MeanM@ Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 8 minutes ago, copkillah said: I pošto vidim da se tema čita selektivno i na preskok, moram da naglasim: Sve i da se na kraju ispostavi da je Ponitka inicirao taj incident, lika sa tribina treba kazniti i tu nema dileme, niti je postojala u bilo kom momentu. Hvala na pažnji. Zahvaljujem. Nije selektivno. Pratimo radnju, evo čak sam i saznao ko je eminentni gospodin. A i vidiš da smo postigli konsenzus oko situacije Kul sve, ajmo dalje, nothing to see here. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2024 Author Posted February 9, 2024 (edited) 12 minutes ago, copkillah said: Sve i da se na kraju ispostavi da je Ponitka inicirao taj incident koji je u stvari započeo na poluvremenu, al to ovde niko ne zna pošto nije bilo na malom ekranu dakle šta smo imali. ponitka dobio od kluba karte za gospođu i drugarice. gospođa & co došle i sele na mesta koja su im se svidela, a za koje je imao karte izvesni tatoo artist tu je došlo do razmene mišljenja, to je video dobri pony al nije mogao da reaguje jer je imao neka posla, što se videlo u jednom trenutku da on gleda ka tribini i nešto komunicira sa nekim tamo dok je u tom trenutko počeo timeout počinje auza na poluvremenu i pony umesto da krene ka tunelu i svlačionici kreće ka praznoj klupi bajerna i kreće da se obraća nekome iz prvih redova(mislim da ga kabloko grli i vodi ka tunelu i svlačionici) kraj utakmice je, igrači se pozdravljaju na centru, pozdravlja se i pony i odmah opet odlazi ka mestima koja su iza klupe gostujućeg tima i ostatak ste videli... Edited February 9, 2024 by kud u maglu Simoviću 2
copkillah Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 (edited) 2 minutes ago, MeanM@ said: Zahvaljujem. Nije selektivno. Pratimo radnju, evo čak sam i saznao ko je eminentni gospodin. A i vidiš da smo postigli konsenzus oko situacije Kul sve, ajmo dalje, nothing to see here. Mi smo u stvari sve vreme pričali istu stvar edit: i selektivno se nije odnosilo na tebe Edited February 9, 2024 by copkillah 1 1
arheolog1981 Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 4 minutes ago, copkillah said: neće baš tako skoro Aaaaa, sad tek skontah da je panuo. Razbojnici, onakvog ste čoveka banovali 6 1
MeanM@ Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: koji je u stvari započeo na poluvremenu, al to ovde niko ne zna pošto nije bilo na malom ekranu dakle šta smo imali. ponitka dobio od kluba karte za gospođu i drugarice. gospođa & co došle i sele na mesta koja su im se svidela, a za koje je imao karte izvesni tatoo artist tu je došlo do razmene mišljenja, to je video dobri pony al nije mogao da reaguje jer je imao neka posla. počinje poluvreme i pony umesto da krene ka tunelu i svlačionici kreće ka praznoj klupi bajerna i kreće da se obraća nekome iz prvih redova(mislim da ga kabloko grli i vodi ka tunelu i svlačionici) kraj utakmice je, igrači se pozdravljaju na centru, pozdravlja se i pony i odmah opet odlazi ka mestima koja su iza klupe gostujućeg tima i ostatak ste videli... Aj malo na šalu Kakve to bre karte deli igračima klub koji pretenduje na A licencu? Neozbiljan vam taj marketing
Midžeta Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 2 minutes ago, MeanM@ said: Neozbiljan vam taj marketing Au @BWA sta ti reko Meany 6
Popular Post MeanM@ Posted February 9, 2024 Popular Post Posted February 9, 2024 U redu je, idem nazad. Sad će ovi naši. 1 17
MiddleClass Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 10 minutes ago, MeanM@ said: Aj malo na šalu Kakve to bre karte deli igračima klub koji pretenduje na A licencu? Neozbiljan vam taj marketing I to posle price da i Zoc mora da ih plati i da je potrosio vec 30k eura nanj 1
Valk Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 34 minutes ago, Midgeta said: Treba nam jedan partizan vs žene split za gdžu Ponjitku, Stelu i moju malenkost GTR Vs GDžE 1
Mindaugas Žukauskas Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Sad nešto kontam, kao da mi nedostaju poeni Partizana iz rane tranzicije, u ranoj fazi napada. Ne sećam se da li je sinoć bio ijedan takav koš. Bio se nešto Aleksa zaleteo i imao relativno laku situaciju i onda kao staje na loptu, ide kod korner zastavice, uz komešanje na tribinama. Čak i onaj ključni pretposlednji napad je Bajern počeo sa udvajanjem na polovini Partizana, Ledej je ostao sam, napravio bek dor utrčavanje, ali PJ opet nije smeo da pošalje pas, ili je bilo prerano da se završava napad. Uglavnom, kao da imaju neku kočnicu, da ne kažem zabranu, čak i u veoma izglednim napadima.
