Nikodije Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 14 minutes ago, ToniAdams said: znaš da do neba cenim tvoj komičarski doprinos uvek i zauvek, ali iskreno ne mislim da bilo ko racionalan veruje da ž treba da ode, željo efekat je nešto što je realnost i ima mnogo veću težinu spram jedne uzalud potrošene sezone Al ovo mu je baš najgora sezona u životu. Nikada neki Robijin tim nije bio negledljiva konfekcija kao ovogodišnji kkp. 1
ToniAdams Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 4 minutes ago, Nikodije said: Al ovo mu je baš najgora sezona u životu. Nikada neki Robijin tim nije bio negledljiva konfekcija kao ovogodišnji kkp. i ja mislim, ali jebiga, ne bih ni goreg trenera tek tako sut u bulju a kamoli robiju, plus sam siguran da cak i ovako selektirana ekipa kad hoce da igra moze da kida
napadaj Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1891316/Aleksandar-Vucic-Partizan-i-Zvezda-ne-bi-postojali-bez-drzave.html?utm_source=edi&utm_medium=referral &utm_campaign=edi Ja sam jedini koji smem da se suprotstavim svima i kažem istinu narodu. 5 1
Jimmy Kowalski Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 16 minutes ago, ToniAdams said: znaš da do neba cenim tvoj komičarski doprinos uvek i zauvek, ali iskreno ne mislim da bilo ko racionalan veruje da ž treba da ode, željo efekat je nešto što je realnost i ima mnogo veću težinu spram jedne uzalud potrošene sezone Bice bolje kad posle 3 godine Zeljko konacno bude selektirao tim kakav zeli. Onda ce konacno da utegne. Posto citajuci komentare iz ove tri sezone, jedino kada su navijaci bili zadovoljni kako igramo je tih 3 meseca prosle sezone kada smo imali neverovatno seriju. Ali kao sto je uini lepo primetio, to nije i ne moze da bude standard. Da nas nije Nunny nekoliko puta spasao clutch pogocima, verovatno ni ABA ne bi uzeli, pa bi se onda i prosla sezona ocenila kao neuspesnom. I niko ozbiljno ni ne tera Zeljka, samo sto ispada da se sada navijaci jos vise nerviraju zbog lose igre i rezultata nego pre nego sto je dosao jer su ocekivanja porasla koliko i budzet. I zato se i ponavlja da bi bilo ko drugi na njegovom mestu dobio otkaz. A on sam je sinoc vrlo iskreno rekao da je ovo njegov limit i da trenutno ne zna kako da natera igrace da igraju ono sto zeli.
ToniAdams Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 a zamisli cuda navijaci se vise nerviraju zbog lose igre posle tri godine, stvarno tesko za razumeti 1
hooyadahoo Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 16 minutes ago, Milošica said: PSD za trenera. Jaramaz na Zlatiboru tokom priprema za 24/25 sezonu 1 3
goofs Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 14 minutes ago, Nikodije said: Al ovo mu je baš najgora sezona u životu. Nikada neki Robijin tim nije bio negledljiva konfekcija kao ovogodišnji kkp. 2004. Olimpijada, 2005. EP, negledljivi timovi sa mnogo više talenta od sadašnjeg KKPa. Kad je došao u Fener trebalo mu je 4 godine da uzme EL, a u međuprocesu je bilo nekih grozomornih sastava i postavki (guglati Emir Preldžić i Andrew Goudelock). Jbg, loša selekcija, možda solidni igrači individualno, ali nekompatibilni, loša sezona, teramo dalje. S tim što treba imati u vidu da mi 10 godina nismo igrali EL i da smo sad tu negde oko sredine tabele gde realno i pripadamo, dakle nikakav skandal, no svi to posmatramo kroz prizmu prošlogodišnjeg rezultata. 5
napadaj Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 Ne može da ih natera da igraju ono što on želi zato što nemamo pleja. Ne znam da li je to njegova ili Savićeva krivica, u suštini nije ni bitno, al' igrača koji može da kreira dobar napad nemamo u sastavu. 3 1
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 27 minutes ago, Nikodije said: Al ovo mu je baš najgora sezona u životu. Nikada neki Robijin tim nije bio negledljiva konfekcija kao ovogodišnji kkp. bio je ali si dobar čovek pa nećeš da ih cimaš. poslednja efes sezona, mislim da nije bio u top3 kad je prekinuta. i 21/22 u kkp, prva.
goofs Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 4 hours ago, Ratamahatta said: Ne zajebavam se za Jaramaza, vi ste u stanju da primite 50+ za poluvreme od bilo koga u EL ako su u duzim periodima istovremeno na terenu PJ, Panter i Naneli, a cesto jesu. Defanzivno najtanja spoljna linija u EL sigurno. Avram i Jaramaz kad krenu da dave bekove to vas obicno vrati u tekmu i preokrene stvari, sjebu momentum svima, potrose protivniku 15 sekundi i tonu energije u svakom posedu. To moze da bude dobar kombo i za repstaciju, odlicni su u tome, Gatuzo i Ambrozini. Ovo si dobro primetio i bilo je pokušaja sa takvim petorkama, problem je onda što u napadu postajemo impotentni do bola, do mere da ne možemo da rešimo ni ABA ligaša. Baš loš balans nekako. U EL je možda u 2-3 situacije ovakva postavka donela prevagu na našu stranu (Makabi u Areni), a uglavnom se završavalo sa 4-5 sušnih minuta u kojima protivnik stvori 5-6 poena suficita, još ako ubodu neku trojku odmah kreće panika na klupi. Mi nemamo niti jednog spoljnog igrača koji pegla odbranu i ubacuje trojku kad ostane sam, neki Hanga tip ne postoji.
Jimmy Kowalski Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 4 minutes ago, napadaj said: Ne može da ih natera da igraju ono što on želi zato što nemamo pleja. Ne znam da li je to njegova ili Savićeva krivica, u suštini nije ni bitno, al' igrača koji može da kreira dobar napad nemamo u sastavu. Pa to mu navijaci vec 3 godine pricaju, ali on ne slusa jebiga. I prosle sezone smo bili na zacelju po asistencijama u EL, ali smo bili najbolji napad. Ove smo drugi najbolji. Ali nam je odbrana jedna od najslabijih. Bice da je do pleja..
*edited by mod Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 Pre može Žoc da da otkaz Ostoji i Saviću nego obrnuto. Ne brinem se za to ni malo. Ono što malo muti pogled je hronologija. Da su rezultati iz druge i treće sezone zamenili mesta, pričalo bi se dosta drugačije. Ali dobro hajde da vidimo kako će sve to da izgleda kada se podvuče crta. 5
nenad Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 19 minutes ago, goofs said: Kad je došao u Fener trebalo mu je 4 godine da uzme EL 2
Recommended Posts