Popular Post ToniAdams Posted February 13, 2024 Popular Post Posted February 13, 2024 3 hours ago, *edited by mod said: Jer to organizuje ili pohađa? 13
*edited by mod Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 9 minutes ago, ToniAdams said: Jer to organizuje ili pohađa? Pa lepo piše shooting. Nije rekao da je scoring camp. Verovatno je to nešto sa suprugom. 1 4
Tresko Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 2 hours ago, Milošica said: ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Ova dva pojma se medjusobno isključuju. 2 2
Tresko Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 52 minutes ago, ToniAdams said: Jer to organizuje ili pohađa? Ne mogu da nadjem sad onaj gif, gde trči u kontru dolazi do koša i polaže od table i lopta preleće obruč i vraća se do centra. To je jedino što on može da uči druge. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2024 Author Posted February 13, 2024 grešiš tresko, jedino čemu on može da ih nauči je šut. zamenik kapitena ima štos kaže školski šut, lepa pravilna petlja, brz izbačaj sve je za peticu sad što je to jedino u arsenalu druga je priča pa i kamp mu se vika shooting kamp, a ne škola košarke ili nešto tog tipa
hooyadahoo Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 3 hours ago, Milošica said: Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio Pa bubrezi su mu u kurcu, ne srce
Heaviside Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 Nisam fan Anđušića, ali čovek je bio legit evroligaški igrač u Monaku, a i da nije svakako da bi imao svašta da nauči decu, koju inače u ogromnoj većini slučajeva uče ljudi mnogo skromnije igračke karijere od njega. Ne volim ni ja Nedovića ali nisu to no blizu totalni nemači pojma, naprotiv. 3
kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2024 Author Posted February 13, 2024 ajd kad si ovde, šta si mislio pod ovim boldovanim 8 hours ago, Heaviside said: Masa je frustrirana i kod nas i kod grobara jer očekivanja nisu ispunjena, sa tim da su se grobari fokusirali na svoje igrače plus se šibali međusobnu ponitka i onaj tetovirani? 1
Valk Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 4 hours ago, *edited by mod said: Pa lepo piše shooting. Nije rekao da je scoring camp. Verovatno je to nešto sa suprugom. Ona ima svoj brend, koji se zove - gle slučajnosti - Maksimović Shooting Academy. Svakako Maksimovići nisu za sprdnju. 1
Popular Post *edited by mod Posted February 13, 2024 Popular Post Posted February 13, 2024 6 minutes ago, Valkyrie said: Ona ima svoj brend, koji se zove - gle slučajnosti - Maksimović Shooting Academy. Svakako Maksimovići nisu za sprdnju. Istina. Danilo nije najbolji šuter ni u svom stanu. 1 12
Heaviside Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ajd kad si ovde, šta si mislio pod ovim boldovanim ponitka i onaj tetovirani? Publika između sebe, valjda oko toga da li treba zviždati svojim igračima ili ne, bar su takvi izveštaji po medijima bili. Izvinjavam se ako nije tačno. U principu sam hteo da kažem da je bilo nervoze u hali i posle vaše i posle naše utakmice i da ne verujem da je orkestrirano nego da je masa bila nervozna zbog loših rezultata. Sa Ponitkom sam čitao šta ste ovde pisali i verujem da je bilo oko mesta. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2024 Author Posted February 13, 2024 (edited) 25 minutes ago, Heaviside said: Publika između sebe, valjda oko toga da li treba zviždati svojim igračima ili ne, bar su takvi izveštaji po medijima bili. Izvinjavam se ako nije tačno. posle bajerna nije bilo nervoze, možda razočarenja jer je pobeda bila upisana Edited February 13, 2024 by kud u maglu Simoviću
copkillah Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 4 minutes ago, Heaviside said: Publika između sebe, valjda oko toga da li treba zviždati svojim igračima ili ne, bar su takvi izveštaji po medijima bili. Izvinjavam se ako nije tačno. U principu sam hteo da kažem da je bilo nervoze u hali i posle vaše i posle naše utakmice i da ne verujem da je orkestrirano nego da je masa bila nervozna zbog loših rezultata. Sa Ponitkom sam čitao šta ste ovde pisali i verujem da je bilo oko mesta. Neki su zviždali, neki su pevali, neki smo smoreno sedeli i gledali u prazno, ali nije bilo nekih sukoba među navijačima, bar ne nekog koji bi privukao pažnju. Ovo za Ponitku, s obzirom da se ništa nije pominjalo dalje na tu temu, verovatno su gurnuli pod tepih, kontam da su mislili da u onoj usranoj atmosferi posle utakmice samo još fali i da disciplinuju igrača (što je svakako trebalo da urade, ali ne pitam se ja). Ne bi me iznenadilo da ih na sledećoj utakmici fotkaju kako se rukuju ili tako nešto.
SNARC Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 O pa bilo je malo glozenja..intervenisale kornjace. Bilo je mimoilazenja izmedju raspolozenja navijaca koje je pretilo da rezultira fizickim sukobom. Ovu tekmu sam pratio sa nivoa 200 i tu blizu nas je doslo do varnica.
Mindaugas Žukauskas Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 Znači teoretski navijač može da opsuje seme i pleme igraču u prolazu, a ovaj treba da iskulira i uđe u tunel? Zašto bi se kažnjavao igrač ako uđe u verbalnu razmenu sa navijačem, evo stvarno ne razumem. 3
Recommended Posts