smooth.Op Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 ”Partizan ima ono što smo mi uradili za Pantera. Panter je dobio naše državljanstvo i okej, šta sad radimo? Ne znam da li će još nekoga da provuku u ubrzanim postupcima za dobijanje državljanstva. Što se nas tiče, kod nas će biti četiri stranca, onako kako trener bude odredio. ” Ćoki izvršio pritisak na vreme i osujetio Ostoju u nameri da Frenku sredi pasoš koji mu po babine linije pripada. 5
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2024 Author Posted February 12, 2024 37 minutes ago, ZokiAsov said: Nisu frenku Srbinu sredili papire. Ni Ledeju bratu rodjenom... mogli su brt zahariju, baba mu je iz ježevice, samo su se zagubili papiri kad je crkva izgorela hteo je ostoja, al nije svemoguć
pbg12345 Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mogli su brt zahariju, baba mu je iz ježevice, samo su se zagubili papiri kad je crkva izgorela hteo je ostoja, al nije svemoguć 1 4
goofs Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 43 minutes ago, smooth.Op said: ”Partizan ima ono što smo mi uradili za Pantera. Panter je dobio naše državljanstvo i okej, šta sad radimo? Ne znam da li će još nekoga da provuku u ubrzanim postupcima za dobijanje državljanstva. Što se nas tiče, kod nas će biti četiri stranca, onako kako trener bude odredio. ” Ćoki izvršio pritisak na vreme i osujetio Ostoju u nameri da Frenku sredi pasoš koji mu po babine linije pripada. Znači ćoroskop je sredio papire još onomad...ali smo ipak mi nekako krivi 2
smooth.Op Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Šalu na stranu, mislim da su komšije više pogođene ograničenjem stranaca. Kaminski se pokazao kao dobro rešenje za njihov svič. Alena očekujem na pet, što je pozicija koja mu ubedljivo najbolje leži. Takođe očekujem PJ-a neko vreme na četvorci vs Davidovac ili Gedraitis kada je na parketu sa Panterom.
Papovac Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 danas sahranjen miloje. palja u bolnici. to je partizan. cisto da kazem. jebo kup, dodje i prodje.
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2024 Author Popular Post Posted February 12, 2024 paljino stanje je stabilno 11 1
ToniAdams Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 10 hours ago, Milošica said: Toni je mašinac. najgori ljudi 3
Eleniko Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 palja je paspalj? za vikend sam ga video u kafiću gde obično sedi, na uglu molerove i kičevske. sa čašom crnog vina u ruci. drži se komšija, stižu banane i shiraz u bolnicu. 4 1
Milošica Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 @Eleniko Znaš li gde Radonja svraća često kad je u BG?
uini Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 (edited) generalno se kreće po vračaru ali ne idem nešto po kafićima pa ne bih znao da pinpointujem odredišta. viđen je na ulici vazda^ edit typo Edited February 13, 2024 by uini
Milošica Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 Just now, uini said: generalno se kreće po vračaru ali ne idem nešto po kafićima pa ne bih znao da pinpointujem odredišta. višen je na ulici vazda Zvuči kao da si opisao nekog poznatog pijanca iz kraja Šalu na stranu, često sedi u Ex Pontu u Molerovoj. Gazda(iz CG naravno) ogroman Zvezdaš i odličan domaćin. Mada, ni slučajno pokretati sa njim teme o večitima. Eleniko je za njega Milošica 2
kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2024 Author Posted February 13, 2024 1 hour ago, *edited by mod said: ovo mi govori da zamenik kapitena planira skori završetak karijere, i to u bgd
Milošica Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 Just now, kud u maglu Simoviću said: ovo mi govori da zamenik kapitena planira skori završetak karijere, i to u bgd Dođi ljubavi 3
Recommended Posts