ducca Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ovo je prenet tekst iz podgoričkog dana, ono što je midle pisao, a ja dodao kako piše u tekstu dan: nikolina riječ je sveta e @ZokiAsov ne verujem da pipci ostojine hobotnice sežu do podgorice i redakcije dan-a, da je basketnews i orthodox hands pa da poverujem Bokan uskočio svojim drugarima u pomoć. Očekuje se i tekst u Jutarnjem listu ovih dana, samo da odvjetnik Granić otkuca tekst i pošalje mail. 4
kud u maglu Simoviću Posted July 20, 2023 Author Posted July 20, 2023 a i mundo deportivo ima zanimljivu tezu 4
Barrister Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a i mundo deportivo ima zanimljivu tezu Zašto si isekao vest?
kud u maglu Simoviću Posted July 20, 2023 Author Posted July 20, 2023 (edited) 10 minutes ago, Barrister said: Zašto si isekao vest? ako dobro vidiš nisam je isekao nego okačio ss ako ti imaš celu vest okači je e evo celog članka Quote Mirotic, who a few days ago had given his word to Partizan and had sealed the agreement with a handshake with the coach Zeljko Obradovic and the president Ostoja Mijailovic, is now considering going back on the uncomfortable situation in which he has been involved. The latest rumors suggest that, taking advantage of the situation, Panathinaikos has entered the fray to try to take Mirotic. The Athenian club is the great protagonist of this summer market and is spending loads of money to recover its lost glory. Other teams that have been interested in Mirotic in recent weeks are Italian Armani Milan, Greek Olympiacos and Red Star itself, which dropped out of the bid just a few days ago. miks članka iz dana, i tračevi tzv insajdera ništa spektakularno u ostatku vesti Edited July 20, 2023 by kud u maglu Simoviću
Barrister Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ako dobro vidiš nisam je isekao nego okačio ss ako ti imaš celu vest okači je https://www.mundodeportivo.com/baloncesto/euroliga/20230720/1002041190/futuro-mirotic-inflama-rivalidad-partizan-estrella-roja.html Ja bih izdvojio prevod dela ispod ss. Spoiler Mirotic , who a few days ago had given his word to Partizan and had sealed the agreement with a handshake with the coach Zeljko Obradovic and the president Ostoja Mijailovic, is now considering going back on the uncomfortable situation in which he has been involved. Iz čega se može da zaključiti da su španski izvor i autor tekstova o svetoj pravoslavnoj reči isti. Spoiler Prema našim saznanjima, nakon toga održan je čak i sastanak izmedju Mirotića i Ostoje Mijailovića uz Zorana Savića. Tom prilikom je i sam Nikola pružio ruku i složio se na uslove Partizana.
kud u maglu Simoviću Posted July 20, 2023 Author Posted July 20, 2023 ajd treći put da napišem, svi su prepisali dan-ov članak, i ovi iz banjaluke i ovaj iz mu dodeportiva, s tim da je špancu to bilo nedovoljno klikabilno pa je dodao ono što se piše po tw i ig ok? a to ko je od koga prepisao može da se utvrdi po vremenu objavljivanja tekstova(dan, bl, md)
dragance Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Ali, ali “on je veliki vernik, ne krši svoju reč”! A pregovara sa ljudima koji bi babu sopstvenu prodali (ili satrali) samo da ućare sebi kintu. 2
J.R. Cash Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 1 hour ago, Barrister said: Iz čega se može da zaključiti da su španski izvor i autor tekstova o svetoj pravoslavnoj reči isti. Ako dobro razumem, neko iz Partizana, recimo Zoran Savic, je preko svojih veza u katalonskim medijima (jel dobro pratim narativ Covicevih botova?) gurnuo informaciju kojom optuzuje Vucica da vrsi pritisak na igraca koji treba da potpise za Partizan?
Barrister Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 6 hours ago, J.R. Cash said: Ako dobro razumem, neko iz Partizana, recimo Zoran Savic, je preko svojih veza u katalonskim medijima (jel dobro pratim narativ Covicevih botova?) gurnuo informaciju kojom optuzuje Vucica da vrsi pritisak na igraca koji treba da potpise za Partizan? Zbog nazivanja botom nema potrebe za daljom diskusijom. Nastavi da razmišljaš da li će biti prekšena "pravoslavna riječ".
Filozof manijak Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Da sam navijač stuba srpstva nikako mi se ne bi dopalo da mi u klub dođe neko ko je prekršio datu pravoslavnu riječ. Navukao bi klub gnjev Boga Izrailja na sebe
Vasilij Zajcev Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 (edited) Bila je i neka suluda priča da je mlađi od Braće Vučić zvao Patrijarha da zalutalu crnogorsko-špansku ovčicu vrati na pravi put. Ja odbijam da verujem u to, i to ne zato jer ne verujem da je taj šljam sposoban za to, već jer prosto tu dolazi na scenu neka moja vera u opet neku pravdu, ravnotežu, takoreći ekvilibrijum u svemiru* *autor ovih redova je alternativni mnogobožac koji ima samorazvijena kanonska verovanja prema bogovima sporta, zdravlja, alkohola, zabave, pičke, rata itd. Nego, čuh i ja za ovog Kuetu iz Sakramenta, i baš mi seda kao Ekbe Judo dupe na nošu što se gorepomenutog ekvilibrijuma tiče. Edited July 21, 2023 by Vasilij Zajcev 2
Recommended Posts