J.R. Cash Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Just now, ZokiAsov said: Nego solidni su ovi mladi momci sudije, treba im cesce davati sansu Sasvim dobri. Gresili su, ali nisu sudili alibi utakmicu. Zato je i bila solidna kosarka. 4 2
Vasilij Zajcev Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Sećate li se prošle sezone kad je Obradović (posle one trojke u Madridu) skromno naglasio da je on taj koji je u Panteru video kapitenski potencijal, onako seljoberski slavodobitno, sa onom Vučićevski providnom ironijom? Sad nešto ne očekujem da će preuzeti reverzibilnu odgovornost za ovu štetočinu.. I generalno, pun mi je više kurac te njegove negrofilije! Preplaćeni crni manekeni se grle, ljube, samo što ih ne rim job-uje, a ovamo jebe i seme i pleme ovim domaćim mučenicima.. Možda je ipak vreme da on iz govana izvlači tu Barsu, ili da peca u Ovčar Banji, štagod; da se Zoki vrati majci ubosnu, a Ostoja sedla svoju omiljenu kobilu u Atenici.. 1 1 2
MiddleClass Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 https://www.instagram.com/stories/njeguski__picknroll/3305011315191364683?utm_source=ig_story_item_share&igsh=aWw3cHphbWR3eGJk Zvucite kao Zex Pantic jbt Panter je igracina 3
J.R. Cash Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Možda je ipak vreme da on iz govana izvlači tu Barsu, ili da peca u Ovčar Banji, štagod; da se Zoki vrati majci ubosnu, a Ostoja sedla svoju omiljenu kobilu u Atenici.. Jeste, vrime je da se vama pravim Grobarima ispuni san. Partizan bez crnaca, sa Gegicem i Aleksandrom Cvetkovicem. Morate da dokazete da ste bolji i verniji od instagram navijaca. 3
Ted Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 realno, vreme je isteklo.........ostaju samo zaludne nade u nadnaravna čuda i prigodne relativizacije očiglednih neuspeha ako neko možeda mi objasni kako je moguće da treća godina nekog projekta bude ujedno i najgora.......svaka mu čast 1
Vasilij Zajcev Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 1 minute ago, J.R. Cash said: Jeste, vrime je da se vama pravim Grobarima ispuni san. Partizan bez crnaca, sa Gegicem i Aleksandrom Cvetkovicem. Morate da dokazete da ste bolji i verniji od instagram navijaca. Koji se ti kurac tripuješ da si ovde? Jasna je i samoumišljenost o košarkaškom znanju, kao i to infatilno idolopoklonstvo za trenera... ali da si malo nabiješ ova seljačka podmetanja o tuđim snovima tamo gde si obično nabijaš druge predmete. Ja Partizan gledam sa "crncima" decenijama, i slavim pobede i poteze tih momaka koji se pošteno odnose prema dresu koji nose... Ova "negrofilija" što te je takla u dušicu idolopokloničku je više mentalna bolest ali je za tebe odveć kasno da to razumeš. 1
April Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 1 hour ago, J.R. Cash said: Svaki Balsin sekund je preskup. Jel? Pa dok je Balša bio unutra mi smo kontrolisati skok, zagrađivali i vodili, a kad je Frenk preuzeo, izgubili smo i skok i defanzivu, a u napadu ništa nismo dobili. Dosta polivanja po dečku koji tek četiri utakmice igra u kontinuitetu, a pre toga ga je za svaku grešku zakivao za klupu. 1 1
ZokiAsov Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 31 minutes ago, Ted said: ništa strašno, očekuje nas još neuspeha.....najpre u EL, a zatim i u Abi i Kls žali bože para na ovu skupinu gubitnika i glupaka.....isto ovo smeće smo mogli da igramo sa 10 puta manje para tri godine drkamo kurac, osim par meseci 2023. godine ni na šta nismo ličili, niti ličimo. niti ćemo da ličimo, ako se ovako nastavi. bačene pare, izgubljeno vreme Videcemo na kraju, za sad deluje da ce biti solidna kurcina od sezone. Mada ja i dalje verujem da moze da obrne na nasu stranu. Doduse... ja sam igrao Partizan daje tri u prvom protiv junajteda i arsenala 1
