Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, Milošica said:

Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja :D

Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno:D) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica :rolleyes:

ma jok, nego, kada si napisala gde svraća, pomislio sam na kafić, mada viđao sam ga da izlazi i iz kladionice, to je ovih dana isto kafić-kafana i guess :mellow:

Edited by uini
Posted

ogrešili smo se o rada onoliko, ne vidim da su nešto poni/kuruc doprineli a da rade nije mogao

• +1 2
Posted
Just now, Milošica said:

Nemoj da mi sečeš pišu.

neću, soriška. htela sam da ostavim la od pitala u zagradi sa znakom pitanija ali nekako presekla da ne treba

• Haha 1
Posted (edited)

svakako manje grdan damage od toga da sam nick milošica pretpostavljao za muškarca. tu ne bih imao kud(uz).

Edited by uini
Posted
11 minutes ago, Milošica said:

Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja :D

Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno:D) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica :rolleyes:

nisam ga video tamo, nikako da se uteram u taj fićka iako me veliki ekran baš mami.

naravno uvek je u njegoševoj kao svaki pošten crnogorac sa vračara, šeta kuče - lagota. par puta smo klimnuli glavom i namignuli, nema potrebe da ga smaram ili ne daj bože čelendžujem erudiciju i vokabular. zahvalio sam mu se za sve što je uradio za nas pretprošlog leta kad je odlazio.

Posted

jel si ti non - binary ili te ovo mesto samo rodno zbunjuje

Posted (edited)
7 minutes ago, uini said:

neću, soriška. htela sam da ostavim la od pitala u zagradi sa znakom pitanija ali nekako presekla da ne treba

5 minutes ago, uini said:

svakako manje grdan damage od toga da sam nick milošica pretpostavljao za muškarca. tu ne bih imao kud(uz).

Edited by Eleniko
  • Haha 1
  • -1 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Eleniko said:

nisam ga video tamo, nikako da se uteram u taj fićka iako me veliki ekran baš mami.

naravno uvek je u njegoševoj kao svaki pošten crnogorac sa vračara, šeta kuče - lagota. par puta smo klimnuli glavom i namignuli, nema potrebe da ga smaram ili ne daj bože čelendžujem erudiciju i vokabular. zahvalio sam mu se za sve što je uradio za nas pretprošlog leta kad je odlazio.

Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio :D

Edited by Milošica
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio :D

prepoznao te sa velikog platna i malog ekrana pa je imao tremu

Posted
1 minute ago, Milošica said:

pa dule još živi /valjda/ u onoj najprenadrkanijoj zgradi u kojoj je lilly. 

mislim, ne jednom je svojim džipom razvalio memernu oplatu na ulazu u garažu, po tome zaključujem /ne računajući glasine/.

Posted
7 minutes ago, Eleniko said:

jel si ti non - binary ili te ovo mesto samo rodno zbunjuje

mpxnrjQKLo0iA32r23.webp

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Nikodije said:

prepoznao te sa velikog platna i malog ekrana pa je imao tremu

Ne verujem, on ne ceni moju umetnost.

Edited by Milošica
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...