Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, hooyadahoo said:

On je imao mnogo lošiji ugao, gledao je PJ kaminskog dole sa te desne strane, bilo je baš dosta mesta da mu prebaci loptu preko whichever beka koji je ostao na njemu (kaminskom), i onda se okrenuo i dodao loptu panteru koji apsolutno nikakvu prednost nije imao u tom trenutku. Meni se jako često čini da su neki igrači isprepadani od zoca, jbga, ne znam šta da mislim. Mislim ja sam se oprostio od sezone još početkom januara, tako da sve preko ovoga može samo bonus da bude. Ako ovaj tim ostane sledeće godine plus minus max 2 igrača, mislim da će to biti mnogo bolje

Могуће да је било прилике и пре тога да му се спусти, морао бих још једном да погледам али Пантер генерално има тај менталитет ‘ја сам главни баја ја решавам’ тако да мислим да му пас није био ни на крај памети.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
18 minutes ago, Profesionalac said:

Aleksa nas je opasno jebo večeras, u odbrani je bio skretničar i uveo je Epoupa-u u ritam, a u napadu nije doprinosio.

Aleksa me je donekle kupio na svetskom prvenstvu (pomoglo je što baš imam soft spot za košarkašku reprezentaciju) ali je sada baš razočarenje. Ne znam da li se nije oporavio još, mada biseri koje pravi ne deluju da su proizvod fizičkih limita. Voleo bi da je Bogdan umesto Bogdana ali prosto - nije.

Faul nisu pravili prosto jer bi Francisko dao oba a šanse za 3 u poslednjoj sekundi su ipak lebdeće, pa nek je i igrač kome te večeri sve ide od ruke.

Posted

Aleksa nije ni Panter a kamo li Bogdan. Može da podigne tim, ali kad krene da dribla loptu u mestu na nekih 8m za razliku od Pantera, znaš da ništa dobro ne može da se desi. Ili će da opali za 3 što je najmanje bolno ili će da uvali kosku na 5 sekundi do kraja napada.

• +1 6
Posted
8 minutes ago, Shaq said:

spacer.png

:puke:

naravno klubu i policiji ce biti nemoguce da locira ™ peru antica sa aliexpresa..

Kakva svinjska njuška jbte

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
6 minutes ago, johan nagel said:

Могуће да је било прилике и пре тога да му се спусти, морао бих још једном да погледам али Пантер генерално има тај менталитет ‘ја сам главни баја ја решавам’ тако да мислим да му пас није био ни на крај памети.

Pa i treba da ima. Ja bih panteru dao da rešava utakmice uvek, on je taj tip igrača. I nikad mu ni jednu jedinu reč rekao pa i da usere 5 utakmica za redom. Prodavali su tako serijski utakmice i najveći , uključujući mj-a i mambu. Šteta što nemamo bar još jednog takvog. Naneli povremeno liči na to, ali je ipak manje pouzdan, pogotovo iz driblinga. Panter i njegov poslednji šut su najmanji problem bili večeras.  Ja PJa baš baš gotivim, i bio sam otpočetka njegov najveći advokat ovde, ali morao je večeras da spusti tu loptu Frenku. Jbga

• +1 2
Posted

Moguće je da je do nepotpunog oporavka od povrede, ali više naginjem ka tome da je previše poleteo i da vidi sebe kao legitimnu napadačku opciju, a ne čoveka kome je odbrana i ubrzavanje ritma najjači kvalitet. 

Dešavale su se utakmice u prethodnim sezonama gde je bio najbolji poenter i u završnicama igrao hero ball, ali se to nadograđivalo iz dobre energije.

• +1 2
Posted
48 minutes ago, johan nagel said:

Nije to loš napad bio, PJ je ostao gore sa Ibakom, Lebovski dole sa niskim igračem. Ako taj pas nije prošao iz ko zna kog razloga onda je bilo rezona dati Panteru da pripali ono što često ubacuje uz prednost dole na skoku. Pas Pantera ka Frenku nije mogao nikako da prođe, ne iz tog ugla i za tako malo vremena.

Dva puta prosipamo +4 u poslednjem minutu tekme za manje od sedam dana.

