Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Teško je iz govana isplivati, mislim gusto je..

Nije željko kriv ja sam kriv

Trebalo je Kaboklo da je pusti, možda bi uskakutala.

Francisko igračina, kapa dole.

@ToniAdams čelendž u prva tri minuta utakmice al zato ima tajm aut viška na kraju meča, racionalno

Edited by Valkyrie

ne može treći put rumunka :mellow:

Ok, spremamo se za sledeću sezonu. Ova je sramotna u svakom smislu iako ovom porazu nema šta mnogo da se zameri... em igramo pola utakmica kao talibani em imamo ovakve usere protivnika cele sezone 

svaka čast ovom Francisku, provozao je Kaminskog za sve pare i ubacio......realno, jebo nam je kevu

Ništa da se pravi faul i to, a imaš produžetak u džepu tako.

Just now, Ted said:

svaka čast ovom Francisku, provozao je Kaminskog za sve pare i ubacio......realno, jebo nam je kevu

Otkud Kaminski uopste na Francisku, zar nije neki bek trebalo da izadje na njega, od pocetka napada se videlo da ide na trojku.

kaže Francisko da mu je ideja bila da ide na 2......al je posle dobio bolju ideju

Jaramaz je odlican zadnji vezni, moze u repstaciju na poziciju Stefana Markovica 

1 minute ago, napadaj said:

Ništa da se pravi faul i to, a imaš produžetak u džepu tako.

Baš imam raspravu na drugom mestu o ovome. Ja ne pamtim da sam video skoro da neki trener pravi faul na -2. Vujošević je to jedno vreme radio, pa posle odustao. Generalno, odlučuje se od situacije do situacije, ali deluje mi da u velikom procentu treneri biraju da brane taj poslednji napad. Pogotovo ako igraju kući.

Ovo je baš bilo loše. Taman i da su promašili zadnji šut, i dalje je bilo užasno.

Okrećemo se obavezama u Kupu i ABA

8f6p4p.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.