napadaj Posted February 14, 2024 Posted February 14, 2024 Kada je šop prebačen iz 29. novembra u Srpskih vladara? Do juče nisam imao pojma da je tamo. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2024 Author Posted February 14, 2024 @Ted javio se naneli ima poruku za tebe
Ted Posted February 14, 2024 Posted February 14, 2024 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @Ted javio se naneli ima poruku za tebe šta hoće.....nemoj sad i on da mi skače po živcima 1
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2024 Author Posted February 14, 2024 58 minutes ago, Ted said: šta hoće.....nemoj sad i on da mi skače po živcima 1 3
April Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 On 13. 2. 2024. at 13:40, Eleniko said: palja je paspalj? za vikend sam ga video u kafiću gde obično sedi, na uglu molerove i kičevske. sa čašom crnog vina u ruci. drži se komšija, stižu banane i shiraz u bolnicu. I ja se muvam tim ulicama, pa ne viđam ni Palju ni Duleta, verovatno gaz(d)e ustaju oko podne. Mi proleteri vidjamo samo Sašu Đorđevića koji u 8 ujutro izvodi kera na šoranje. 1 1
Tresko Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 On 14. 2. 2024. at 13:32, napadaj said: Ugasio im Peđa RSB, pa moraju ovde. Samo nemojte da ih quot-ujete, i ignorišite ih.
Eleniko Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 12 hours ago, April said: I ja se muvam tim ulicama, pa ne viđam ni Palju ni Duleta, verovatno gaz(d)e ustaju oko podne. Mi proleteri vidjamo samo Sašu Đorđevića koji u 8 ujutro izvodi kera na šoranje. duleta nema, nikad ga nisam video. meni je to misterija da li on živi u toj zgradi u njegoševoj ili je to ostavio porodici i živi negde drugde. sasvim je moguće da živi kao ovi moderni japiji, direktno s gajbe u garažu u auto pa odatle dalje. ali ga odaju ti saobraćajni problemi kojima je odavno sklon, ranije se zabijao i u tramvaj na slaviji. zbog njega su menjali mermernu oplatu na izlazu iz garaže pored lilija koju je olupao samo tako. paspalj se često viđa, on sedi u onom kafeu na uglu molerove i kičevske, nekad bude sam, nekad priča sa nekim. do popodneva cevči kafu, posle pređe na crno vino. u vinariji pored kupuje vino za sebe i grega kada je ovaj u beogradu /mislim da odsedne kod njega/... dobar komšija, ne možeš da ga promašiš. 1
Milošica Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 (edited) Duleta je skoro vozila (neka) žena u sivoj Hondi u Njegoševoj. A pred prošle izbore sam ga video sa Zoranom Živkovićem u jednom kafiću, isto u Njegoševoj. Edited February 15, 2024 by Milošica
MeanM@ Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 Kafic je Korner/Escuina, ne znam kako se sad zove. Paspalj je vozao neki Harley pre desetak godina, secam se. Izlazio tu iz garaze u Kicevskoj, tu pored apoteke de su snimali Munje, ako se dobro secam. 1
Nikodije Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 (edited) Tu preko puta kafića je i onaj teren sa muralom Grega Popoviča, ali ne može svako da uđe, već samo stanari ili neki od nas koje Palja pusti unutra. Tu mu je i hacijenda u kojoj živi. Fantastičan čovek, šteta što purnja kao Turčin, bukvalno ne gasi. Edited February 15, 2024 by Nikodije
April Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 6 minutes ago, Milošica said: Duleta je skoro vozila (neka) žena u sivoj Hondi u Njegoševoj. A pred prošle izbore sam ga video sa Zoranom Živkovićem u jednom kafiću, isto u Njegoševoj. Alal vera Milošice Mi kad smo studirali sedeli u Kolubari. Ovi danas odmah hvataju pozicije u Njegoševoj.
Milošica Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 5 minutes ago, April said: Alal vera Milošice Hvala brt
Recommended Posts