SNARC Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 9 minutes ago, ZokiAsov said: Boris Tadic malopre upao u balkan bet kod merkatora sa upaljenom bakljom i dere se ajde picke, sta ste se usrali??? Lud, lud... E sad sigurno gubimo..
Stela Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 (edited) BT presao sa Ajmo ljudi na nesto konkretno.. Edited February 29, 2024 by Stela
Profesionalac Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Jel imaš kartu viška? Pitam za drugara Teda 3
Popular Post Ted Posted February 29, 2024 Popular Post Posted February 29, 2024 (edited) 10 hours ago, smooth.Op said: Ja sanjao utakmicu. Samo što nam je protivnik bio Žalgiris u areni. I vodimo celu utakmicu, oni nam se u poslednjim minutima približe. Branimo napad dobro, oni promašuju za tri, Dožer hvata loptu i lagodno kreće u napad, kad Holins ćušne loptu i lagano polaganje za prvo vođstvo na utakmici. 53 sekunde na satu do kraja utakmice, Željko traži tajm. Pišti ona sirena, igrači pognutih glava idu ka klupi, u hali se čuje nervozni žamor. Budim se uz olakšanje, a sad se mislim šta li nas tek večeras čeka 🤣 Sanjam sinoć kako sam u pabu. Ulazim i bacam pogled ka šanku. Tamo sedi riba, uske farmerke, crna uska majica na bratele, na levoj mišici istetoviran panter. Pokazuje čeljusti. Kapljice krvi se vide okolo. Odličan rad. Drška od pištolja viri iz farmerki, na leđima, peko uske crne majice. Dama se hvata za dršku pištolja i dere se na barmena. Na flet ekranu iznad kanal se menja brzinom svetlosti. NIje više Fashion tv, sad je SK. Beogradska Arene je puna, košarkaši Partizana se zagrevaju. Čuje se blago negodovanje prisutnih, sve dok se devojka ne okrene i baci pogled na svetinu. Ruka je opet na dršci od pištolja. Situacija se smiruje, devojka se okreće ka šanku i ispija viski. Siroti barmen doliva bez pitanja. Neugodno mi je, koraknem lagano unazad, ka izlazu. Hvatam se za kvaku. "Vidim te Tede!!!". Ženski glas. Ne znam odkle dolazi. Unezveren sam. Devojka se okreće ka meni. Blagi osmeh. Beli zubi. Plava kosa do ramena. Mali ožiljak na vratu. "Dođi ovamo, sedi", kaže ona, udarjući po tapaciranom sedištu barske stolice. Gutam pčjivačku, ali krećem. Strah. Koji mi je kurac? Sedam na stolicu i bojažljivo je gledam. Ne konstatuje me. Ne znam šta bih rekao. Ne znam ni dal da ćutim. Čekam. Dobijam viski. "Ja sam Ted", rekoh napokon. Što je bilo vrlo glupo, pošto riba očigledno zna ko sam. "Ajde!!!", reče ona. Osećam kako propadam u zemlju. Okreće se ka meni i kaže "Ja sam Midgeta". Spaljujem grlo viskijem. Opet ne znam šta da kažem. "Ja sam mislio da se skupjaju neki forumaši ovde. Dobio sam poziv da......". Ne završam rečenicu pošto mi pokazuje da ćutim. Ja ćutim. Želim da nestanem. "I šta si mislio, da sam ja neka baba sa cegerima? Ili tetka?". Razmišljam da brzim pokretom ruke uzmem njen pištolj i upucam se u glavu. To je jedino rešenje. "Opusti se bre, gledamo tekmu, nije frka. Evo, ako pobedimo nastavljaš da živiš, ako izgubimo mrtav si." Osećam sreću i zahvaljujem Bogu na šansi da ipak poživim još malo. "Nego, treba mi advokat. Ti si advokat?", reče. "Jesam, šta ti treba?". "Ostavina neka, ništa strašno". "Ok, ko je umro", pitam, sad malo živahnije. "Niko" reče ona kratko, pa onda dodaje "još uvek". "Ok, a kad će?", sunce ti jebem ova se sprema nekoga da rokne, razmišljam. "Pa posle tekme, možda", reče ona i zaceni se od smeha. Izvadila je pištollji zveknula njime o šank. Shvatam da priča o meni. Spaljujem grlo viskiijem. Razmišljam u panci. Ima li spasa? Utom ulazi Napadaj u pab. Prilazi užurbano. "De si Midži jebote, jel si opet roknula nekog?". Smeju se i grle. "Ko je ovaj leš pored tebe?" pita napadaj. Ja sadim, beo kao kreč. Zatim se čuje Rammstein, Du Hast, budilnik zvoni na mobilnom. Budim se i znojav sam. U sobi je mrtva tišina. Mačka se pomera i izlazi ispod kreveta. Skačem kao oparen, gledam levo desno. I dalje je mrtva tišina. Gegam se do tuša, preskačem doručak i odlazim na posao. Inače, dobijamo 112-58 Sve vas voli Ted, još uvek živ Edited February 29, 2024 by Ted 4 10
SNARC Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 8 minutes ago, Ted said: "Ja sam Ted", rekoh napokon. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2024 Author Posted February 29, 2024 bez nanelija, balše i tristana
Frank Pembleton Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 A ovaj iz Efesa "na pola treninga izašao i seo u taksi i otišao u hotel"
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2024 Author Posted February 29, 2024 17 minutes ago, Frank Pembleton said: A ovaj iz Efesa "na pola treninga izašao i seo u taksi i otišao u hotel" a ovaj je ko?
