Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

”Partizan ima ono što smo mi uradili za Pantera. Panter je dobio naše državljanstvo i okej, šta sad radimo? Ne znam da li će još nekoga da provuku u ubrzanim postupcima za dobijanje državljanstva. Što se nas tiče, kod nas će biti četiri stranca, onako kako trener bude odredio. ”

Ćoki izvršio pritisak na vreme i osujetio Ostoju u nameri da Frenku sredi pasoš koji mu po babine linije pripada. :fantom:

• Haha 5
Posted
37 minutes ago, ZokiAsov said:

Nisu frenku Srbinu sredili papire. Ni Ledeju bratu rodjenom...

mogli su brt zahariju, baba mu je iz ježevice, samo su se zagubili papiri kad je crkva izgorela

hteo je ostoja, al nije svemoguć

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mogli su brt zahariju, baba mu je iz ježevice, samo su se zagubili papiri kad je crkva izgorela

hteo je ostoja, al nije svemoguć

:vermez3:

• Wub 1
  • Haha 4
Posted
43 minutes ago, smooth.Op said:

”Partizan ima ono što smo mi uradili za Pantera. Panter je dobio naše državljanstvo i okej, šta sad radimo? Ne znam da li će još nekoga da provuku u ubrzanim postupcima za dobijanje državljanstva. Što se nas tiče, kod nas će biti četiri stranca, onako kako trener bude odredio. ”

Ćoki izvršio pritisak na vreme i osujetio Ostoju u nameri da Frenku sredi pasoš koji mu po babine linije pripada. :fantom:

Znači ćoroskop je sredio papire još onomad...ali smo ipak mi nekako krivi :fantom: 

• +1 2
Posted

Šalu na stranu, mislim da su komšije više pogođene ograničenjem stranaca. 

Kaminski se pokazao kao dobro rešenje za njihov svič. Alena očekujem na pet, što je pozicija koja mu ubedljivo najbolje leži. Takođe očekujem PJ-a neko vreme na četvorci vs Davidovac ili Gedraitis kada je na parketu sa Panterom. 

Posted

danas sahranjen miloje. palja u bolnici. to je partizan. cisto da kazem. jebo kup, dodje i prodje.

Posted
10 hours ago, Milošica said:

Toni je mašinac.

najgori ljudi

• Haha 3
Posted

palja je paspalj?

za vikend sam ga video u kafiću gde obično sedi, na uglu molerove i kičevske.

sa čašom crnog vina u ruci.

drži se komšija, stižu banane i shiraz u bolnicu.

• +1 4
  • Wub 1
Posted (edited)

generalno se kreće po vračaru ali ne idem nešto po kafićima pa ne bih znao da pinpointujem odredišta. viđen je na ulici vazda^

edit typo

Edited by uini
Posted
Just now, uini said:

generalno se kreće po vračaru ali ne idem nešto po kafićima pa ne bih znao da pinpointujem odredišta. višen je na ulici vazda

Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja :D

Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno:D) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica :rolleyes:

• Haha 2
Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

IMG-20240213-WA0000.jpg

ovo mi govori da zamenik kapitena planira skori završetak karijere, i to u bgd

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ovo mi govori da zamenik kapitena planira skori završetak karijere, i to u bgd

Dođi ljubavi

partizan vanja GIF

• Wub 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...