Eleniko Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 zna li neko ko je ovaj lik levo od željka sa brčonima, liči mi na vlastu, jednog od vlasnika home desno je naravno geri. koji gracki đet set jbte.
*edited by mod Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 48 minutes ago, Eleniko said: zna li neko ko je ovaj lik levo od željka sa brčonima, liči mi na vlastu, jednog od vlasnika home desno je naravno geri. koji gracki đet set jbte. E bre pored onakvih južnjakinja ti uzeo da merkaš homaseksualce... Ali rekao bi da nije on. 1 2
Vasilij Zajcev Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 18 hours ago, *edited by mod said: Ne verujem da je Panter u top 3 u EL iako svakako jeste u top 10. Što se tiče ostalog, bio je kapiten i prošle sezone i trasirao karakter tima pa je bila prilično uspešna sezona. Citirao sam onu Jurohopsovu vest. Objavio i naš glavni sponzor, niko nije demantovao, Željko objašnjavao da je to van budžeta skupljena kinta.. Meni deluje realno, kad pondiram Panterovim izjavama o inicijalnom ugovoru, reputacijom koju je izgradio prošle sezone i činjenicom da smo pokrili Barsinu ponudu da ostane. Slažem se za karakter all the way, da nije podigao onu pesnicu prema Ljlju u Madridu (čitaj: odigrao iskusno i cool, te nedobio tekmu pauze) sada bi pričali o F4, a ne prilično uspešnoj sezoni. Mala ali razlika kojoj devojci sreću kvari.. 1
*edited by mod Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Ne sumnjam da je ta cifra približno tačna. Samo mislim da nije u top 3 već u top 5-6 ali generalno dosta nebitno jer je sigurno u top 10, prošle godine je tako i igrao, ove već ne. 1
Heaviside Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 8 hours ago, ToniAdams said: Budući da je ovo nekako preraslo u Žoc VS Vučić sukob hteli mi to ili ne hteli, samo sa se upišem u tim Žoc Iskusno je fokus sa duela vs Sfero prebačen na duel vs Vučić, nije ni pola sata prošlo 2
Milošica Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 12 minutes ago, Heaviside said: Iskusno je fokus sa duela vs Sfero prebačen na duel vs Vučić, nije ni pola sata prošlo Pa tu je jasno da ga je Sfero nadigrao, svestan je toga i svaki navijač i Željko. Jedan "duel" ne isključuje drugi, u ovom drugom su već stvari mnogo manje jasne i legitimna je stvar za diskusiju. 1
Eleniko Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 1 minute ago, Milošica said: Jedan "duel" ne isključuje drugi, u ovom drugom su već stvari mnogo manje jasne i legitimna je stvar za diskusiju. manje jasne kako kome. meni je sve jasno tj verujem u to ali kada bi napisao dobio bio 6 meseci banovine, ne zbog patkometrije /jer ni to nije/ nego zbog uznemiravanja javnosti. žao mi je samo ljudi zalutalih u to, na prvom mestu igrača i jednog i drugog tima kao i sferopulosa. to su jedini nevini. naravno i mi ovde, što kopamo jedni drugima oči.