warp Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 41 minutes ago, Ted said: Sanjam sinoć kako sam u pabu. Ulazim i bacam pogled ka šanku. Tamo sedi riba, uske farmerke, crna uska majica na bratele, na levoj mišici istetoviran panter. Pokazuje čeljusti. Kapljice krvi se vide okolo. Odličan rad. Drška od pištolja viri iz farmerki, na leđima, peko uske crne majice. Dama se hvata za dršku pištolja i dere se na barmena. Na flet ekranu iznad kanal se menja brzinom svetlosti. NIje više Fashion tv, sad je SK. Beogradska Arene je puna, košarkaši Partizana se zagrevaju. Čuje se blago negodovanje prisutnih, sve dok se devojka ne okrene i baci pogled na svetinu. Ruka je opet na dršci od pištolja. Situacija se smiruje, devojka se okreće ka šanku i ispija viski. Siroti barmen doliva bez pitanja. Neugodno mi je, koraknem lagano unazad, ka izlazu. Hvatam se za kvaku. "Vidim te Tede!!!". Ženski glas. Ne znam odkle dolazi. Unezveren sam. Devojka se okreće ka meni. Blagi osmeh. Beli zubi. Plava kosa do ramena. Mali ožiljak na vratu. "Dođi ovamo, sedi", kaže ona, udarjući po tapaciranom sedištu barske stolice. Gutam pčjivačku, ali krećem. Strah. Koji mi je kurac? Sedam na stolicu i bojažljivo je gledam. Ne konstatuje me. Ne znam šta bih rekao. Ne znam ni dal da ćutim. Čekam. Dobijam viski. "Ja sam Ted", rekoh napokon. Što je bilo vrlo glupo, pošto riba očigledno zna ko sam. "Ajde!!!", reče ona. Osećam kako propadam u zemlju. Okreće se ka meni i kaže "Ja sam Midgeta". Spaljujem grlo viskijem. Opet ne znam šta da kažem. "Ja sam mislio da se skupjaju neki forumaši ovde. Dobio sam poziv da......". Ne završam rečenicu pošto mi pokazuje da ćutim. Ja ćutim. Želim da nestanem. "I šta si mislio, da sam ja neka baba sa cegerima? Ili tetka?". Razmišljam da brzim pokretom ruke uzmem njen pištolj i upucam se u glavu. To je jedino rešenje. "Opusti se bre, gledamo tekmu, nije frka. Evo, ako pobedimo nastavljaš da živiš, ako izgubimo mrtav si." Osećam sreću i zahvaljujem Bogu na šansi da ipak poživim još malo. "Nego, treba mi advokat. Ti si advokat?", reče. "Jesam, šta ti treba?". "Ostavina neka, ništa strašno". "Ok, ko je umro", pitam, sad malo živahnije. "Niko" reče ona kratko, pa onda dodaje "još uvek". "Ok, a kad će?", sunce ti jebem ova se sprema nekoga da rokne, razmišljam. "Pa posle tekme, možda", reče ona i zaceni se od smeha. Izvadila je pištollji zveknula njime o šank. Shvatam da priča o meni. Spaljujem grlo viskiijem. Razmišljam u panci. Ima li spasa? Utom ulazi Napadaj u pab. Prilazi užurbano. "De si Midži jebote, jel si opet roknula nekog?". Smeju se i grle. "Ko je ovaj leš pored tebe?" pita napadaj. Ja sadim, beo kao kreč. Zatim se čuje Rammstein, Du Hast, budilnik zvoni na mobilnom. Budim se i znojav sam. U sobi je mrtva tišina. Mačka se pomera i izlazi ispod kreveta. Skačem kao oparen, gledam levo desno. I dalje je mrtva tišina. Gegam se do tuša, preskačem doručak i odlazim na posao. Inače, dobijamo 112-58 Sve vas voli Ted, još uvek živ Ovo ako ne stavite na minijature....ja evo...ne znam
Frank Pembleton Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a ovaj je ko? Klejburn al sad su im javili da se vratio Sportsko novinarstvo vrhunsko...
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2024 Author Posted February 29, 2024 zaboravio patike u hotelu
MiddleClass Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Hoce li da poje Breskvica pred pocetak? 1
Valk Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 1 hour ago, Ted said: na levoj mišici istetoviran panter. Midž je iz Žarkova a ne iz Železnika. 1 1
Recommended Posts