Eleniko Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 jako važna informacija koju niko nije preneo Spoiler 1
*edited by mod Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 6 minutes ago, Eleniko said: jako važna informacija koju niko nije preneo Reveal hidden contents Eno ti je na prethodnoj strani.
Ted Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 (edited) pa nije baš tačno da smo jedino u krizi rezultata, pošto smo u krizi igre, faktički, od početka sezone samo što se to na rezultatima nije osećalo toliko, do određenog trenutka, kada je počelo da se oseća. što verovatno ima veze sa tim da kriza igre traje i traje, a protivnici podižu formu kako se bliži kraj lige, što mi, jošu uvek, ne činimo skor u Aba ligi spada u domen skandaloznog i nedopustivog da se ne lažemo, da je na klupi bilo ko osim Željka, do sada bi bilo baj, baj. pri čemu ja ne mislim da Željko treba da ide bilo kuda, ali mislim da treba da uhvati kontrolu nad ekipom koju vodi i da privede ovu sezonu kraju na način koji se ne bi mogao kvalifikovati kao blam Edited February 11, 2024 by Ted 5
J.R. Cash Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 Teskih par minuta za Zasto ne igra Tristan ekipu. 1
J.R. Cash Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 55 minutes ago, Ted said: da se ne lažemo, da je na klupi bilo ko osim Željka, do sada bi bilo baj, baj. Ovo uopste nije tacno, Bilo koji trener nekog statusa u ozbiljnom projektu koji gleda malo dalje od poslednje utakmice ne bi bio pipnut. Inace, jel ovo u propozicijama ABA stoji da je nas kos veci od propisanog? Neverovatno je sta ograniceni protivnici ubacuju protiv nas u toj ligi. Od ovih 21, Igokea je jedno 13 izvukla iz guzice.
Milošica Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 (edited) 7 minutes ago, J.R. Cash said: Ovo uopste nije tacno, Bilo koji trener nekog statusa u ozbiljnom projektu koji gleda malo dalje od poslednje utakmice ne bi bio pipnut. Samo što je ovaj projekat direktno vezan za Željka. U smislu da Željko nije posledica nego uzrok. Da me ne shvatiš pogrešno, ja svakako jesam za to da Željko ostane, ali nisam siguran da Ostoja ne bi doveo nekog Itudisa da je trener na primer Trinkijeri i da ima ove rezultate. I to bi možda bilo ok, da me ne shvati brat Ostoja pogrešno ako čita ovo. Edited February 11, 2024 by Milošica 3
J-♣ Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 (edited) Dresovi Igokeje kao odeća derana nakon igranja u lesnoj prašini. a mi smo još i dobri kad se uporedimo sa izdanjem protiv Splita. Edited February 11, 2024 by J-♣
Eleniko Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 mile ronhil se javio na telefon u pauzi 1Q i 2Q... 3
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2024 Author Posted February 11, 2024 16 minutes ago, Milošica said: ali nisam siguran da Ostoja ne bi doveo nekog Itudisa da je trener na primer Trinkijeri i da ima ove rezultate. e pa tu je i razlika između itudisa i trinkijerija i željka (u partizanu) i mesine u olimpiji kada je tim u krizi oni dobiju novi ugovor, al to je malo i do kluba priznajem 1
Kreator Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 Dobar Kopriva. Bravo Naneli. Jel ovaj Nakić sin od Ive Nakića? Onaj veliki talenat što je propao po nekim belgijama?
Recommended Posts