• +1 2
Posted
34 minutes ago, hooyadahoo said:

Pa i treba da ima. Ja bih panteru dao da rešava utakmice uvek, on je taj tip igrača. I nikad mu ni jednu jedinu reč rekao pa i da usere 5 utakmica za redom. Prodavali su tako serijski utakmice i najveći , uključujući mj-a i mambu. Šteta što nemamo bar još jednog takvog. Naneli povremeno liči na to, ali je ipak manje pouzdan, pogotovo iz driblinga. Panter i njegov poslednji šut su najmanji problem bili večeras.  Ja PJa baš baš gotivim, i bio sam otpočetka njegov najveći advokat ovde, ali morao je večeras da spusti tu loptu Frenku. Jbga

Да да у праву си, вратио сам снимак, Доужер је морао да проба пас, Пантеру је већ мање више уваљена коска, није ни имао нека решења.

• +1 1
Posted

Svi starosedeoci, sem Nanelija isporučuju daleko manje nego pre godinu dana, na centru Lesoroliko biće nemamo, Kaminski ne bi metlu odbranio, a Kaboklo je posle mesec dana skroz zaboravio košarke. Čika Avram samo trojke baca, valjda misli da je postao elitni šuter, a prodor je skroz zanemario, mada su mu daleko kvalitetnije pravili livadu u prošloj sezoni. Ne razumem zašto samo iso basket neprekidno u napadu, i svič u odbrani, valjda postoji i nešto drugo u repertoaru, a i protok lopte nam je užasan u odnosu na ranije. Samo smo protiv Žalgirisa i Valensije u oba uzastopna gostujuća dvoboja ličili na model iz prve polovine 2023.godine.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, goofs said:

Nije to loš napad bio, PJ je ostao gore sa Ibakom, Lebovski dole sa niskim igračem. Ako taj pas nije prošao iz ko zna kog razloga onda je bilo rezona dati Panteru da pripali ono što često ubacuje uz prednost dole na skoku. Pas Pantera ka Frenku nije mogao nikako da prođe, ne iz tog ugla i za tako malo vremena.

Dva puta prosipamo +4 u poslednjem minutu tekme za manje od sedam dana.

Ма да окривио сам Пантера без везе, није било шансе да он проследи тај пас, било је касно већ.

Ево гледам сада, било је 43 секунде до краја, било је логике да одиграмо бржи напад, 2 за 1 у суштини, па све и да промашимо имали би форе да се вадимо. Али јбг лако је сад бити генерал.

Posted (edited)

Exum je bio glavni

Znao je i da se uguzi, i da zakuca u facu, i da istrci kontru, i da pljesne tricu kad ga potcenis i pustis

A i Panter sad trosi gorivo na prevodjenje stalno 

Edited by Ratamahatta
  • +1 7
Posted
4 hours ago, Facundo Orellana said:

Svi starosedeoci, sem Nanelija isporučuju daleko manje nego pre godinu dana, na centru Lesoroliko biće nemamo, Kaminski ne bi metlu odbranio, a Kaboklo je posle mesec dana skroz zaboravio košarke. Čika Avram samo trojke baca, valjda misli da je postao elitni šuter, a prodor je skroz zanemario, mada su mu daleko kvalitetnije pravili livadu u prošloj sezoni. Ne razumem zašto samo iso basket neprekidno u napadu, i svič u odbrani, valjda postoji i nešto drugo u repertoaru, a i protok lopte nam je užasan u odnosu na ranije. Samo smo protiv Žalgirisa i Valensije u oba uzastopna gostujuća dvoboja ličili na model iz prve polovine 2023.godine.

+100

Ovo je veliki problem jakih ugovora na duže od godinu dana, počnu da se biraju utakmice, manje su gladni nosioci itd...

Željko traži te mismeč situacije u 1na1 jer na papiru ova ekipa ima taj potencijal.

Na žalost ekipa ne isporučuje ništa, jako jako slabe role, a i basketball IQ je upitan poprilično.

Avram je trenutno najslabija karika po meni, ništa ne igra od derbija, ok povrede i sve. Plus činjenica da su Bruno, Frenk i Alen poprilično tanki sa mozgom.

Zanima me baš da li će biti reakcije.

Posted (edited)
7 hours ago, Shaq said:

spacer.png

:puke:

naravno klubu i policiji ce biti nemoguce da locira ™ peru antica sa aliexpresa..

Kakva glova ljebtejebo...

Uvijek mi je bilo odvratno ovo postrojavanje pred ovakvim lobanjama, da oni nesto pojasne. Mrs!

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 6
Posted

Ovaj je sedeo iz klupe Bajerna..svadjao se i sa nekim na klupi njihovoj..Troglodit koji pokusava da privuce paznju na svaki moguci nacin..i eto, uspeo je, cela Srbija ce videti njegovu gadnu lobanju jutros.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...