Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dosta je upitno i da li Frenk ume da napravi taj faul, a da bude na zemlji. Kolika je šeprtlja, verovatno bi mu Sisko izvukao tri bacanja. Majk Džejms sigurno, u toj situaciji. Jbg, najveći krivac je verovatno Panter, ako je Željko stvarno tražio faul, a deluje da jeste. Posle bezveze odluka Željka da zadnji napad igra Kaboklo, a ne Kaminski koji je imao 4 ubačene trojke. Na kraju Kaboklo zamalo da uprska dobar šut Panteru.

Verovatno je do brzine, ne znam da li Frenk može toliko brzo šut da izbaci.

A reče Željko da je tražio faul

Pokazivao je Panteru da pravi faul cim je ovaj preneo preko pola

• Author

ovo bi nas ozbiljniji tim, tipa valensija, rešio polovinom poslednje četvrtine lagano. bajern ušao u poslednja tri minuta sa dva faula, smrdelo je opasno da će jedna lopta rešiti meč

ono panterovo u poslednjoj sekundi je izlazilo iz cilindra 100% bukvalno mi je bilo u visini očiju

princ iz čačka je glup ko tri kurca

2 minutes ago, Shaq said:

tu je veliki rizik od dobijanja nesportske posto je igrac bez lopte.. 

10 sekundi je bilo do kraja kad je kaminski preuzeo silvana, zelko mu je bio u vidnom polju ali mu nije pokazivao da pravi faul..

Nema nesportske, samo uđeš malo jače u taj blok, zapleteš ruke sa Ibakom, tražiš faul u napadu, glupiraš se. Milion puta se to dešava na utakmici, ne znam što bi bila nesportska. Drugo je kad lopta nije u igri, pa možeš da popiješ bacanja za neki glup faul.

večeras smo se držali pošto smo igrali kući.....pa ta dodatna energija nosi ekipu. nosi kolko može, al ne može baš uvek i pobedu da donese

da smo igrali u gostima večeras, izgubili bi 20 razlike

Otislo bi opet na 10+ razlike da nije ubacio Jajomaza i Avrama u prvom, ta petorka je spasila tekmu, posle su Avram i PJD pravili gomilu sranja u napadu kad ste poveli ~10 razlike, ali se PJD umalo na kraju iskupio za sve

Edited by Ratamahatta

Ništa još nije izgubljeno, glavu gore.

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Pokazivao je Panteru da pravi faul cim je ovaj preneo preko pola

Al nije pokazao na 10 sekundi kad ga je preuzeo kaminski..

a brateu ako te ne slusa igrac kojeg 3 godine treniras i oko kojeg si postavio ceo klub, onda tu nije samo jedan krivac.

Možda se nisu čuli, jer dB :fantom:

Panter je crni Nedovic..sta oni rade i koja je to promaja u glavi. 😆

• Author

ima 8 utakmica do kraja, realno bijemo sve sem katalonaca tamo i uz malo sreće možda i možemo do 6. mesta

:sleep:

2 minutes ago, booyaka said:

Ništa još nije izgubljeno, glavu gore.

lepo je to reći, hvala, i matemetički je tačno......ali izgubljen je period od oktobra do februara, period u kome ekipa nije napredovala u bilo kom smislu

što nije baš solidna osnova da se poveruje da će period od februara do juna bili spektakularan

evo, imaće derbi u kupu uskoro (ako ne ispadnu od Gajdobre) i priliku da nešto opipljivo naprave. mada, kad bih trebao da se kladim, stavio bi pare da ćemo da izgubimo ubedljivo tu utakmicu

spacer.png

:puke:

naravno klubu i policiji ce biti nemoguce da locira ™ peru antica sa aliexpresa..

• Author

@Ted prošle godine je sezona stala u 100 sekundi u madridu. i ova će da stane u nekih sto sekundi

okrećemo ćurak protiv efesa. kako kaže boro stjepanoviću u filmu velikog grobara duška kovačevića 

“sve sam ja ovo već doživeo, i ove ljude i ovaj autobus…”

giphy.gif?cid=2154d3d7o3hox1k7i5308lbbl8

copy/paste

Guest
This topic is now closed to further replies.