ZokiAsov Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Mica Beric Steva Svinja Misko Maric Aleksandar Dzikic Blejk Step Predrag Drobnjak
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2024 Author Posted March 4, 2024 zajebao sam se kod palje i divca jbg žao mi je što nema mesta za ljudskog maksimuma, trećeg saleta
Profesionalac Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Čekamo Bogija da se vrati, da podigne izvesni pehar i smesti se na listu 3
goofs Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Bo Mekeleb Fredi Haus Milutin Palasio Stefon Lazme Boris Dalo Marvin OKonor Ševalije Koton Kevin Panter
hooyadahoo Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Uh uh uh Gde su Vlade Sveti Sava Boban Petrović Šćepanović Vujanić Haris Novica Vilfan Vesa Ako uopšte kapiram igru. Kako se zvao prvi crni plej, nikako da se setim, doyaya je bio? Ili jedan od prvih. Definitivno pre Hausa
Valk Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: 1. kića 2. željko 3. sale 4. dule 5. sale 6. praja 7. miško 8. palja 9. novica 10. deki Sitna dušo, nisi oprostio Vladeu Divcou izlet u komšiluk? 2
goofs Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 1 minute ago, hooyadahoo said: Kako se zvao prvi crni plej, nikako da se setim, doyaya je bio? Ili jedan od prvih. Definitivno pre Hausa Verovatno misliš na Džeralda Brauna, ali on nije bio pre Hausa, Fred Haus je prvi upotrebljivi crnjo kojeg smo imali. Par godina iza njih je došao Vontigo Kamings.
hooyadahoo Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Eeee na Vontiga sam mislio, svaka čast. Meni ostalo da je bio pre Hausa. Bravo, fala
Papovac Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: 1. kića 2. željko 3. sale 4. dule 5. sale 6. praja 7. miško 8. palja 9. novica 10. deki meni pored miska i boban, njih ne mogu da razdvojim, i pravda za svetog savu. pa, majku mu, jeste da smo komunisti i drugovi, ali mora da imamo i sveca.
Papovac Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 4 minutes ago, kralj said: Jel drugi Sale Danilović? pa i njih ne treba razdvajati. kreni ti niz sa tvojima. tamo je, sigurno, zabavnije.ako uspete da sakupite nekog. 1
kralj Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Samo pitam. Potpuno sam smetnuo sa uma da su ga zvali Sale. Ostao mi strogo kao Saša. Ni na kraj pameti mi nije da poredim košarkaške legende Zvezde i Partizana (naših je tu odokativno jedva pet u prvih 30), al neka si ti nama isukao patkicu.
MiddleClass Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Bogdanovic Zoc Dule Tudjman Iliti krace - Bog(i) Hrvati 3
Recommended Posts