uini Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 (edited) 7 minutes ago, Milošica said: Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica ma jok, nego, kada si napisala gde svraća, pomislio sam na kafić, mada viđao sam ga da izlazi i iz kladionice, to je ovih dana isto kafić-kafana i guess Edited February 13, 2024 by uini
kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2024 Author Posted February 13, 2024 ogrešili smo se o rada onoliko, ne vidim da su nešto poni/kuruc doprineli a da rade nije mogao 2
uini Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 Just now, Milošica said: Nemoj da mi sečeš pišu. neću, soriška. htela sam da ostavim la od pitala u zagradi sa znakom pitanija ali nekako presekla da ne treba 1
uini Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 (edited) svakako manje grdan damage od toga da sam nick milošica pretpostavljao za muškarca. tu ne bih imao kud(uz). Edited February 13, 2024 by uini
Eleniko Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 11 minutes ago, Milošica said: Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica nisam ga video tamo, nikako da se uteram u taj fićka iako me veliki ekran baš mami. naravno uvek je u njegoševoj kao svaki pošten crnogorac sa vračara, šeta kuče - lagota. par puta smo klimnuli glavom i namignuli, nema potrebe da ga smaram ili ne daj bože čelendžujem erudiciju i vokabular. zahvalio sam mu se za sve što je uradio za nas pretprošlog leta kad je odlazio.
Eleniko Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 jel si ti non - binary ili te ovo mesto samo rodno zbunjuje
Eleniko Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 (edited) 7 minutes ago, uini said: neću, soriška. htela sam da ostavim la od pitala u zagradi sa znakom pitanija ali nekako presekla da ne treba 5 minutes ago, uini said: svakako manje grdan damage od toga da sam nick milošica pretpostavljao za muškarca. tu ne bih imao kud(uz). Edited February 13, 2024 by Eleniko 1 1
Milošica Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 (edited) 6 minutes ago, Eleniko said: nisam ga video tamo, nikako da se uteram u taj fićka iako me veliki ekran baš mami. naravno uvek je u njegoševoj kao svaki pošten crnogorac sa vračara, šeta kuče - lagota. par puta smo klimnuli glavom i namignuli, nema potrebe da ga smaram ili ne daj bože čelendžujem erudiciju i vokabular. zahvalio sam mu se za sve što je uradio za nas pretprošlog leta kad je odlazio. Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio Edited February 13, 2024 by Milošica 1 2
Nikodije Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 2 minutes ago, Milošica said: Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio prepoznao te sa velikog platna i malog ekrana pa je imao tremu
Eleniko Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 1 minute ago, Milošica said: Ja video Duleta skoro u Njegoševoj. Bio sam pijan i počeo da se udaram u srce, ono kao volim ga, bez da mu išta kažem. Čovek gleda zbunjeno, ne zna šta sam mislio pa dule još živi /valjda/ u onoj najprenadrkanijoj zgradi u kojoj je lilly. mislim, ne jednom je svojim džipom razvalio memernu oplatu na ulazu u garažu, po tome zaključujem /ne računajući glasine/.
uini Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 7 minutes ago, Eleniko said: jel si ti non - binary ili te ovo mesto samo rodno zbunjuje 1
Milošica Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 (edited) 5 minutes ago, Nikodije said: prepoznao te sa velikog platna i malog ekrana pa je imao tremu Ne verujem, on ne ceni moju umetnost. Edited February 13, 2024 by Milošica
Recommended Posts