bavi transportom kokaina, verujem da bi mu se više isplatilo

jebo sport ako je poenta istog zaraditi lovu, a ne takmičiti se i biti najbolji

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

Tristan će osim košarkaškog imati i dodatni poslić tamo.

Deni je već prokrčio put.

Edited by Milošica
Posted
21 minutes ago, Heaviside said:

Ostoja kaže da je sedmocifreno obeštećenje i da ga dele Real i Partizan.

Moguće je i da su Wizardsi platili i da je on odvojio deo plate. Nije mi delovalo verovatno, ali što da ne.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...