J.R. Cash Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 4 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Koji se ti kurac tripuješ da si ovde? Jasna je i samoumišljenost o košarkaškom znanju, kao i to infatilno idolopoklonstvo za trenera... ali da si malo nabiješ ova seljačka podmetanja o tuđim snovima tamo gde si obično nabijaš druge predmete. Ja Partizan gledam sa "crncima" decenijama, i slavim pobede i poteze tih momaka koji se pošteno odnose prema dresu koji nose... Ova "negrofilija" što te je takla u dušicu idolopokloničku je više mentalna bolest ali je za tebe odveć kasno da to razumeš. Ako je ista infantilno, onda je to tvoje kurcenje. Mozda sam samoumisljen, ali znam dovoljno da prepoznam indijance koji gledaju sport ceo zivot a nista o samoj igri ne razumeju. Al ce zato prvi da krenu da smenjuju trenera. Ko zbog jedne losije sezone nije u stanju da uoci da je je Partizan sad na najvisem nivou kao klub od osamdesetih i zbog koga je to tako, tom nema pomoci. Mozda bih i razumeo to vecito dosadno kukanje da nije bilo prosle sezone. 5
Ted Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 4 minutes ago, ZokiAsov said: Videcemo na kraju, za sad deluje da ce biti solidna kurcina od sezone. Mada ja i dalje verujem da moze da obrne na nasu stranu. Doduse... ja sam igrao Partizan daje tri u prvom protiv junajteda i arsenala mislim da bi veća šansa bila da naši fudbaleri sad daju tri komada Arsenalu ili Junajtedu, nego da će ovaj kk da izvuče sezonu 2
stajebrebilo Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 (edited) Sta rumeni kenja o drzavnom projektu i sudjenju bre? Sami smo sebe zajebali u 1/2, propustuli svoje sanse. Sad su nam sudije krive?! I Czv i Partizan su drzavni projekti, toliki milioni i sponzori bre, ejjj! Grad BGD da 4 milke eur za razvoj kosarke a ovi proslede za porez...?! Koga bre rumeni zajebava, na ruci sat od 50 soma evra, a igraci kurtončina! Marš bre u pičku materinu, treniraj EL i kenjaj o suđenju negde drugde! Pun mi kurac ovih foliranja, da Vojvodina ima budžet Panterove plate bili bi u top 10 Aba lige, a mozda bi juče i pobedili. Dokle bre više ovi izgovori, marš bre u kurac! Sad me banujte, da i to overim jer još nisam... Edited February 17, 2024 by vookela 10 1
ZokiAsov Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Bas je nasao posle koje utakmice ce da kenja o sudjenju... 4
April Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Ja sam skoro siguran da će kriza proći, samo prvo treba da se reši kanal PJ-a, Kabokla, Smajlija pa i Alekse. Mi igramo sa trećinom tima, a da niko nije povređen.
johan nagel Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Ништа ово не ваља, бојим се да ће ово ипак бити изгубљена сезона. Екипа је у каналу рекао бих и резултатском и психолошком, просто нешто не функционише и не видим да ће кликнути. Елем оно што мени вазда упада у очи.. 21-13 у асистенцијама Против Бајерна 13 Виртуса 8 Монака 13 Жалгириса 9 итд У Евролиги наравно последњи по броју асистенција, 15 комада по мечу Та кошарка са гомилом изолација, игре 1 на 1, тешких шутева преко руке Пантера и Доужера изнад свих ми је негледљива. Прошле сезоне кад су нам главни играчи ушли у бруталну форму бар је давало резултате али ово сад баш и не функционише. О гомили глупости након тајмаута током целе сезоне, изгубљених лопти, тешких шутева на истеку напада да не говорим. Једино моје баш лаичко објашњење је да просто Жоцу акценат није на том неком протоку лопте већ да доста игра на карту квалитета игре 1 на 1 тих ниских играча, уз способност препознавања мисмеч ситуација и експлоатисање истих а да то појединим играчима (већини) баш и не иде. Не знам можда и лупетам глупости али просто не успевам да схватим зашто нам гомила напада изгледа као курац / сведе се на: дај лопту том и том и нек он то реши како зна и уме. 4 1
stajebrebilo Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 (edited) Od 15 igraca aktivno igra 7, 8 max. Gde su ostali?! Pa upisi i mene u roster, meni dosta 100 soma evra za sezonu. Mnogo sam besan, rumeni je ispucao sve kredite a tek nas čeka šimika u bulju u EL. Jbg, tako je. Edited February 17, 2024 by vookela
Recommended Posts