Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, ToniAdams said:

da samim tim željko ode

ne dao bog, još 100 godina na klupi da sedi

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Trebao nam je ovaj šamar

OK 1, ali baš 3 u mesec i po dana...

stop nasilju u komšiluku

image.png.adf4719945fc02550590356188800fb0.png

Posted (edited)

"E sad da ću da im dođem na temu da ih trpam"

Edited by Milošica
  • Tužno 2
Posted

Daj, jbt, ovo je bio zicer.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
Just now, John Coltrane said:

Daj, jbt, ovo je bio zicer.

To ja kažem svaki put kad igramo protiv nekog.

Edited by Milošica
  • Haha 6
Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

mislim ukratko propala je sezona i to je tako, tek verujem da kreće raspad jer ne vidim kako možemo da se konsolidujemo.

i to mi sve ne bi bio problem da ne postoji realna mogućnost da sledeće sezone ne igramo EL i da samim tim željko ode, sori ali ja u priče o ljubavi kad se o biznisu radi slabo verujem.

I bolje da ne igramo EL nego da se ovako brukamo.

I bolje da Zeljko ode, mozda i dodje neko ko zna da sastavi tim koji ce igrati kosarku..

Posted

Nismo bili loši, iskreno, panter je sjebo na kraju, ali treba napomenuti da su mu 2, 3 lopte izašle iz obruča, kao i da je napravio te greške iz umora, videlo se da diše na škrge u četvrtoj. Zašto nije imao snage, to je druga priča. Vrlo lako je mogla utakmica da ode na našu stranu. 

Zoc je uvek bio baja u dobrom, u zlu i ne baš. Ja nikad neću da zaboravim evropsko u Beogradu, dal beše 2008, mi sa "Drim timom", mislim da ni grupu nismo prošli, kad se samo tako najebo keve igračima po televizijama, bez i trunke samokritike. 

Posted
3 minutes ago, hooyadahoo said:

Zoc je uvek bio baja u dobrom, u zlu i ne baš. Ja nikad neću da zaboravim evropsko u Beogradu, dal beše 2008, mi sa "Drim timom", mislim da ni grupu nismo prošli, kad se samo tako najebo keve igračima po televizijama, bez i trunke samokritike. 

A na muci se poznaju junaci.

Željko Obradović = ČČ

Posted (edited)
4 minutes ago, hooyadahoo said:

verovatno mislis na euro2005e, u srbiji;

ja licno uvek u sebi kazem "hvala zeljko" kada se setim toga, jer mislim da bez tog ranta, feat razotkrivanja umisljenih shabana, nikada vise ne bi uzeli medalju.

Edited by uini
  • +1 1
Posted
5 minutes ago, uini said:

ja licno uvek u sebi kazem "hvala zeljko" kada se setim toga, jer mislim da bez tog ranta, feat razotkrivanja umisljenih shabana, nikada vise ne bi uzeli medalju.

Treba pitati Zelimira da li je i on izlazio tada.

Elem, ocekujem da Ostoja podrzi trenera i zatvori psihopati usta puna neistina.

• +1 1
  • Haha 4
Posted
6 minutes ago, uini said:

On je te Šabane pozvao da igraju i prošao pripreme sa njima, zar ne?

• +1 3
Posted
1 minute ago, Marco Cake said:

Treba pitati Zelimira da li je i on izlazio tada.

nikada nije bio problem u partijanju, kada je nasa repka tema. airball ( :

Just now, hooyadahoo said:

On je te Šabane pozvao da igraju i prošao pripreme sa njima, zar ne?

jeste, i upravo na rant-konferenciji [a kasnije puno puta ponovio] je rekao da je njegova kljucna greska to sto nije jos pre takmicenja odstranio 4-5 igraca iz ekipe, jer je verovao da su slicnog kova kao neke ranije zvezde [ili nije imao muda, nebitno]

prihvatio je nekakvu odgovornost ali uradio god's work na toj konferenciji, da bi dobili sve ono sto se potom desavalo 2009e - 2023e. imho.

• +1 1
  • Haha 5
  • -1 1
Posted
39 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I bolje da ne igramo EL nego da se ovako brukamo.

I bolje da Zeljko ode, mozda i dodje neko ko zna da sastavi tim koji ce igrati kosarku..

znaš da do neba cenim tvoj komičarski doprinos uvek i zauvek, ali iskreno ne mislim da bilo ko racionalan veruje da ž treba da ode, željo efekat je nešto što je realnost i ima mnogo veću težinu spram jedne uzalud potrošene sezone

• +1 4
Posted

^koja usput nije ni potrosena u ovom trenutku

• +1 4
Posted

pa videćemo, što se mene tiče uspeh bi bio da uspemo da se konsolidujemo i da makar ovih skoro pa pola igrača koji nemaju u ovom momentu namenu nađu svoje mesto.

jbg boli svaki poraz al šta sad, mnogo je bitniji trend.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...