Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

7 minutes ago, Milošica said:

Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja :D

Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno:D) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica :rolleyes:

ma jok, nego, kada si napisala gde svraća, pomislio sam na kafić, mada viđao sam ga da izlazi i iz kladionice, to je ovih dana isto kafić-kafana i guess :mellow:

Edited by uini

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nemoj da mi sečeš pišu.

• Author

ogrešili smo se o rada onoliko, ne vidim da su nešto poni/kuruc doprineli a da rade nije mogao

Just now, Milošica said:

Nemoj da mi sečeš pišu.

neću, soriška. htela sam da ostavim la od pitala u zagradi sa znakom pitanija ali nekako presekla da ne treba

Sad isece sam(a) sebi

svakako manje grdan damage od toga da sam nick milošica pretpostavljao za muškarca. tu ne bih imao kud(uz).

Edited by uini

11 minutes ago, Milošica said:

Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja :D

Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno:D) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica :rolleyes:

nisam ga video tamo, nikako da se uteram u taj fićka iako me veliki ekran baš mami.

naravno uvek je u njegoševoj kao svaki pošten crnogorac sa vračara, šeta kuče - lagota. par puta smo klimnuli glavom i namignuli, nema potrebe da ga smaram ili ne daj bože čelendžujem erudiciju i vokabular. zahvalio sam mu se za sve što je uradio za nas pretprošlog leta kad je odlazio.

jel si ti non - binary ili te ovo mesto samo rodno zbunjuje

7 minutes ago, uini said:

neću, soriška. htela sam da ostavim la od pitala u zagradi sa znakom pitanija ali nekako presekla da ne treba

5 minutes ago, uini said:

svakako manje grdan damage od toga da sam nick milošica pretpostavljao za muškarca. tu ne bih imao kud(uz).

Edited by Eleniko

to je poenta, non-binary & beyond

6 minutes ago, Eleniko said:

nisam ga video tamo, nikako da se uteram u taj fićka iako me veliki ekran baš mami.

naravno uvek je u njegoševoj kao svaki pošten crnogorac sa vračara, šeta kuče - lagota. par puta smo klimnuli glavom i namignuli, nema potrebe da ga smaram ili ne daj bože čelendžujem erudiciju i vokabular. zahvalio sam mu se za sve što je uradio za nas pretprošlog leta kad je odlazio.

Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio :D

Edited by Milošica

2 minutes ago, Milošica said:

Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio :D

prepoznao te sa velikog platna i malog ekrana pa je imao tremu

1 minute ago, Milošica said:

pa dule još živi /valjda/ u onoj najprenadrkanijoj zgradi u kojoj je lilly. 

mislim, ne jednom je svojim džipom razvalio memernu oplatu na ulazu u garažu, po tome zaključujem /ne računajući glasine/.

7 minutes ago, Eleniko said:

jel si ti non - binary ili te ovo mesto samo rodno zbunjuje

mpxnrjQKLo0iA32r23.webp

5 minutes ago, Nikodije said:

prepoznao te sa velikog platna i malog ekrana pa je imao tremu

Ne verujem, on ne ceni moju umetnost.

Edited by Milošica

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout