Jimmy Kowalski Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 18 minutes ago, goofs said: A mislim, ako su Panter i Ledej produzili ugovore znaci da postoij dobra sansa i da ostali to urade, bar oni koje budemo zeleli da zadrzimo. Pravo je pitanje koga bi navijaci zadrzali. Bukvalno za svakog igraca imas makar neki period gde je zbog slabih partija teran jer je glup, spor, lenj, kamenjar, stetocina... Kad stavis sve na papir, treba nam 15 novih igraca, pa sve iz pocetka..
Vasilij Zajcev Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 Kad bi bili poznati ugovori lako bi mogla da se uradi cost benefit analiza. Panterov je objavio Eurohoops, treći na nivou EL, još kapiten, prva violina, pa nije teško reći i ko je najveća štetočina.. Pride je lik vrlo diskutabilne košarkaške inteligencije i kao takav s pozicije lidera trasira karakter čitavog tima..
*edited by mod Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 8 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Kad bi bili poznati ugovori lako bi mogla da se uradi cost benefit analiza. Panterov je objavio Eurohoops, treći na nivou EL, još kapiten, prva violina, pa nije teško reći i ko je najveća štetočina.. Pride je lik vrlo diskutabilne košarkaške inteligencije i kao takav s pozicije lidera trasira karakter čitavog tima.. Ne verujem da je Panter u top 3 u EL iako svakako jeste u top 10. Što se tiče ostalog, bio je kapiten i prošle sezone i trasirao karakter tima pa je bila prilično uspešna sezona.
Mindaugas Žukauskas Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 1 minute ago, Shaq said: jedino larkin i slukas imaju jacu platu.. Imaš izvor za ovo?
*edited by mod Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 5 minutes ago, Shaq said: jedino larkin i slukas imaju jacu platu.. Teško da MJ i Tavares imaju manju platu od Pantera.
Shaq Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 (edited) 13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Imaš izvor za ovo? ne znam sta ocekujes, da ti pokazem uplatnicu? rekao sam kad je bio potpisao, a posle je izaslo i na jurohupsu.. a izneli su tacnu cifru i koliko je imao pre ovog drugog potpisa.. 8 minutes ago, *edited by mod said: Teško da MJ i Tavares imaju manju platu od Pantera. james na 2m, taveres je ispod 2m neto kad se odbiju porezi.. spanci skoro 50% skidaju na porez.. edit: a tek bi se sokirao kad bi znao da tavares ima ustvari samo 200k vecu platu od lideja.. al otom potom, izace sve na videlo.. Edited February 18, 2024 by Shaq 1
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 znaci ipak ima nešto u tome da ostoja juri kubanca za sledeću
*edited by mod Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 1 minute ago, Shaq said: ne znam sta ocekujes, da ti pokazem uplatnicu? rekao sam kad je bio potpisao, a posle je izaslo i na jurohupsu.. a izneli su tacnu cifru i koliko je imao pre ovog drugog potpisa.. james na 2m, taveres je ispod 2m neto kad se odbiju porezi.. spanci skoro 50% skidaju na porez.. Trošak kluba za plate je bruto. Zato i kažem da je panter sigurno u top 10 ali je Tavares sa oko 3mil ispred njega. Za MJ me čudi da je samo 2m (neto?) I to u poreskom raju. Ako je tačno lagano će dobiti mnogo veće pare već naredne sezone kad/ako napusti Monako.
Shaq Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 2 minutes ago, Eleniko said: znaci ipak ima nešto u tome da ostoja juri kubanca za sledeću campazzo ima u realu duplo manje od one ponude koju bi imao da je potpisao kod nas za ovu sezonu.. ko sto je mitotic otisao u armani za 1,5m manje u odnosu na ono sto mu je partizan nudio.. u oba slucaja bi meridian odnosno mozzart preuzeli™ placanje ugovora..
*edited by mod Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 Just now, Shaq said: campazzo ima u realu duplo manje od one ponude koju bi imao da je potpisao kod nas za ovu sezonu.. ko sto je mitotic otisao u armani za 1,5m manje u odnosu na ono sto mu je partizan nudio.. u oba slucaja bi meridian odnosno mozzart preuzeli™ placanje ugovora.. Kampaco ima i malu stavku opklade na sebe protiv Reala koji treba da isplati. Tako da je za njega bio no brainer da ode kući u Real. Mirotić, pa dobro to je već prežvakana priča iz koje su bukvalno svi uključeni izašli u gubitku.
ToniAdams Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Budući da je ovo nekako preraslo u Žoc VS Vučić sukob hteli mi to ili ne hteli, samo sa se upišem u tim Žoc 7
ZokiAsov Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Ja sam za sad kod zoca u ekipi, al ako ne prodje u plej in prelazim kod vucica 6
goofs Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Ja čekam da mi Željistitm ili ovi drugi pokucaju na vrata i donesu zdenku i kavurmu na poklon, pa ću tek onda da se opredelim. 3
Recommended Posts