Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, garmonbozia said:

Željko u svojim mislima

image.thumb.png.f4d7606c145695055978d1b63eb4e243.png

Vidi, tata, pa to je gospodin Rajković 

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted

@Milošica što se nisi javio sinoć?

Spoiler

IMG-8585.jpg

• Wub 1
  • Haha 4
Posted
2 hours ago, garmonbozia said:

Željko u svojim mislima

image.thumb.png.f4d7606c145695055978d1b63eb4e243.png

Jel ovo sa onih Palminih zurki? :fantom:

• +1 1
  • -1 1
Posted
31 minutes ago, MiddleClass said:

Jel ovo sa onih Palminih zurki? :fantom:

Bedno.

• +1 2
Posted
10 hours ago, Milošica said:

Anđušića Monako nije zadržao. Da je hteo, mogao je. Jaramaz je dug period u Bajernu igrao loše. Smit je bio jedan od najboljih igrača najlošije ekipe(totalno drugačije to može izgledati u ekipi sa većim ambicijama, X puta viđeno). Ponitku PAO nije zadržao. Da je hteo, mogao je.

Ono što jeste pitanje koje bi trebalo postaviti je zašto su dovedeni, ali ne i zašto izgledaju kako izgledaju.

Јбг сад, то што их нису задржали не мора да буде неки аргумент, овако финансијски јак Партизан са Жељком Обрадовићем није корак уназад у односу на већину Евролигашких екипа у овом моменту. Сутра би Вања Маринковић могао да дође, што не значи да га Басконија ‘није задржала’.

Не мислим ја да су они неке играчине свакако, посебно Анђушић па и Јарамаз који су и у свом најбољем изадњу ипак упитно ниво Евролиге, али је рекао бих чињеница да свако од њих игра слабије него што би могао ако уопште и игра.

И ово чак и није нека критика на рачун Обрадовића, он је тамо сваки дан са њима и требало би да савршено види ко шта и колико може, али не знам не иде ми у главу никако да нпр Понитка(а важи и за друге) не може да буде знатно употребљивији од овога што тренутно пружа.

• +1 1
Posted

zapravo su u Beogradu da bi obavili razgovore sa oba kluba

moguće da su ovi klubovi, zapravo, jedan drugom najveća smetnja za dobijanje A licence. pošto je čitava država Srbija sazdana na principu da, ne daj Bože da jedan nešto dobije, a drugi da ne dobije (pre ili kasnije). da ima jedan klub u Beogradu koji je pretendent, verovatno bi dobio

istorijski posmatrano, verovatno je greška što su 45-osnovana dva kluba, trebao je jedan. totalitarnim državama ne priliči ovakva dihotomija :D

ili da su osnovali jedan u Bgd a drugi u Nišu, pa da se koljemo sa Nišlijama, a ne međusobno ;)

Posted

Bajern se mora dobiti. Imaju roster koji nam baš ne leži. Brze bekove koji znaju da se zapale, visoke koji šibaju iz daljine i specijalca Bongu koji može dobro da neutrališe KP ili PJ. 

Što se tiče ovih drugih, da kažem aktuelnosti... Po ugovorima, reklo bi se da mi 100% igramo EL sledeće sezone (osim ako postoje neke klauzule koje nisu pominjane). Željku se ne sprema svilen gajtan, kao većini trenera u EL. Tu onda dolazi faktor urgentnosti. Koliko nama zapravo gori i šta su ciljevi.

Ne sumnjam da će se pojuriti neki rezultat ove sezone već, jer je jako bitno stvoriti kontinuitet igranja plejofa. Tako da očekujem posle pauze dosta drugačiji partizan. Rasčistiti sa centrima ko šta igra, ko je prva petorka, ko igrači uloge. I da se podele odgovornosti konačno i da se ide na max intenzitet sve vreme. 

Sve ovo pišem jer gledajući neke trenere (Trinki, Sveropulos, Duško) i njihove ekipe, izgleda kao da oni igraju pametniju, angažovanju košarku sa jasno podeljenim ulogama. A mislim da razlika nije u kvalitetu trenera ili ekipe, već baš u tom osećaju urgentnosti. Svaki od nabrojanih trenera je morao da ima instant uticaj i neki rezultat. Znači maksimalno uprošćavanje, maksimalno iskorišćavanje pozitivnih karakteristika igrača i kreiranje situacija gde će ih oni najbolje iskoristiti. A da ne pričam što promena trenera diže borbenu gotovost kod igrača. 

Očekujem korekcije na tom polju u narednom periodu. Prvo Bajern da se preživi. 

Posted (edited)

biće jebeno protiv Bajerna. moramo mi, moraju i oni, mislim ako žele da održe priključak.

zapravo, ulazimo u seriju utakmica koje će biti moranje. mora da se dobije Zvezda ako se želi kup. mora da se dobije u EL sve do kraja kući i da se kljucne jedan na strani. mora da se dobije Budućnost u Podgorici da ne bi sleteo na treće ili četvrto mesto. dolazi Cedevita kod nas, a nama je to, iz nn razloga, neprijatno iskustvo ko da dolazi Barsa. gostuje se u Laktašima, a mislim i u Podgorici Studentima, što nam tradicionalno nije laganica.

baš ćemo morati da se zategnemo, jer smo prerano ispucali kvotu sranja i kikseva za ovu sezonu. nadam se da će februarska pauza biti iskorišćena, da se malo uozbiljimo i utegnemo.

Edited by Ted
Posted
1 hour ago, Ted said:

biće jebeno protiv Bajerna. moramo mi, moraju i oni, mislim ako žele da održe priključak.

nit su u formi, nit imaju kapicitet da na strani pobedjuju domacica™ ekipe..

plus kao sto rekoh, sa drugacijom motivacijom ulaze partizanovi stranci u el meceve od aba ligaskih..:fantom:

Posted

Некако мислим (надам се) да ћемо да их рутинирамо, оно стандардно показивање реакције, ако их ухватимо у машину можда их чак и разбијемо. У сваком случају кад већ не можемо да добијемо никога на страни победа у оваквој утакмици не сме да се доведе у питање.

Posted (edited)
27 minutes ago, Shaq said:

nit su u formi, nit imaju kapicitet da na strani pobedjuju domacica™ ekipe..

plus kao sto rekoh, sa drugacijom motivacijom ulaze partizanovi stranci u el meceve od aba ligaskih..:fantom:

ok, al nismo ni mi u formi. svakako da smo favoriti, ali daleko od toga da očekijem neku laganicu.

samo očekujem da pristup bude na nivou značaja, i utakmice i takmičenja. oću reći da ću da podilkanim ako opet budemo krenuli sa 3-16, 4-20, 17-35 i tako to. malo bi da gledam neki drugi film, ovo je objektivno dosadilo.

Edited by Ted
Posted

Zaustavite Ibaku i obavili ste pola posla. Mada mislim da lagano svejedno dobijate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...