Milošica Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Pa napiši slobodno svoje mišljenje, ne budi patetičan To dal je ban, videćemo tek kad napišeš 2
Nebojsa Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 20 hours ago, Vasilij Zajcev said: Kad bi bili poznati ugovori lako bi mogla da se uradi cost benefit analiza. Panterov je objavio Eurohoops, treći na nivou EL, još kapiten, prva violina, pa nije teško reći i ko je najveća štetočina. Pride je lik vrlo diskutabilne košarkaške inteligencije i kao takav s pozicije lidera trasira karakter čitavog tima.. sve stoji, al' je zaradio malo kredita s ona 3 meseca s kraja prosle sezone, sto mu je i vrv vrhunac karijere dosad, uz mvp rolu u finalu aba. realno nam je izbor #1 u clutch situacijama, a pritom bi to bio i u barem 10 od 18 trenutnih evroligasa. problem je sto ne isporucuje redovno, ok - delimicno je i u nasim visokim ocekivanjima, ali najvise u tome sto (nazalost) nije dokazao da je pobednik - za ove skoro tri godine je bilo mnogo vise situacija gde je prodao, no sto je doneo (ogradjujem se na clutch momente - finale aba/plasmanom izboreno mesto u el nam je najveci uspeh u poslednjih 10 godina, naravno). elem, koliko god delujemo neubedljivo, tj. kakva god nam je sezona zasad, u oba preostala takmicenja smo jos uvek u igri - mi boljeg od njega nemamo, a tek kad se sezona zavrsi cemo videti da li je pobednik ili stetocina - ako kao leaderofhorde onomad isporuci 30+ prosek u finalu aba niko se nece secati svih sranja koje je pravio tokom sezone, zar ne? 5
Heaviside Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 14 minutes ago, Milošica said: Pa tu je jasno da ga je Sfero nadigrao, svestan je toga i svaki navijač i Željko. Jedan "duel" ne isključuje drugi, u ovom drugom su već stvari mnogo manje jasne i legitimna je stvar za diskusiju. Sve je legitmno za diskusiju na forumu što se mene tiče, pa nek se radi i o bućki koju je bacio Robija tako što je nakon poraza izjavio da mu pristojnost nalaže da čestita pobedniku, a zatim pravednički zavapio da Partizan nije državni projekat. Samo konstatujem ko je i kada pokrenuo tu diskusiju, daleko bilo da osporavam bilo kome pravo da se prima na to. 2
Milošica Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 (edited) Ali ipak kažeš da je to bućka i da se neko "prima"... Edited February 19, 2024 by Milošica 1
Eleniko Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 19 minutes ago, Milošica said: Pa napiši slobodno svoje mišljenje, ne budi patetičan To dal je ban, videćemo tek kad napišeš da citiram moju nastavnicu OTO - ja te navlačim, navlačim a ti nikako da me zadovoljiš 5
Milošica Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Just now, Eleniko said: da citiram moju nastavnicu OTO - ja te navlačim, navlačim a ti nikako da me zadovoljiš Taman posla, previše bi bilo očigledno da te navlačim
Eleniko Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 uvek me zanimalo zašto se pantersu daju ovolika ovlašćenja u rešavanju napada u dugim periodima sezone kada mu ne ide kada u timu ima igrača kao što je naneli. ne kažem da je njegov format ali kao da ne ume da zabode važnu trojku, kao što i jeste.
Vasilij Zajcev Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 13 minutes ago, Nebojsa said: sve stoji, al' je zaradio malo kredita s ona 3 meseca s kraja prosle sezone, sto mu je i vrv vrhunac karijere dosad, uz mvp rolu u finalu aba. realno nam je izbor #1 u clutch situacijama, a pritom bi to bio i u barem 10 od 18 trenutnih evroligasa. problem je sto ne isporucuje redovno, ok - delimicno je i u nasim visokim ocekivanjima, ali najvise u tome sto (nazalost) nije dokazao da je pobednik - za ove skoro tri godine je bilo mnogo vise situacija gde je prodao, no sto je doneo (ogradjujem se na clutch momente - finale aba/plasmanom izboreno mesto u el nam je najveci uspeh u poslednjih 10 godina, naravno). elem, koliko god delujemo neubedljivo, tj. kakva god nam je sezona zasad, u oba preostala takmicenja smo jos uvek u igri - mi boljeg od njega nemamo, a tek kad se sezona zavrsi cemo videti da li je pobednik ili stetocina - ako kao leaderofhorde onomad isporuci 30+ prosek u finalu aba niko se nece secati svih sranja koje je pravio tokom sezone, zar ne? Napisao sam to, 2-3 posta ranije, u odgovoru na napad nekog pravovernog ovde - ova sezona može da ispadne ista ili bolja nego prošla... ali ja, i sa tim saznanjem, stojim iza napisanog. Ono kao kofica, otvorenih usta, da me napuni demantnim partijama od 30+ poena (ali i pobedama u tim partijama, moliću) 1
Recommended Posts