Jimmy Kowalski Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Just now, Mindaugas Žukauskas said: A crvena kragna? Ma to se neko dete igralo dizajna, sa sve ovim razbacanim trouglicima, kvadratima i ostalim oblicima.. Meni bi zesci blam bio da nosim tako nesto..
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2024 Author Posted March 3, 2024 mislim trouglići i polulopte koja je revolucija bio taj dres sad ovi sponzori ubiše dres, čak i mrtvi real mora da nosi neki auto plac iz madrida
Stela Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 12 je broj na dresu mome Meni su crni dresovi najbolji. 1
Midžeta Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: A crvena kragna? Dobro to moze da se doradi, ali do jaja je ptica zloslutnica look
Stela Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Jeste, nego nema vise minimalizma sa svim ovim sponzorima. Zato je svakako bolje jednobojno, bez prugica, da ne kazem trouglica i kvadratica 2
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2024 Author Posted March 3, 2024 npr ovako nešto prtzn @Milošica prenesi ostoji i geriju 1 1
Stela Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mislim trouglići i polulopte Nisu to lopte (polulopte), nego krugovi 2
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 7 minutes ago, Stela said: Jeste, nego nema vise minimalizma sa svim ovim sponzorima. Zato je svakako bolje jednobojno, bez prugica, da ne kazem trouglica i kvadratica Strafte su nezgodne i zbog brojeva i imena. Treba ti opet neka boja razlicita od strafti za to, ova zlatna sto su stavili za kup nije dobar izbor, a nezgodno je i sto je dobro na crnoj, nije nuzno i na beloj. Samo se bespotrebno komplikuje dizajn. Ovo je recimo odlican dizajn, samo da nema Mozzart reklame. 3
Stela Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Ako su crno-bele strafte, vrv najbolje preko obe boje idu neke drecave, koje su ruzne do bola. Ili neka jarko crvena, a to necemo... Sad se setih da su nedavno bili neki crno - drecavo roze dresovi, valjda humanitarna prica. Taj dres na slici je super, Mozzart out.
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Drezgic i danas blizu tripl dabla u pobedi na kraju turnira. Voleo bih da ostane i potpise sa nama profi ugovor.. 2
Valk Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Meni bi zesci blam bio da nosim tako nesto.. Ali dužina šorca ti se sviđa? 1
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 A isto bih voleo i da sa Aleksom Dimitrijevicem potpisemo..
Azdaja Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Slažem se za obojicu, vreme je da imamo i dva pilića u sastavu.
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2024 Author Posted March 3, 2024 (edited) brt zekara spreman da obogaljuje slovence 40 minuta e naneli & tristan out Edited March 3, 2024 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts