Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Teško je iz govana isplivati, mislim gusto je..

Posted (edited)

Trebalo je Kaboklo da je pusti, možda bi uskakutala.

Francisko igračina, kapa dole.

@ToniAdams čelendž u prva tri minuta utakmice al zato ima tajm aut viška na kraju meča, racionalno

Edited by Valkyrie
  • +1 1
Posted

Ok, spremamo se za sledeću sezonu. Ova je sramotna u svakom smislu iako ovom porazu nema šta mnogo da se zameri... em igramo pola utakmica kao talibani em imamo ovakve usere protivnika cele sezone 

• Tužno 1
Posted

svaka čast ovom Francisku, provozao je Kaminskog za sve pare i ubacio......realno, jebo nam je kevu

• +1 5
  • Wub 1
Posted

Ništa da se pravi faul i to, a imaš produžetak u džepu tako.

Posted
Just now, Ted said:

svaka čast ovom Francisku, provozao je Kaminskog za sve pare i ubacio......realno, jebo nam je kevu

Otkud Kaminski uopste na Francisku, zar nije neki bek trebalo da izadje na njega, od pocetka napada se videlo da ide na trojku.

• Haha 1
Posted

kaže Francisko da mu je ideja bila da ide na 2......al je posle dobio bolju ideju

• Wub 1
Posted

Jaramaz je odlican zadnji vezni, moze u repstaciju na poziciju Stefana Markovica 

• Haha 1
Posted
1 minute ago, napadaj said:

Ništa da se pravi faul i to, a imaš produžetak u džepu tako.

Baš imam raspravu na drugom mestu o ovome. Ja ne pamtim da sam video skoro da neki trener pravi faul na -2. Vujošević je to jedno vreme radio, pa posle odustao. Generalno, odlučuje se od situacije do situacije, ali deluje mi da u velikom procentu treneri biraju da brane taj poslednji napad. Pogotovo ako igraju kući.

• +1 3
Posted

Ovo je baš bilo loše. Taman i da su promašili zadnji šut, i dalje je bilo užasno.

Okrećemo se obavezama u Kupu i ABA

• +1 2
  • Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...