ubibobi Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Teško je iz govana isplivati, mislim gusto je..
Valk Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 (edited) Trebalo je Kaboklo da je pusti, možda bi uskakutala. Francisko igračina, kapa dole. @ToniAdams čelendž u prva tri minuta utakmice al zato ima tajm aut viška na kraju meča, racionalno Edited February 8, 2024 by Valkyrie 1
arheolog1981 Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Ok, spremamo se za sledeću sezonu. Ova je sramotna u svakom smislu iako ovom porazu nema šta mnogo da se zameri... em igramo pola utakmica kao talibani em imamo ovakve usere protivnika cele sezone 1
Ted Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 svaka čast ovom Francisku, provozao je Kaminskog za sve pare i ubacio......realno, jebo nam je kevu 5 1
napadaj Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Ništa da se pravi faul i to, a imaš produžetak u džepu tako.
Lancia Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Just now, Ted said: svaka čast ovom Francisku, provozao je Kaminskog za sve pare i ubacio......realno, jebo nam je kevu Otkud Kaminski uopste na Francisku, zar nije neki bek trebalo da izadje na njega, od pocetka napada se videlo da ide na trojku. 1
Ted Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 kaže Francisko da mu je ideja bila da ide na 2......al je posle dobio bolju ideju 1
Ratamahatta Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Jaramaz je odlican zadnji vezni, moze u repstaciju na poziciju Stefana Markovica 1
Mindaugas Žukauskas Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 1 minute ago, napadaj said: Ništa da se pravi faul i to, a imaš produžetak u džepu tako. Baš imam raspravu na drugom mestu o ovome. Ja ne pamtim da sam video skoro da neki trener pravi faul na -2. Vujošević je to jedno vreme radio, pa posle odustao. Generalno, odlučuje se od situacije do situacije, ali deluje mi da u velikom procentu treneri biraju da brane taj poslednji napad. Pogotovo ako igraju kući. 3
*edited by mod Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Ovo je baš bilo loše. Taman i da su promašili zadnji šut, i dalje je bilo užasno. Okrećemo se obavezama u Kupu i ABA 2 1
Recommended Posts