Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

kari je, pre svega, poznat kao stabilna osoba, koja nikad ne urla:laugh:, on u kaficu, kad narucuje kafu, prvo, konobaru ocita lekciju.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

u interesu foruma je da ti to pogleda neko stručnije lice od bilo koga od nas

Šta to tačno?

Ti si taj koji ovde projektuje fizičko nasilje, a prethodno daje podršku istom.

• +1 1
Posted
Just now, Papovac said:

kari je, pre svega, poznat kao stabilna osoba, koja nikad ne urla:laugh:, on u kaficu, kad narucuje kafu, prvo, konobaru ocita lekciju.

Najsmešnije je to što ljudi* u sedmoj deceniji života misle da postoje treneri koji nikad ne viču :D

*velikodušan sam

Posted

imao sam prilike da sedim sa njim i bozom. njihov zajednicki zakljucak je da ne mozes da budes dobar trener, ako nisi malo sadista.

• +1 3
Posted
13 minutes ago, copkillah said:

Šta to tačno?

Ti si taj koji ovde projektuje fizičko nasilje, a prethodno daje podršku istom.

Rekoh, da ti to pogleda stručno lice. 

Posted
7 minutes ago, Papovac said:

imao sam prilike da sedim sa njim i bozom. njihov zajednicki zakljucak je da ne mozes da budes dobar trener, ako nisi malo sadista.

Jao kad ovi novopečeni fanovi košarke čuju za Dudu Ivkovića i kakav je bio, jao jao.

Posted

Ne bih baš rekao sadista, ali moraš da budeš autoritet, dal stavom, dal glasom, izgledom, rezultatima...nema leba od drugovanja sa timom.

Posted

Пре свега резултатима.. Баш би трпели оног Гагија Николића рецимо да им се дерња тако. Мада реално Жоц се дере готово искључиво на (Алексу) домаће играче, баш ретко подиже глас на странце колико сам ја приметио.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, johan nagel said:

Пре свега резултатима.. Баш би трпели оног Гагија Николића рецимо да им се дерња тако. Мада реално Жоц се дере готово искључиво на (Алексу) домаће играче, баш ретко подиже глас на странце колико сам ја приметио.

kurucs je rekao da se po odlasku od partizana odmarao i psihički oporavljao

Posted

А он је луд у вугла свакако.

Не знам ове сезоне сам можда једном ухватио да се драо на Френка збуњеног негде почетком сезоне, ово остало на тапету су углавном Алекса и Смајли, ови странци носиоци ништа.

• +1 1
Posted

Njih neće u javnosti. Zato ih na treninzima leši. 

Zna Eleniko 

• Haha 6
Posted
1 hour ago, Eleniko said:

kurucs je rekao da se po odlasku od partizana odmarao i psihički oporavljao

big GIF

• Haha 6
Posted
7 hours ago, Eleniko said:

nije realnost jinx, efes je lipov qrac na gostovanjima. prethodnu tekmu u areni drugi srbski tim ih je ošurio još većom razlikom /14/... ali znam ko se ne osvrće na realnost..

:kme:

• +1 1
  • -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...