Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, ToniAdams said:

znaš da do neba cenim tvoj komičarski doprinos uvek i zauvek, ali iskreno ne mislim da bilo ko racionalan veruje da ž treba da ode, željo efekat je nešto što je realnost i ima mnogo veću težinu spram jedne uzalud potrošene sezone

Al ovo mu je baš najgora sezona u životu. Nikada neki Robijin tim nije bio negledljiva konfekcija kao ovogodišnji kkp. 

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Nikodije said:

Al ovo mu je baš najgora sezona u životu. Nikada neki Robijin tim nije bio negledljiva konfekcija kao ovogodišnji kkp. 

i ja mislim, ali jebiga, ne bih ni goreg trenera tek tako sut u bulju a kamoli robiju, plus sam siguran da cak i ovako selektirana ekipa kad hoce da igra moze da kida

Posted
16 minutes ago, ToniAdams said:

znaš da do neba cenim tvoj komičarski doprinos uvek i zauvek, ali iskreno ne mislim da bilo ko racionalan veruje da ž treba da ode, željo efekat je nešto što je realnost i ima mnogo veću težinu spram jedne uzalud potrošene sezone

Bice bolje kad posle 3 godine Zeljko konacno bude selektirao tim kakav zeli. Onda ce konacno da utegne.

Posto citajuci komentare iz ove tri sezone, jedino kada su navijaci bili zadovoljni kako igramo je tih 3 meseca prosle sezone kada smo imali neverovatno seriju. Ali kao sto je uini lepo primetio, to nije i ne moze da bude standard. Da nas nije Nunny nekoliko puta spasao clutch pogocima, verovatno ni ABA ne bi uzeli, pa bi se onda i prosla sezona ocenila kao neuspesnom.

I niko ozbiljno ni ne tera Zeljka, samo sto ispada da se sada navijaci jos vise nerviraju zbog lose igre i rezultata nego pre nego sto je dosao jer su ocekivanja porasla koliko i budzet. I zato se i ponavlja da bi bilo ko drugi na njegovom mestu dobio otkaz. A on sam je sinoc vrlo iskreno rekao da je ovo njegov limit i da trenutno ne zna kako da natera igrace da igraju ono sto zeli.

Posted

a zamisli cuda navijaci se vise nerviraju zbog lose igre posle tri godine, stvarno tesko za razumeti

• +1 1
Posted
16 minutes ago, Milošica said:

PSD za trenera.

image.thumb.png.cb75c7583eb27db90aab2c353b8697fd.png

Jaramaz na Zlatiboru tokom priprema za 24/25 sezonu

• +1 1
  • Haha 3
Posted
14 minutes ago, Nikodije said:

2004. Olimpijada, 2005. EP, negledljivi timovi sa mnogo više talenta od sadašnjeg KKPa. Kad je došao u Fener trebalo mu je 4 godine da uzme EL, a u međuprocesu je bilo nekih grozomornih sastava i postavki (guglati Emir Preldžić i Andrew Goudelock).

Jbg, loša selekcija, možda solidni igrači individualno, ali nekompatibilni, loša sezona, teramo dalje. S tim što treba imati u vidu da mi 10 godina nismo igrali EL i da smo sad tu negde oko sredine tabele gde realno i pripadamo, dakle nikakav skandal, no svi to posmatramo kroz prizmu prošlogodišnjeg rezultata.

• +1 5
Posted

Ne može da ih natera da igraju ono što on želi zato što nemamo pleja. Ne znam da li je to njegova ili Savićeva krivica, u suštini nije ni bitno, al' igrača koji može da kreira dobar napad nemamo u sastavu.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
27 minutes ago, Nikodije said:

bio je ali si dobar čovek pa nećeš da ih cimaš.

poslednja efes sezona, mislim da nije bio u top3 kad je prekinuta.

i 21/22 u kkp, prva.

Posted
4 hours ago, Ratamahatta said:

Ne zajebavam se za Jaramaza, vi ste u stanju da primite 50+ za poluvreme od bilo koga u EL ako su u duzim periodima istovremeno na terenu PJ, Panter i Naneli, a cesto jesu. Defanzivno najtanja spoljna linija u EL sigurno. 

Avram i Jaramaz kad krenu da dave bekove to vas obicno vrati u tekmu i preokrene stvari, sjebu momentum svima, potrose protivniku 15 sekundi i tonu energije u svakom posedu. To moze da bude dobar kombo i za repstaciju, odlicni su u tome, Gatuzo i Ambrozini.

Ovo si dobro primetio i bilo je pokušaja sa takvim petorkama, problem je onda što u napadu postajemo impotentni do bola, do mere da ne možemo da rešimo ni ABA ligaša. Baš loš balans nekako.

U EL je možda u 2-3 situacije ovakva postavka donela prevagu na našu stranu (Makabi u Areni), a uglavnom se završavalo sa 4-5 sušnih minuta u kojima protivnik stvori 5-6 poena suficita, još ako ubodu neku trojku odmah kreće panika na klupi.

Mi nemamo niti jednog spoljnog igrača koji pegla odbranu i ubacuje trojku kad ostane sam, neki Hanga tip ne postoji.

Posted
4 minutes ago, napadaj said:

Ne može da ih natera da igraju ono što on želi zato što nemamo pleja. Ne znam da li je to njegova ili Savićeva krivica, u suštini nije ni bitno, al' igrača koji može da kreira dobar napad nemamo u sastavu.

Pa to mu navijaci vec 3 godine pricaju, ali on ne slusa jebiga.

I prosle sezone smo bili na zacelju po asistencijama u EL, ali smo bili najbolji napad. Ove smo drugi najbolji. Ali nam je odbrana jedna od najslabijih. Bice da je do pleja..

Posted

Pre može Žoc da da otkaz Ostoji i Saviću nego obrnuto. Ne brinem se za to ni malo.

Ono što malo muti pogled je hronologija. Da su rezultati iz druge i treće sezone zamenili mesta, pričalo bi se dosta drugačije. Ali dobro hajde da vidimo kako će sve to da izgleda kada se podvuče crta.

• +1 5
Posted
19 minutes ago, goofs said:

Kad je došao u Fener trebalo mu je 4 godine da uzme EL

:kecman:

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...