Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ovaj kreten ima otvorenu trojku i uzima midrange. Sve mu jebem nenormalno.

Posted
Just now, ToniAdams said:

nije željkov poraz moj je

Zeljkov poraz je utoliko sto je selektirao i vodi ovu grupu glupana. Ovu utakmicu nije takticki izgubio.

• +1 1
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Sad ću Obradović ponovo da sere kako igračima treba psiholog. 

Naravno, o Panterovom izdrkavanju u 3 najvažnija napada dva minuta pred kraj će da ćuti. 

• +1 2
Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Zeljkov poraz je utoliko sto je selektirao i vodi ovu grupu glupana. 

Dovoljno. I taj zaključak se prostire za sada kroz tekuću sezonu. Jedina iskra je ako Ponitka napokon krene da igra kako zna i ume, pa da malo ublažimo negativan utisak kroz sezonu i povećamo malo IQ.

Pametno sam odlučio da prestanem da gledam početkom drugog poluvremena kada su oni otišli na +5.

Čuvam živce, trebaće od oktobra meseca ako Željko skupi pametniju ekipu, da se nerviraš oko nekoga ko zaslužuje i ako mu ne ide. :fantom:

Posted

Brate, napisao sam jedno 20 mentalnih gresaka igraca, bilo je jos dva puta toliko. Tako se ne dobija ovakva utakmica. Jos se Panter raspao u drugom.

Sigurno je bila taktika da ih ludi Aleksa vrati u prvom ni iz cega, da Kaminski pravi degenski faul na trojci, a Ledej pomogne na Lazicevom prodoru i popusi trojku. Ili da Panter i Naneli promase sve otvorene suteve u drugom poluvremenu. 

Mozda je mogao vise da igra sa Zekom na pet i da ne uvodi Balsu u drugom poluvremenu, ali utakmica je izgubljena izvedbom igraca. To naravno jeste njegova odgovornost, ali uze gledano, ovo nije trenerski poraz. To je recimo bio prvi EL derbi.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
21 minutes ago, J.R. Cash said:

Gospode, kakav napad.

Panter prodade utakmicu. Tri napada na minus tri. Ali prvi je neverovatan, Aleksa ga ne vidi samog na trejleru, da kasno pas i onda on uzme neki glupi raner umesto da se digne na svoj sut kad je vec napao.

To je bio zadnji voz kada su nam se tradicionalno ponudili a mi nismo iskoristili. Pre toga je ipak bilo previše gluposti i praznih minuta.

Dobiše nas fair and square, bez nekih ludačkih partija i sa normalnim suđenjem. Nije mi jasno da je Panter onako (ne)stao u drugom poluvremenu kao ni minutaža Avramovića kroz ceo meč...

PJ izbačen iz takta kao da je ruku.

• +1 4
Posted

ništa strašno, očekuje nas još neuspeha.....najpre u EL, a zatim i u Abi i Kls

žali bože para na ovu skupinu gubitnika i glupaka.....isto ovo smeće smo mogli da igramo sa 10 puta manje para

tri godine drkamo kurac, osim par meseci 2023. godine ni na šta nismo ličili, niti ličimo. niti ćemo da ličimo, ako se ovako nastavi.

bačene pare, izgubljeno vreme

• +1 3
  • -1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...