Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Ako je ista infantilno, onda je to tvoje kurcenje. Mozda sam samoumisljen, ali znam dovoljno da prepoznam indijance koji gledaju sport ceo zivot a nista o samoj igri ne razumeju. Al ce zato prvi da krenu da smenjuju trenera. 

Ko zbog jedne losije sezone nije u stanju da uoci da je je Partizan sad na najvisem nivou kao klub od osamdesetih i zbog koga je to tako, tom nema pomoci. Mozda bih i razumeo to vecito dosadno kukanje da nije bilo prosle sezone.

Partizan je sad na najvišem budžetu od 1945. I za to ne trebaju nikakva uočavanja, niti te prvoboračke priče o prošlogodišnjim junačkim bitkama.. To je prosta činjenica. I kao takav nema "lošiju sezonu" (ona zapravo može da bude ista ili bolje nego prošlogodišnja) već jedan veliki kurac od igre.

A tek mi o indijancima ništa ne pričaj, ja Šošone sa gorenavedenim umišljajem znanja (i idlopoklonstva) namirišem na kilometar (za negrofiličare, to je dužna jedinica mere nešto manja od milje)

Posted
1 hour ago, J.R. Cash said:

Sasvim dobri. Gresili su, ali nisu sudili alibi utakmicu. Zato je i bila solidna kosarka.

Željko kaže da sudije nisu dorasle ovom finalu. Kome sad verovati pitanje je sad :fantom:

Posted

jbg ja volim srati po sudijama ali ovde zaista ne vidim da su prelomili, mada otkud ja znam realno

• +1 3
Posted (edited)
28 minutes ago, ToniAdams said:

jbg ja volim srati po sudijama ali ovde zaista ne vidim da su prelomili, mada otkud ja znam realno

Bezvezna i potpuno nepotrebna izjava. Glupi alibi.

Ovo drugo o cemu je pricao je odlucilo utakmicu. Odluke nasih igraca, ne sudija. I na tome mora da radi ko konj, koliko god delovalo kao sizifov posao. 

Edited by J.R. Cash
  • +1 3
Posted

Kaže i da je dosegao svoje "limite", te da je dobro da sad sledi pauza (za "razmišljanje"). Ako odleti u Barselonu na razmišljanje, Ostoja će morati da prodaje jahtu..

• +1 1
Posted

Trebao nam je ovaj šamar

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Ma rumeni treba da leti 1/1 bre, više nema priče o tome. Da se ne ljubimo...

Edited by vookela
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted
6 hours ago, johan nagel said:

Ништа ово не ваља, бојим се да ће ово ипак бити изгубљена сезона. Екипа је у каналу рекао бих и резултатском и психолошком, просто нешто не функционише и не видим да ће кликнути.

Елем оно што мени вазда упада у очи..

21-13 у асистенцијама

Против Бајерна 13

Виртуса 8

Монака 13

Жалгириса 9 итд

У Евролиги наравно последњи по броју асистенција, 15 комада по мечу

Та кошарка са гомилом изолација, игре 1 на 1, тешких шутева преко руке Пантера и Доужера изнад свих ми је негледљива. Прошле сезоне кад су нам главни играчи ушли у бруталну форму бар је давало резултате али ово сад баш и не функционише. О гомили глупости након тајмаута током целе сезоне, изгубљених лопти, тешких шутева на истеку напада да не говорим.

Једино моје баш лаичко објашњење је да просто Жоцу акценат није на том неком протоку лопте већ да доста игра на карту квалитета игре 1 на 1 тих ниских играча, уз способност препознавања мисмеч ситуација и експлоатисање истих а да то појединим играчима (већини) баш и не иде. Не знам можда и лупетам глупости али просто не успевам да схватим зашто нам гомила напада изгледа као курац / сведе се на: дај лопту том и том и нек он то реши како зна и уме.

Hvala ti na ovom postu, nisam uspeo da sročim ništa bliže istini.

Jednostavno kad nam igra funkcioniše a igrači rešavaju 1 na 1 sve to deluje vrhunski. Kad krene ovakav kanal, sve to više bode oči.

