Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Zek Ledej nije izlazio iz igre. Odigrao je svih 40 minuta! :ziga:

• +1 8
Posted (edited)

Ponitka 2 poena, 6 skoka, 4 asistencije i oranje plugovima u odbrani kada god je bio na terenu. Samo ovako neka nastavi. :ziga:

Edited by BlackGeorge
  • +1 6
Posted

Zek superman jebote, 40 minuta kao ništa. Aleksa se pomamio. Motuš Monitka™ se lavovski borio. PJ opet pravio gluposti.

• +1 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Tresko said:

Zek superman jebote, 40 minuta kao ništa. Aleksa se pomamio. Motuš Monitka™ se lavovski borio. PJ opet pravio gluposti.

PJ samo 5 poena i samo 10 minuta na terenu. U drugom poluvremenu je igrao nešto kratko, brzo ga je Željko zamenio.

Veoma lepo što smo mogli bez njega i Nanelija da dobijemo dobar tim Efesa. 

Lepo, lepo... ali mora odbrana jače. Svi na košarkaški difens kamp kod Ponitke da vas nauči čovek kako se cepa odbrana! :evilsmile:

Edited by BlackGeorge
Posted

Hvala, crno -beli :heart::heart::heart:

Sve sam propustila veceras, usla u kucu u poslednjim sekundama :D. Vazno da smo dobili i da je Zek pokidao!

• +1 2
  • Wub 1
Posted

čim sam se vratio negledanju, pobeda

razmišljam da otkažem pretplatu na ELtv.....tako bi postojala apsolutna nemogućnost gledanja......to bi nas značajno približilo osvajanju EL

• +1 5
  • Wub 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted
31 minutes ago, goofs said:

Dobra tekma i ludi Aleksa :hail:

Ali ić nismo napredovali tokom ove pauze. Odbrana i dalje krš, 90 primljenih poena, mi igramo utakmicu u kojoj imamo preko 50% za 3p i dajemo stotku i zatvaramo je tek u 38. minutu.

Igrali smo protiv ekipe koja je mnogo slicna nama. Kad bi mogli stalno sa takvima..

• +1 1
Posted (edited)

Željko : Ja sebe vidim samo u ovom klubu. Ili ću biti trener ovde a ako ne , neću više raditi. :ziga:Ostaje Željko dok od nas ne napravi stabilnog evroligaša, upravo ovo priča sada! 

Edited by BlackGeorge
  • +1 4
  • Wub 4
Posted

Prica kao da se ogradjuje od uprave kluba i vlasti u drzavi...KKP su igraci i navijaci, tacka

Posted
30 minutes ago, Tresko said:

Nemoj mi Anđušu preskakati, molim te.

• +1 2
Posted
6 minutes ago, BlackGeorge said:

Željko : Ja sebe vidim samo u ovom klubu. Ili ću biti trener ovde a ako ne , neću više raditi. :ziga:Ostaje Željko dok od nas ne napravi stabilnog evroligaša, upravo ovo priča sada! 

Verujemo Žocu više nego ocu!

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, 1n54jd3r said:

Prica kao da se ogradjuje od uprave kluba i vlasti u drzavi...KKP su igraci i navijaci, tacka

Cela atmosfera je bila na ivici ustanka, skandiralo se na pola sata pre početka Vučiću pederu... Ostoja je večeras dobio pola nekog kancera.

• +1 5
  • Wub 2
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...