johan nagel Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Породисмо победу уз врхунске проценте и Лексино лудило. Што рече колега горе реално ич нисмо напредовали, опет на силу, мишиће и домаћи терен. Мислим да сад већ можемо дефинитивно да закључимо да играчи који су доведени да одмене Лесора и Ексума нису у стању да то и ураде како ваља и да је то главни разлог нешто слабије сезоне. Ал да не мрачим претерано и даље имамо шансе, ово следеће гостовање у Милану је мега битно јер након тога (и Барсе) имамо четири текме у Арени плус распала Алба тамо, у теорији можемо све да добијемо. 2
Midžeta Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 6 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Nemoj mi Anđušu preskakati, molim te. Zasto mrzis Treska? 1
goofs Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 ^^ erhm, sedam trojki za redom je go falus za profy šutera, Stojak je vezivao po 50. Pa Dule onomad nije puštao Bertansa kući dok ne ubaci 10/10. 1
*edited by mod Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 1 minute ago, goofs said: ^^ erhm, sedam trojki za redom je go falus za profy šutera, Stojak je vezivao po 50. Pa Dule onomad nije puštao Bertansa kući dok ne ubaci 10/10. Ma sprdam se. Bilo je već jednom da je ušao u neku seriju na treningu pa je na tekmi bilo 0 Za kraj bi dodao Da mi ne odustajemo od ove sezone. Borimo se i dalje. Trudimo se da napravimo seriju pobede. Daj bože da Efes bude ta neka prekretnica, znam jedan tim kome je Efes prošle sezone bila prekretnica 2 2
Vasilij Zajcev Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Trener moga sina je jako dobar sa jednim pomoćnim iz KKP. Ovaj mu priča da se Aleksa sa svakog ciklusa sa repkom vraća u mamba mentalitiju. Oni izneverovali prvi put, sad su već svi navikli.. Trifa i ostali pričaju da ga Kari ljubi u pedu tokom tih ciklusa. 2 1 1
Valk Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Vratio se Kums naoštren iz Arene i sad se obračunava sa mrskima, vitez obrnutog palca 2 4 1
Jimmy Kowalski Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 8 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Trener moga sina je jako dobar sa jednim pomoćnim iz KKP. Ovaj mu priča da se Aleksa sa svakog ciklusa sa repkom vraća u mamba mentalitiju. Oni izneverovali prvi put, sad su već svi navikli.. Trifa i ostali pričaju da ga Kari ljubi u pedu tokom tih ciklusa. Pa nece sigurno u usta.. 1
Kreator Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 (edited) Dame i gospodo, najbolji evropski košarkaški trener Željko Obradović kaže sledeće : Ne vidim sebe nigde van Partizana! "Naravno rekao sam da znam kakva je moja budućnost. Ja ne vidim sebe nigde sem u ovom klubu. Ili ću biti ovde ili neću raditi. Mnogo je lako. E sad, kako će to da bude u nastavku to ćemo videti. Meni je uvek najvažnije mišljenje saradnika, igrača i navijača. Tu sve počinje i završava se. Klub je rastao i raste i svi su prepoznali. Evroliga prepoznaje kada je jedan klub stabilan i kada klub ima svoje izvore finansiranja. To čine ovi navijači, oni su ta snaga kluba i daju da Partizan može pred Evrolgiu izađe sa dobrim planom. Što se tiče toga ja sam veliki optimista, ali da ne žurimo. Zaista mislim da mi zajedno sa našim navijačima predstavljamo državu na najbolji mogući način", naveo je Obradović. Edited February 29, 2024 by BlackGeorge 3 2
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2024 Author Posted February 29, 2024 ne bih se složio sa gore iznesenim tvrdnjama da smo proćardali ovu windows pauzu čak i onaj momenat u 4/4 kad su došli do +1 lagano smo ih vratili onim presingom koji smo igrali u određenim momentima večeras i kojim smo uglavnom sticali prednost princ čačka odigrao kao na kokainu, da vidimo koliko će potrajati karijevo setovanje sad litijaš i manekeni pa da uvedemo brod u mirnu luku pobedili smo i pored gayyinog jinxa ps @Ted ne otkazuj pretplatu, ali nemoj ni da gledaš 2
copkillah Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 1 hour ago, BlackGeorge said: Ponitka 2 poena, 6 skoka, 4 asistencije i oranje plugovima u odbrani kada god je bio na terenu. Samo ovako neka nastavi. Osim što nam je ubio momentum onom idiotski izgubljenom loptom, što je moglo skupo da nas košta, jer su uspeli da okrenu rezultat posle toga. Samo malo da uključi mozak i biće to okej. 2
copkillah Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 54 minutes ago, goofs said: ^^ erhm, sedam trojki za redom je go falus za profy šutera, Stojak je vezivao po 50. Pa Dule onomad nije puštao Bertansa kući dok ne ubaci 10/10. Ja gledao Savića kako na zagrevanju pogađa 20 iz ćoška pred tekmu sa nama krajem '90ih.
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2024 Author Posted February 29, 2024 1 hour ago, goofs said: ^^ erhm, sedam trojki za redom je go falus za profy šutera, Stojak je vezivao po 50. Pa Dule onomad nije puštao Bertansa kući dok ne ubaci 10/10. kod dula su bile dve opcije, 20/20 pa dok ne ubaciš ili 1000 šuteva sa 5 pozicija bez obzira na % a jedan je tih 20/20 šutirao dok svih 20 ne budu bez koske zove se predrag saša
hooyadahoo Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Jel ima neko da se večeras nije setio Alekse protiv zvezde, onog ludila aka 9/11 za 3, ili koliko već beše. Inače, ja sam bio skroz opušten, gledam utakmice u kafani sa likom koji se nikad nije zajebo u poslednje 3 godine. Prve 2 je bio maler, povedemo sa 5 u prvoj četvrtini, on kaže gotovo, svaki put izgubimo. Najbolniji jinx naravno protiv Reala u plej-ofu. Ove godine se okrenulo, kad god kaže gotovo je, stvarno je gotovo. Samo čeka da povedemo sa 6, to beše krajem prvog poluvremena danas. Tako da, chill do kraja. Danas belci ukrali Brunu jaja, najebase se matere samo tako, čak i air andjusa. Sudije, jbte kakva kaznena ekspedicija. 6 tricepsa, 50 kila. Rekoh, ovi neće svirati tehničke, samo će u tunelu posle utakmice da isprebijaju nevaljale. PSD bi se žešće zajebo. Elem, ok su bili, poni se pomerao u onom bloku, što ga je ovaj odvalio, to je druga priča. I ovaj najveći (sudija) - zen master, posle tog faula i celendza objašnjava zocu odluku, a ovaj iz ljubičastog moda za tih nekoliko sekundi bukvalno vraća normalnu boju lica. Bila dobra tekma, šta nas boli kita što se ovakvo ludilo Aleksino ponavlja jednom u 2 godine. Sutra će Ogi da razvali 💪 1
Vasilij Zajcev Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 12 minutes ago, hooyadahoo said: ovaj najveći (sudija) - zen master, posle tog faula i celendza objašnjava zocu odluku, a ovaj iz ljubičastog moda za tih nekoliko sekundi bukvalno vraća normalnu boju lica. Medi Difala, nagruvani Francuz, mene je kupio kad je ugasio Rudija 2
Recommended Posts