Meni se ni malo ne sviđa ovakva košarka. Gadno mi je gledanje tog silovanja.

P.S. Sramotno je da se trener ovakvog kalibra žali na suđenje, to je odraz nemoći. Još jedan dokaz kako smo svi krhki i samo obični "ljudi" ovo je isto kao kad moja ekipa izgubi u biznis ligi. Nije do naše loše igre, do sudija je. 

Bruka se. :/

• +1 1
Posted

ma nemaju mozga i  to je to.

dzabe sve. 

prvo odigramo relativno dobro ali glupostima ih drzimo u igri. 

lose ove sezone ali necu napadati  obradovica.

nama su zajednickim snagama sjebali sezonu pre nego sto je pocela. mirotic i madar, jos ti odu dva najbolja igraca exum i lesor i da si bog otac tesko da mozemo bolje od ovog. 

a jos nesto. niko da kaze sta je zvezda radila na terenu. oni imaju teodosica koji mator ima vise mozga od pola eveolige. zaboravili smo kakva je to igracina. ni ovi ostali nisu za baciti.

zao bi mi bilo samo da se pokvari prica, nasa prica. ona decurlija, stariji parovi koji znaju sve pesme i sl.

vozimo se dalje. nije bas sve izgubljeno.

koliko jos traje pauza? ima li fibinih vindouza, sve im jebem sa njima

• +1 1
Posted (edited)

biće ovo kao na faxu......kolega, više sreće u sledećem ispitnom roku

samo što nije ispitni nego prelazni i nije sreća nego pamet

meni samo žao što je ovaj trogodišnji zamah (EL, pune hale, dobar budžet) propraćen ovako bednim izdanjima na parketu. pri čemu ne mislim samo na utakmicu sinoć, već mislim i na Bursu i onaj sramotni kup pre dve godine, i na gotovo sve utakmice ove sezone

što reče neko, ova sezona nije gotova i u teoriji može da bude uspešnija od prethodne, mada se u ovom trenutku zaista ne čini da je to realno. ja mislim da mi nema šanse ni u Podgorici da pobedimo i da ćemo do finala Aba lige morati sa 3. ili 4. mesta. što generalno i nije bivao problem u nekim prošlim vremenima, ali sada jeste.

Edited by Ted
  • +1 2
Posted

Ono što mi je bio utisak protiv Bajerna a i sada protiv Zvezde je da iako smo mogli da dobijem obe utakmice u finišu, ne deluje da bi te pojedinačne pobede dugoročno uticale na našu igru. Prošle sezone se osećalo da fali nešto malo da tim klikne i krene, možda grešim ali ove godine nemam taj osećaj.

• +1 4
Posted

Naneli ili PJD cesce na klupu i smanjenje minutaze na 15, a da te minute uzme Jaramaz, Panter i PJD da uzimaju loptu samo kad ima 10 sec do kraja napada i da ne prenose loptu nikad

PJD je kidac zivaca lvl Nedovic, kad jebe i komsija se veseli, ali kad mu padne fokus teska stetocina 

Panter pogotovo deluje da je ispao iz komfort zouna, vec nekoliko puta sto sam gledao ne sme da uzima suteve koje je pre davao vezanih ociju, i to uglavnom u drugim poluvremenima

Ne zajebavam se za Jaramaza, vi ste u stanju da primite 50+ za poluvreme od bilo koga u EL ako su u duzim periodima istovremeno na terenu PJ, Panter i Naneli, a cesto jesu. Defanzivno najtanja spoljna linija u EL sigurno. 

Avram i Jaramaz kad krenu da dave bekove to vas obicno vrati u tekmu i preokrene stvari, sjebu momentum svima, potrose protivniku 15 sekundi i tonu energije u svakom posedu. To moze da bude dobar kombo i za repstaciju, odlicni su u tome, Gatuzo i Ambrozini.

Petorka s njima dvojicom, Panterom, Ledejom i Kaminskim je najizbalansiranije sto mozete s ovim pevcem, ili eventualno Trifa 4 a Ledej 5. Svaka druga je ili promaja ili impotencija. Panter se cima ali nume da igra odbranu, u stanju je da napravi 3 licne cackanjem u jednoj cetvrtini, vuce ga lopta kao i Smajlija od visokih. 

