Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Sigurno smo saznali da dobijamo a licencu pa zato ovako opušteno 

Posted
7 hours ago, johan nagel said:

Да да у праву си, вратио сам снимак, Доужер је морао да проба пас, Пантеру је већ мање више уваљена коска, није ни имао нека решења.

Posle tri godine mi i dalje nemamo par varijanti za zadnji napad. 

Možda i zato što nemamo plejmejkera? 

Posted
2 hours ago, Defunctus said:

Ponitka klasicni Poljak, nema tu nekog jajarenja i spustanja glave kao kod nasih kad dolaze na raport kod najvernijih.

Osim što je ispao debil, nema ti šta da se raspravljaš sa bilo kim sa tribine, posebno nakon onako sramnog poraza.

Ovog ćelavog pozera što glumi kriminal oterati u kurac.

• +1 1
  • -1 1
Posted

Poprilično sam siguran da ta dijabola ni nema mesto već ulazi na neku foru. Obično se nalakti na ogradu. 

• +1 3
Posted

Meni je zivotna zelja da obezbedjenje jednom ne radi svoj posao i da ih puste da pridju profesionalnim sportistima od preko dva metra koji imaju prave misice od svakodnevih treninga, a ne od steroida.

• +1 5
Posted (edited)

Pa da zavrse kao Haris Brkic. To se ne bije, to udara iza ledja.

Edited by Moonwalker
  • +1 4
Posted
7 minutes ago, Hele said:

Meni je zivotna zelja da obezbedjenje jednom ne radi svoj posao i da ih puste da pridju profesionalnim sportistima od preko dva metra koji imaju prave misice od svakodnevih treninga, a ne od steroida.

Videlo se najbliže tome prošlog finala sa Nanelijem. Sasvim dovoljno da se takvi mandrili postave na svoje mesto. Onog dedu što je cimao trifu su odmah oterali, red bi bio sa i ovog izbace, ali hajde da vidimo.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Defunctus said:

Ponitka klasicni Poljak, nema tu nekog jajarenja i spustanja glave kao kod nasih kad dolaze na raport kod najvernijih.

Ponitka u fazonu: 

Mićo, vidim da otvaraš usta, al ja te ništa ne razumem…

Posted
2 hours ago, Tresko said:

Ovoga treba odmah doživotno udaljiti sa utakmica, a policija da hapsi. Ako može da mu se uzme državljanstvo i protera se iz zemlje.

Jeste Avram odigrao lose, ali isto mislim da precerujes :fantom:

• Haha 3
Posted (edited)
9 hours ago, goofs said:

Nije to loš napad bio, PJ je ostao gore sa Ibakom, Lebovski dole sa niskim igračem. Ako taj pas nije prošao iz ko zna kog razloga onda je bilo rezona dati Panteru da pripali ono što često ubacuje uz prednost dole na skoku. Pas Pantera ka Frenku nije mogao nikako da prođe, ne iz tog ugla i za tako malo vremena.

Dva puta prosipamo +4 u poslednjem minutu tekme za manje od sedam dana.

Nije ni PJ imao ugao za dodavanje obzirom da je Edwards izašao ispred Kaminskog, jedino neki sporiji lob pas ali to je rizik obzirom da su igrači Bajerna malo skupili. Mozda je najbolja opcija bila da i Kaminski nakon pika raširi, a da se ostavi PJ da igra 1 na 1 sa Ibakom.

edit: Mnogo ste vremena izgubili u napadu, kontrola sata je super, ali onda pristaješ na hero ball šuteve. Baš dugo vremena treba Kaminskom da postavi blok, na sve to Ledej bez ikakvog razloga dovodi svog igrača na weak side

Edited by Jesper23
Posted
42 minutes ago, smooth.Op said:

Poprilično sam siguran da ta dijabola ni nema mesto već ulazi na neku foru. Obično se nalakti na ogradu. 

Ne bih da ode prica u pogresnom smeru. Ima drugi snimak na instagramu sportkluba gde lik sa megafona pokusava da sazna od igraca ciji grb nose…Tako da ima tu i sistemske gamadi, nije samo ovaj slucajni, namunjeni pozer.
Najjaci je Ledej koji prolazi u fazonu, sklonite se da prodjem, zabole me za dileje.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...