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2024 Author Posted February 9, 2024 bio onaj oop na početku, naneli smajli, mislim da se insistira na protoku loptei što boljoj čistijoj situaciji kad se igra pozicioni napad verujem da bi bili prilično ranjivi u slučaju promašaja ili izgubljene lopte
Ted Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 ja da sam trener, da komandujem da se pravi faul, da stojim uz aut liniju i urlam faul, faul, i da me svi iskuliraju i naprave onakvo sranje........pa jebeš mi sve ako posle tekme ne bi palo krvoproliće. ako Kaminski nije mogao da dohvati/uhvati igrača i pravi faul, ne znam zašto faul nije napravio neko drugi. i zašto je uopšte Kaminski ostao da igra protiv njihovog pleja, lik koji je agilan i pokretan ko Koštunica na bolovanju ne znam šta se dešava sa ovim ljudima, dal je Željko izgubio autoritet, dal oni trenera ne razmeju ili ne mogu da igraju to što se od njih traži.....šta god da je u pitanju, loše je 1
*edited by mod Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Pa faul je mogao da pravi samo panter ili kaminski. Nije baš da je mogao neko treći. 2
Ted Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 (edited) pa Panter je i trebao da pravi, pre no što je Francisko došao u situaciju da zavrti Kaminskog......pored toga, Panter je mogao i da pomogne Kaminskom da udvoje ovog lika, umesto što se rvao sa onom grdosijom (Ibaka valjda).......pored toga mislim da je i Naneli stajao besposlen dva metra dalje pa je i on mogao da pomogne na nekom udvajanju, da je na vreme krenuo. da su uspeli da spreče šut, sve i bez faula, najgore što bi se desilo jeste da ovaj uspe da spusti loptu u reket i da izjednače. naravno, ako neko od naših suvih genija ne bi pri tom napravio i faul, pa da bude 2+1 Edited February 9, 2024 by Ted 1 1
Nebojsa Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 na 72:67 primamo trojku u cetvrtoj sekundi njihovog napada, gde mamba francisco koristi aleksin brainfart po povratku iz napada (inace, smajli ima doktorat na temu). sledeci napad, aleksa siba trojku u cetvrtoj sekundi naseg napada. sledeci napad za njih, aleksa ispada kao frenk na njihov pnr i primamo poene iz laganog polaganja. sekvenca od 30ak sekundi, gde imamo momentum i gde jednom odbranom resavamo utakmicu! kakav crni panter, dal je dobar sut ili nije ili sto je kaboklo dirao - potpuno nebitno kada kojuvec utakmicu za redom imamo ovakve "minijature". ovaj put aleksa, prethodnih puta neko drugi, al uvek barem 1 igrac ucini sve (ne)moguce da nas ukopa. zamislte kad ovo sredimo - bicemo brutalni, sto bi reko nedara. 8
Recommended Posts