copkillah Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Kakva neinteligencija, ne znam šta drugo da kažem 2 1
MeanM@ Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Baš imam raspravu na drugom mestu o ovome. Ja ne pamtim da sam video skoro da neki trener pravi faul na -2. Vujošević je to jedno vreme radio, pa posle odustao. Generalno, odlučuje se od situacije do situacije, ali deluje mi da u velikom procentu treneri biraju da brane taj poslednji napad. Pogotovo ako igraju kući. Moze kombinovano jbg. Ako je ostao centar na beku, neka ga gore da ovaj ne sutira za tri, a nek probije i tu preuzimas posle ko ludak. Izasla bi lopta ili dole Ibaki, ili neki ludacki sut bocno za tri. Zasto ga uopste juri dole Kaminski kad je svejedno kilav u odbrani? Ja racunam da se i te finese uvezbavaju 2
booyaka Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Ovo je bilo neočekivano, ali vrhunski potez Fransiska. 1
Tresko Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Interesantno da li bi uskakutala lopta u koš na ovom zadnjem šutu Puntera. Nije trebao da dira Caboclo. 1 1
April Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Jedva čekam preseravanje na temu 'ja preuzimam odgovornosti, krivica je moja, kenjkenjkenj' Jok moja baba je kriva za uvek ista Panterova izdrkavanja u zadnjem napadu, nefauliranje na +2, imbecilnu petorku u 4/4 itditd. Mi smo pročitana knjiga. 5
Kreator Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Just now, copkillah said: Kakva neinteligencija, ne znam šta drugo da kažem Željko izgleda tražio da prave faul a oni ... ne zarezuju trenera ni 5%. Retko glupa ekipa je skupljena. Valjda ćemo na leto birati bolje. 1
nenad Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 1 minute ago, Tresko said: Interesantno da li bi uskakutala lopta u koš na ovom zadnjem šutu Puntera. Nije trebao da dira Caboclo. verovatno ne bi, ali svejedno, totalni sumrak mozga sto je dirao, covek je bas u teskom kanalu. laso odaje utisak coveka koji je svestan da ga je usralo. 6 1
Ted Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 a dobro, da se ne lažemo, i pre ovoga večeras bilo je poprilično jasno da nećemo ništa napraviti u EL ove sezone sad samo ostaje taj problem, ako je tačno da većina ekipe neće da se cima po Abi, da ne krenemo tu da se blamiramo za sve pare. mada kad malo razmislim tu smo se već iizblamirali poprilično 1
ZokiAsov Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Nije lose bilo. Malo smo ujebali na kraju ali ima jos dosta da se igra 2 1 2
Shaq Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Baš imam raspravu na drugom mestu o ovome. Ja ne pamtim da sam video skoro da neki trener pravi faul na -2. Vujošević je to jedno vreme radio, pa posle odustao. Generalno, odlučuje se od situacije do situacije, ali deluje mi da u velikom procentu treneri biraju da brane taj poslednji napad. Pogotovo ako igraju kući. dulo nije imao ovako potentne ekipe.. ovo je no brainer situacija.. pravi se faul, ako igrac promasi jedno pobedio si, ako pogodi oba, imas 10 sekundi sa brda 1na1 igracima, plus velika verovatnoca da se svira faul zbog domaceg terena.. a sve i da promasis imas produzetak.. druga je stvar kad imas +2 protiv barse a najbolja opcija u napadu ti pera bozic, onda normalno da ides na odbranu.. 2 1
Heaviside Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Faul na minus dva mi se ne sviđa manje-više nikada, ali ovo je bio najveći mogući mismeč. Kaminski je očajan u sviču i Franicsko mu iz 1 na 1 licem daje koš ili asist na mrtvi zicer u tipa 8 od 10 puta ako se pazi da se ne napravi faul.
Ratamahatta Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 U jednom momentu sam hteo da kazem gle ovaj Ibaka s Aliexpressa i onda pogledam stvarno Ibaka jebote 4
Recommended Posts