Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dosta je upitno i da li Frenk ume da napravi taj faul, a da bude na zemlji. Kolika je šeprtlja, verovatno bi mu Sisko izvukao tri bacanja. Majk Džejms sigurno, u toj situaciji. Jbg, najveći krivac je verovatno Panter, ako je Željko stvarno tražio faul, a deluje da jeste. Posle bezveze odluka Željka da zadnji napad igra Kaboklo, a ne Kaminski koji je imao 4 ubačene trojke. Na kraju Kaboklo zamalo da uprska dobar šut Panteru.

Verovatno je do brzine, ne znam da li Frenk može toliko brzo šut da izbaci.

A reče Željko da je tražio faul

Posted

Pokazivao je Panteru da pravi faul cim je ovaj preneo preko pola

Posted

ovo bi nas ozbiljniji tim, tipa valensija, rešio polovinom poslednje četvrtine lagano. bajern ušao u poslednja tri minuta sa dva faula, smrdelo je opasno da će jedna lopta rešiti meč

ono panterovo u poslednjoj sekundi je izlazilo iz cilindra 100% bukvalno mi je bilo u visini očiju

princ iz čačka je glup ko tri kurca

• +1 3
  • Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Shaq said:

tu je veliki rizik od dobijanja nesportske posto je igrac bez lopte.. 

10 sekundi je bilo do kraja kad je kaminski preuzeo silvana, zelko mu je bio u vidnom polju ali mu nije pokazivao da pravi faul..

Nema nesportske, samo uđeš malo jače u taj blok, zapleteš ruke sa Ibakom, tražiš faul u napadu, glupiraš se. Milion puta se to dešava na utakmici, ne znam što bi bila nesportska. Drugo je kad lopta nije u igri, pa možeš da popiješ bacanja za neki glup faul.

• +1 1
  • -1 1
Posted

večeras smo se držali pošto smo igrali kući.....pa ta dodatna energija nosi ekipu. nosi kolko može, al ne može baš uvek i pobedu da donese

da smo igrali u gostima večeras, izgubili bi 20 razlike

• Tužno 1
Posted (edited)

Otislo bi opet na 10+ razlike da nije ubacio Jajomaza i Avrama u prvom, ta petorka je spasila tekmu, posle su Avram i PJD pravili gomilu sranja u napadu kad ste poveli ~10 razlike, ali se PJD umalo na kraju iskupio za sve

Edited by Ratamahatta
  • +1 3
Posted

Ništa još nije izgubljeno, glavu gore.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
7 minutes ago, Ratamahatta said:

Pokazivao je Panteru da pravi faul cim je ovaj preneo preko pola

Al nije pokazao na 10 sekundi kad ga je preuzeo kaminski..

a brateu ako te ne slusa igrac kojeg 3 godine treniras i oko kojeg si postavio ceo klub, onda tu nije samo jedan krivac.

• +1 2
Posted

Popizdeo sam

Koji meni kurac sve ovo treba 

Posted

Možda se nisu čuli, jer dB :fantom:

Posted

Panter je crni Nedovic..sta oni rade i koja je to promaja u glavi. 😆

• Haha 1
  • -1 1
Posted

ima 8 utakmica do kraja, realno bijemo sve sem katalonaca tamo i uz malo sreće možda i možemo do 6. mesta

:sleep:

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 4
  • Tužno 1
Posted
2 minutes ago, booyaka said:

Ništa još nije izgubljeno, glavu gore.

lepo je to reći, hvala, i matemetički je tačno......ali izgubljen je period od oktobra do februara, period u kome ekipa nije napredovala u bilo kom smislu

što nije baš solidna osnova da se poveruje da će period od februara do juna bili spektakularan

evo, imaće derbi u kupu uskoro (ako ne ispadnu od Gajdobre) i priliku da nešto opipljivo naprave. mada, kad bih trebao da se kladim, stavio bi pare da ćemo da izgubimo ubedljivo tu utakmicu

Posted

spacer.png

:puke:

naravno klubu i policiji ce biti nemoguce da locira ™ peru antica sa aliexpresa..

• Haha 3
Posted

@Ted prošle godine je sezona stala u 100 sekundi u madridu. i ova će da stane u nekih sto sekundi

okrećemo ćurak protiv efesa. kako kaže boro stjepanoviću u filmu velikog grobara duška kovačevića 

“sve sam ja ovo već doživeo, i ove ljude i ovaj autobus…”

giphy.gif?cid=2154d3d7o3hox1k7i5308lbbl8

copy/paste

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...