Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Jbg sramno je odigrao, šta on misli. A i žena mu je đubre. Copi brate zaustavi se

• +1 2
Posted
9 minutes ago, MeanM@ said:

Ček, ovde se provlači neko opravdanje lika sa tribine u komunikaciji i nadvikavanju sa profesionalnim igračem? 

Fckin yeah 😂

To otprilike ko ovi nasi kad kažu (ofkors, uz disklejmer) da su hijene lovile suparničko krdo, nisu lemale nedužne ljude.

Ne učitavaj gluposti, samo diskutujemo šta se dogodilo, šta je bio povod tj uzrok incidenta, a to ne menja činjenicu da treba kazniti i lika sa tribine i igrača.

• +1 1
  • -1 1
Posted

Stani copi 😀 previše te udario poraz u glavu 

• Haha 1
  • -1 1
Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Ne učitavaj gluposti, samo diskutujemo šta se dogodilo, šta je bio povod tj uzrok incidenta, a to ne menja činjenicu da treba kazniti i lika sa tribine i igrača.

Uau, platiš 20 jura i postrojavaš igrače.

Šta bi tek očekivao za stotkicu?

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
Just now, copkillah said:

Pa upravo to.

Ne ide u istu rečenicu kazniti lika i kazniti igrača.

Ponitka može disciplinski da dobije od kluba ako je usao u razgovor, ili ga inicirao. I tu je kraj.

Ovaj prosto ne sme da ulazi u razgovor sa igracem u bilo kom kontekstu sem da mu trazi jbni autogram. 

Lik se nadvio nad obezbedjenje da mu objasni kako mu je neko seo na mesto. Idiuqrc :)

jbg, izvini, al tesko mi da poverujem. 

• +1 5
Posted

A bas je cute što je dosao da brani zenu, sve i da je ispala debil :wub:

• +1 4
  • Wub 3
Posted
3 minutes ago, April said:

Uau, platiš 20 jura i postrojavaš igrače.

Šta bi tek očekivao za stotkicu?

Aj prvo pročitaj šta se pisalo, mojne ove padobranac koji je pao sa Marsa forice. Bukvalno niko to ne opravdava, saberite se. Šta god da neko sa tribina dobacuje, igrač jebeno ne sme da reaguje na to i ulazi u konflikt.

3 minutes ago, MeanM@ said:

Pa upravo to.

Ne ide u istu rečenicu kazniti lika i kazniti igrača.

Ponitka može disciplinski da dobije od kluba ako je usao u razgovor, ili ga inicirao. I tu je kraj.

Ovaj prosto ne sme da ulazi u razgovor sa igracem u bilo kom kontekstu sem da mu trazi jbni autogram. 

Lik se nadvio nad obezbedjenje da mu objasni kako mu je neko seo na mesto. Idiuqrc :)

jbg, izvini, al tesko mi da poverujem. 

Sam si sebi dao odgovor na pitanje koje u stvari nije bilo ni postavljeno.

• -1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 hours ago, copkillah said:

Gđa Pony je i razlog zašto ovaj ne razgovara sa porodicom, tako da me ništa ne iznenađuje.

ni mene ne iznenadjuje sto ti prolaze ova gtr sranja na ovom forum, dok ti uredno stalkujes sve ostale, dapache...:fantom:

• +1 1
Posted

Treba nam jedan partizan vs žene split za gdžu Ponjitku, Stelu i moju malenkost :fantom:

• Haha 3
Posted

I pošto vidim da se tema čita selektivno i na preskok, moram da naglasim:

Sve i da se na kraju ispostavi da je Ponitka inicirao taj incident, lika sa tribina treba kazniti i tu nema dileme, niti je postojala u bilo kom momentu.

Hvala na pažnji.

• -1 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Shaq said:

ni mene ne iznenadjuje sto ti prolaze ova gtr sranja na ovom forum, dok ti uredno stalkujes sve ostale, dapache...:fantom:

Opet koristiš reči čije značenje ne znaš, ali si video da ih neko drugi koristi. Dokle Šače, dokle? :lol:

Edited by copkillah
  • -1 1
Posted
5 minutes ago, copkillah said:

I pošto vidim da se tema čita selektivno i na preskok, moram da naglasim:

Sve i da se na kraju ispostavi da je Ponitka inicirao taj incident, lika sa tribina treba kazniti i tu nema dileme, niti je postojala u bilo kom momentu.

Hvala na pažnji.

Mirupavšim :fantom:

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Midgeta said:

Treba nam jedan partizan vs žene split za gdžu Ponjitku, Stelu i moju malenkost :fantom:

I Bujke će da dodže :fantom:

• -1 1
Posted
Just now, arheolog1981 said:

neće baš tako skoro :unsure:

• -1 1
Posted
1 minute ago, arheolog1981 said:

Jedva cekamo :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...