Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, SNARC said:

O pa bilo je malo glozenja..intervenisale kornjace. Bilo je mimoilazenja izmedju raspolozenja navijaca koje je pretilo da rezultira fizickim sukobom. Ovu tekmu sam pratio sa nivoa 200 i tu blizu nas je doslo do varnica. 

takođe nivo 200, i ništa od toga nisam primetio

Posted

Kod izlaza za tunel..dijagonalno suprotno od onog kroz koji idu igraci i strucni stab..mi smo ulaz 212 bili. Nekih 10m od nas, izasao i snimak posle

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Znači teoretski navijač može da opsuje seme i pleme igraču u prolazu, a ovaj treba da iskulira i uđe u tunel? Zašto bi se kažnjavao igrač ako uđe u verbalnu razmenu sa navijačem, evo stvarno ne razumem.

Igrač bi se kažnjavao ako je započeo tu verbalnu razmenu, zar ne?

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Igrač bi se kažnjavao ako je započeo tu verbalnu razmenu, zar ne?

Ne nužno. I ko će tu utvrditi ko je prvi počeo? Eno u engleskoj ligi malo malo pa igrači iznapušavaju navijače koji previše kenjaju, pa nisam video neke apele za sankcije. Zaista ne vidim tu big deal sve dok ne dođe do fizičkog obračuna. Glave su vruće, koga boli kurac.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne nužno. I ko će tu utvrditi ko je prvi počeo? Eno u engleskoj ligi malo malo pa igrači iznapušavaju navijače koji previše kenjaju, pa nisam video neke apele za sankcije. Zaista ne vidim tu big deal sve dok ne dođe do fizičkog obračuna. Glave su vruće, koga boli kurac.

Načelno se slažem, ali nismo mi divljaci kao Englezi :fantom:

Posted
10 minutes ago, MiddleClass said:

gomila gluposti..

1. prvo vecina treba da se dogovori sama sa sobom el robia vrhunski trenere ili ne?

ako kazu da jeste, onda nema sta dalje da se lupeta da partizan nema pleja..

robia je ceo projekat i celu postavku igre stavio preko pantera i to je tako pa je tako, za one koje nisu primitili trecu vec godinu za redom.. plus jos imas doziera, alexu, jaramaza, smita itd a lupeta se kako se nema plej..

2. Prica da se nema centra, jos besmislenija nego za pleja

3. Tek je nebuloza da partizan nema madara zbog mitotica.. nema ga zbog nadobudnog savica..

jaramaz je kontaktiran jos tokom prosle sezone..

dakle imas dozier, alexa, madar, dovodis jaramaza..

u jeku onih para koje su date bile panteru, madar je bio trazio simbolicno povecanje 20ak k , al tu onda stupa finesse pregovarac zoki koji ga tera u qrtaz u fazonu, mi te stvorili a ti ces tu da nas krades...i odatle misko stupa na snagu i reseva pravno po propisima madara iz kandzi sirovog zokija..

:fantom:

Posted

novo pošumljavanje oćelavele glave >>> časovi ljubavi

• +1 1
Posted (edited)

Skupilo se društvo staro

Svaka čast svima koji čitaju šta pišu ovi

Edited by napadaj
  • Haha 1
  • Tužno 2
Posted

jel nas to teraš sa topika gde ravnodušno komentarišemo najnovija dešavanja u svetu sporta

Posted
58 minutes ago, napadaj said:

Skupilo se društvo staro

Svaka čast svima koji čitaju šta pišu ovi

ma to ortaći samo kampuju ovde u potrazi za kvalitetnim sadržajem

Posted (edited)

in d min tajm

nije da sam oduševljen

:dry:

Edited by kud u maglu Simoviću
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...