copkillah Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 12 minutes ago, Valkyrie said: Ako već želiš obrazloženje t-downa, nisi mi okej tako u zaljubljena tinejdžerka modu samo obrati pažnju, više od dva thumbsdowna nedeljno je full on tinejdžer mod ili godforbid, otimanje leba pokojnom gayyi, pa ti vidi šta je gore od ta dva. 1 1
Valk Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 2 minutes ago, copkillah said: samo obrati pažnju, više od dva thumbsdowna nedeljno je full on tinejdžer mod On je prvi počeo.
copkillah Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 4 minutes ago, Valkyrie said: On je prvi počeo. Važi i za njega, još više!
Ted Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 (edited) 1 hour ago, johan nagel said: Лично сам гледао Анђушића у Монаку како игра као сасвим регуларан евролигашки играч, Јарамаз у Бајерну исто, о Смиту у Алби и Понитки у Пао-у и Зениту да не причам, сви су они за Сплит апсолутно недостижан ниво. Зашто изгледају овако у Партизану то је већ питање. Односно зашто Жељко не успева да им пронађе адекватне улоге а има све предиспозиције за то. to je pravo pitanje. pri čemu nisu zatečeni, nego su dovedeni. pa bi osnovna pretpostavke bila da, ako igrača dovodiš, imaš ideju kakva bi njegova uloga u timu trebalo da bude. ok, moguće je da si napravio užasan prelazni rok i da gotovo niko koga si doveo ne opravdava namenjenu ulogu. ali ako je tako, onda je potpuno jasno gde leži odgovornost. bacio sam pogled pre par sati i na neku Tegeltijinu emisiju na yt, i on je u ful modu odrbane trenera koga niko ne napada. i njegov gost, Gagi Nikolić. suptilno se sva krivica prebacuje na igrače. naravno da je ima, pošto oni igraju, ali igraju kako im se kaže, odnosno nisu u samoupravnoj zajednici radnih ljudi, već ima i nekakv stručni štab. ooooooooopasno počinje da mi ide na kurac pravljanje kulta ličnosti. prvo što sam alergičan na samu koncepciju kulta ličnosti, drugo što je to najefikasniji način ako kk želi da počini samoubistvo, a treće što poštujem Željka i mislim da ne sme da dozvoli ovo što se događa. a događa se to, ili se meni barem tako čini, da čitava jedan armija tzv. navijača i "prijatelja kluba" pokušava da čitav teret krize svali isključivo na igrače i suptilno pokušavaju da ukažu kako to nema veze sa trenerom i stručnim štabom. a naravno da ima, ekipa realno od oktobra do februara ne pokazuje ni jedan znak napretka, pojedini igrači stagniraju ili nazaduju u odnosu naprethodnu sezonu. nadam se da nisam u pravu ili da preterujem.......ali se pre svega nadam da će ljudi u klubu da sednu i da vide u čemu je zaista problem. još uvek nije kasno da se sve ovo zaustavi. Edited February 6, 2024 by Ted 1 1
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2024 Author Posted February 6, 2024 jok, praviće kult ličnosti od saše filipovskog daj bre tede uz željka obradovića kao trenera ide i ceo paket koji hteo ne hteo moraš da prihvatiš. jedna od tih stvari u paketu je da je prerastao igrače koje trenira i po nekoliko desetina puta, da je u timu koji vodi on najveća vedeta pa sve sutra da dovedeš i majka džejmsa ili žoela embida, neće majk da bude no 1 nego željko, da orkestar kojim diriguje svira pesme koje on voli i na način na koji on voli, a za uzvrat ti daje najviše šansi da se popneš na sam vrh jbg takva je pogodba 4 1
Milošica Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Anđušića Monako nije zadržao. Da je hteo, mogao je. Jaramaz je dug period u Bajernu igrao loše. Smit je bio jedan od najboljih igrača najlošije ekipe(totalno drugačije to može izgledati u ekipi sa većim ambicijama, X puta viđeno). Ponitku PAO nije zadržao. Da je hteo, mogao je. Ono što jeste pitanje koje bi trebalo postaviti je zašto su dovedeni, ali ne i zašto izgledaju kako izgledaju.
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2024 Author Posted February 7, 2024 jedino što se željku i stručnom štabu može zameriti je nedovoljan upgrade tristana i balše i donekle alena i uroša to je pitanje
booyaka Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Zato što nikada nije bio trener koji razvija mlade igrače, uvek je rezultate pravio sa gotovim igračima. 1
Ted Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jok, praviće kult ličnosti od saše filipovskog daj bre tede uz željka obradovića kao trenera ide i ceo paket koji hteo ne hteo moraš da prihvatiš. jedna od tih stvari u paketu je da je prerastao igrače koje trenira i po nekoliko desetina puta, da je u timu koji vodi on najveća vedeta pa sve sutra da dovedeš i majka džejmsa ili žoela embida, neće majk da bude no 1 nego željko, da orkestar kojim diriguje svira pesme koje on voli i na način na koji on voli, a za uzvrat ti daje najviše šansi da se popneš na sam vrh jbg takva je pogodba mene uopšte ne intersuje dal će ovaj ili onaj lik da bude smatran brojem 1, ali bi me interesovalo na kkp bude broj 1. recimo u Aba ligi. a kako sad stoje stvari lako može da ne bude ni drugi, a ni treći. pri čemu ne prihvatam koncepciju da bilo ko može da bude iznad kluba samog ili da sudbina kluba zavisi od jednog čoveka. ako je tako, onda nam se crno piše. unutrašnja pitanja orkestra takođe me se ne tiču, ali pošto imam nešto sluha i mogućnost da slušam tu muziku, odnosno gledam tekme, mogu da zaključim da sam od kluba dobio pozivnicu da slušam Aretu Frenklin, a umesto toga slušam Micu Trofrtaljku. pri čemu se ulaznica na koncert naplaćuje kao da zaista nastupa najlepši glas ikada. pričam o ovoj sezoni. kada se sve sabere, klub jeste napredovao puno za prethodne tri godine, niko to ne spori. jasno je i kome idu zasluge za tako nešto. bilo bi lepo da sve to ne bude bačeno niz vodu zbog sektašenja, kultova i sličnih zastranjivanja.
SNARC Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 Bejah juce u nekom drustvu koje je ispratilo KKP na poslednja dva gostovanja, Monako i Bolonja. Kayu, u povratku..Zoc spustio glavu i cuti, u svojim mislima je..a ekipa bole ih kurci.
garmonbozia Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 1 hour ago, SNARC said: u svojim mislima je. Željko u svojim mislima 9
hooyadahoo Posted February 7, 2024 Posted February 7, 2024 (edited) Meni liči ovo što pišete na sviranje kurcu, pardon my french. Sve je moguće, naravno, ali će pre biti da ovo što nam se trenutno dešava nije u jebenim zvezdama ili posledica cokijevog nabijanja igli u ostojinu voodoo lutkicu, niti Avramov pokušaj da prevede crnce na pravoslavlje, nego u trapavim (istina, ogromnim) mudima Bruna Kabokla. Da su centri samo 30% bolji od ovoga što sada daju, a to je nekako bio očekivani minimum, bila bi skroz druga priča. Ali jbga, nekad uradiš sve kako treba u granicama mogućnosti i opet popusis, dešava se. Jesu Savić i Zoc mogli bolje letos? Verovatno da. Da li bi verovao nekom drugom da bolje odradi posao? Teško * Šta su jbte trebali da pevaju u avionu? Edited February 7, 2024 by hooyadahoo *
Recommended Posts