Lord Stef Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 Nista, posrao se malo po gospodinu "nasi navijaci su vredjali Milosevica i Tadica ali to je bilo ideolosko neslaganje"
copkillah Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 14 minutes ago, Ted said: iskreno, nemam pojma ali im se svima posrao u usta, to bar znamo
Ted Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 (edited) zaista nemam pojma iako sam više informisan od nekog proseka. mislim pratim. možda je odgovor na neko od silnih Čovićevih obraćanja, pa ima smisla u tom nekom kontekstu. ako je tako, to ja van moje moći pošto ja Čovića, kao i Vučića ili Brnabu ne gledam duže od jednog minuta, bilo u lajvu, bilo kasnije. jedan minut je plafon, u realnosti se to svodi na nekoliko sekundi u proseku. mogu samo naknadno da pročitam šta je ko rekao ili izjavio. čitanje generalno mnogo manje nervira, nego gledanje video zapisa. Edited February 26, 2024 by Ted 1
Eleniko Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 3 hours ago, arheolog1981 said: Ako neko ima kartu viška za Efes neka javi u PM.. ne deluje da je stvarno rasprodato 1
garmonbozia Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 sponzori uvek imaju višak karata koje dele 6
Ted Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 ma biće puna hala ko oko.....to ne treba sumnjati pominjeće se homoseksualizam više nego ikad, više nego na gej prajdu šta će na parketu biti, Bog sveti zna. ja se nadam pobedi. vreme je. jesmo u kanalu, ali nismo krš. 1
Eleniko Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 4 minutes ago, garmonbozia said: sponzori uvek imaju višak karata koje dele koliko vas to kladionica duži, mislio sam da je vučić svima udelio po jednu
copkillah Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 1 minute ago, Eleniko said: koliko vas to kladionica duži, mislio sam da je vučić svima udelio po jednu To je završeno preko Kurca, njegovog prijatelja, pre dve godine.
*edited by mod Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 1 minute ago, Eleniko said: koliko vas to kladionica duži, mislio sam da je vučić svima udelio po jednu Ma ti dele za oba večita za EL + pokrivaju čililidersice.
garmonbozia Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 2 minutes ago, Eleniko said: koliko vas to kladionica duži, mislio sam da je vučić svima udelio po jednu 7
garmonbozia Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 (edited) 5 minutes ago, Milošica said: znate kad je muta trenirao radnički i đorđe david mu bio maskota i igrao partizan protiv radničkog u kg sede u kafiću i tu dule i muta i dolazi đorđe david i kaže duletu "jao, kakav je onaj lovernj, kako je dobro građen, auuu", a muta se uključuje sa "ako ti je toliko dobar što ga ne vodiš kući" Edited February 26, 2024 by garmonbozia 7
warp Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 23 minutes ago, Eleniko said: ne deluje da je stvarno rasprodato Kakav je sad ovo Marvel font na dresu ? Opet imate nove dresove ?
Shaq Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 1 hour ago, Eleniko said: prevedite šta je hteo da kaže teo je da kaze da sponzortsva™ i donacije™ koje dolaze od neshe rominga, vlasnika prokopa itd a koje vode pod spostveni prihod™ , nemaju veze sa drzavom..
Recommended Posts