Kod nas se dvojici promaja od bekova uvek prikljuce Hanga ili Lazic na 3 kad su zdravi pa to malo popritegnu™, kad je neko od njih dvojice povredjen mi smo jos gori od vas tu 

Mi onako za 3 u EL ove sezone mozemo da sutamo i da iskontrolisemo tekmu samo protiv osakacenog Armanija, brata Toni Parkera i protiv vas, uz incidentne bljeske svetlosti protiv Fenera, Albe, Valensije i Makabija 

ABA finale ce biti drugacije i kvalitetnije kad se budu prikljucili i ostali internacionalci na privremenom radu u Srbiji pecalbari™, bice rasporedjeni minuti i uloge drugacije 

• +1 1
Posted
9 hours ago, johan nagel said:

Ништа ово не ваља, бојим се да ће ово ипак бити изгубљена сезона. Екипа је у каналу рекао бих и резултатском и психолошком, просто нешто не функционише и не видим да ће кликнути.

Елем оно што мени вазда упада у очи..

21-13 у асистенцијама

Против Бајерна 13

Виртуса 8

Монака 13

Жалгириса 9 итд

У Евролиги наравно последњи по броју асистенција, 15 комада по мечу

Та кошарка са гомилом изолација, игре 1 на 1, тешких шутева преко руке Пантера и Доужера изнад свих ми је негледљива. Прошле сезоне кад су нам главни играчи ушли у бруталну форму бар је давало резултате али ово сад баш и не функционише. О гомили глупости након тајмаута током целе сезоне, изгубљених лопти, тешких шутева на истеку напада да не говорим.

Једино моје баш лаичко објашњење је да просто Жоцу акценат није на том неком протоку лопте већ да доста игра на карту квалитета игре 1 на 1 тих ниских играча, уз способност препознавања мисмеч ситуација и експлоатисање истих а да то појединим играчима (већини) баш и не иде. Не знам можда и лупетам глупости али просто не успевам да схватим зашто нам гомила напада изгледа као курац / сведе се на: дај лопту том и том и нек он то реши како зна и уме.

nisam bistrio statse da proverim kolika je razlika u asistencijama u odnosu na prošlu, međutim, jedan od kontinuiteta igre partizana pod željkom je upravo ovo:

nema klasičnog pleja, pa nema ni brda asistencija, već se kroz hand-off & izolacije, dolazi do povoljnih pozicijaza egzekuciju.

partizan igra slično, možda sa nešto manje hand-offa nego lani i definitivno bez jednog od najdominantnijih centara euroleague ovih godina, lessorta.

ipak, moj utisak je da ste onu ludačku seriju pobeda od efesa oko prošle nove godine, pa do serije protiv reala za F4, nekako doživeli kao standard, nešto na šta je partizan sada entitled. takve serije, odnosno, ulazak u zonu komplet ekipe, nisu baš nešto što se dešava uvek.

takođe, partizan je manje-više slične snage rostera kao i prošle sezone, dok se ostatak euroleague ili pojačao, ili ostao na istom nivou.

mojih 5 centi, ne tvrdim suvereno da je baš tako.

što se konkretnih tekmi sa zvezdom tiče, mislim da odgovaramo jedni drugima ove sezone, odnosno, mane su nam kompatibilne. pa kome se zalomi blja partija, tj kontinuitet dobre igre tokom utakmice. sinoć ste imali uglavnom puntera u prvom a ledaya tokom cele tekme. mi smo imali više igrača koji su odigrali dobro ili odlično i to je to.

• +1 4
Posted

mislim ukratko propala je sezona i to je tako, tek verujem da kreće raspad jer ne vidim kako možemo da se konsolidujemo.

i to mi sve ne bi bio problem da ne postoji realna mogućnost da sledeće sezone ne igramo EL i da samim tim željko ode, sori ali ja u priče o ljubavi kad se o biznisu radi slabo verujem.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...