goofs Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Truli smo iznutra, poremećen je timski duh, da li samo zbog razočaranosti porazima ili ima i svađi i klanova, nemam pojma, ali ako se to ubrzo ne sredi odosmo u peršun. 4
Kreator Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 (edited) Edited February 5, 2024 by BlackGeorge
Ted Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 (edited) 1 hour ago, goofs said: Truli smo iznutra, poremećen je timski duh, da li samo zbog razočaranosti porazima ili ima i svađi i klanova, nemam pojma, ali ako se to ubrzo ne sredi odosmo u peršun. dalo se naslutiti i ranije da ova sezona ne ide željenim tokom. možda je objašnjenje i jednostavno, ne mora da bude nikakva trulež, poremećeni odnosi isl. može biti da smo ostali bez tri igrača čiji impact nismo uspeli da nadoknadimo prelaznim rokom. i sada se mučimo da nađemo ono što smo izgubili, pri čemu nam ne ide baš najbolje za sada. pored toga, deifikacija trenera od strane većine navijača ne doprinosi ni najmanje cilju. kada bacim pogled na navijački forum i komentare po mrežama, svi su se dali u odbranu trenera koga realno niko i ne napada. sad, dal brane trenera od njega samog ili lagano procesuiraju činjenicu da, ako Bog i postoji, on ipak nije trener košarkaškog kluba, u svakom slučaju je neprijatno za čitati. a realno odmaže i samom treneru i stručnom štabu. najizvesnija sudbina očekivanja koje je postavljeno nerealno visoko, jeste da će biti iznevereno. i tako gorbari većinski rade ono što im je matični posao, kopaju rupu, sve misleći da će u nju da polegnu nekog drugog, a na kraju će jedino moći sami u nju da zalegnu. sad jeste vreme za podršku, ali pravu, ne infantilu i debilnu euforiju i dreku zbog straha od izneverenih očekivanja nego, jebi ga, za onu staru, klasičnu podršku. a ja se bojim da će to da izostane, nego ćemo da svedočimo nečemu što će više ličiti na kolektivnu terapiju urlikanjem izazvanu strahom da bog nije Bog, da uspeh nije izvesnost nego mogućnost, da stvari mogu da odu u kurac, kao što u sportu stvari često i odu u kurac, nezavisno od visine ulaganja i veličine imena uključenih u projekat. da stvar bude još gora, sa suprotne strane brda čeka još jedna slična, histerična vojska, takođe u potrazi za nekom imaginarnom pravdom i u borbi sa nepostojećim neprijateljima. tako da bi krešendo ove sezone mogao da bude jedan nekontrolisani izliv frustracije i besa koji će, sad već tradicionalno, da obeleži susrete dva nesrećna kluba. koje ja, sad već tradicionalno, nemam nameru da posmatram ni iz daljine. što se mene tiče, podržavam Željka, podržavam i igrače. duboko smo zagazili u sezonu, ne izgleda dobro, al ajde da se izvuče neki maksimum. sve je još u igri, ništa izgubljeno nije, da probamo bar nešto da dohvatimo. pa kad se sve savrši, onda da se presabiramo i dogovaramo za dalje. Edited February 5, 2024 by Ted 7
Shaq Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Monako je igrao agresivno, mi smo bili izuzetno konfuzni u nekom momentu, oni imaju 23-17 u skoku pod našim obručem. Imali su 70, mi 50 napada, to je ogromna razlika u košarci.. this didnt age well.. partizan 71 napad, split 56.. 3 1
Ted Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 nismo imali 71 napad, nego 71 raspad.....takav je bio subjektivni osećaj 2
Vasilij Zajcev Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 17 hours ago, Ted said: možda je objašnjenje i jednostavno, ne mora da bude nikakva trulež, poremećeni odnosi isl. može biti da smo ostali bez tri igrača čiji impact nismo uspeli da nadoknadimo prelaznim rokom. Da, da, i ja polako postajem svestan ove proste istine. Oko koje sam se u tom prelaznom roku svetski zajebao.. Prosto, nije mi na kraj pameti bilo da Jare, PJ, Ponjitka, Mirotić/Kaminski (i kasnije Kaboklo) neće moći da zamene Madara, Dantea, Lesora (i donekle Papija). Jbg, pre svega energetski i karakterom, jer sam i dalje siguran da je igrački kvalitet tu negde.. A mislim i da značajnu razliku pravi i ozbiljno nazadovanje Pantera i Ledeja, te potpuna stagnacija Koprive i Tristana. Ostali su timovi nadogradili, rasli, sa izuzetkom Olimpije npr, mi u stagnirali i nazadovali. 2
goofs Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Ma bre, izgubili smo tri igrača, ali ovaj tim bi morao da rutinira ABA ligu žmureći sve i da nam je došlo tri Gagića. 9
hooyadahoo Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 I timu od prošle godine je trebalo više od godinu dana da počne da liči na kaznenu ekspediciju sa kraja mandata. Samo kažem
uini Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 ^imam neku teoriju, ne znam koliko je validna: toliko puta ste se vratili sa minus 15-20, da nemate sense of urgency, jednostavno kapirate da ste uvek u igri ..pa kada se desi ovako los sut, ciao aka ne verujem da je stvar nekih poremecenih odnosa i sl 1
Vasilij Zajcev Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 6 minutes ago, hooyadahoo said: I timu od prošle godine je trebalo više od godinu dana da počne da liči na kaznenu ekspediciju sa kraja mandata. Samo kažem Stoji ali jebiga, valjda se i evolucija ubrzava, ono kao inteligentni sisar uči na osnovu iskustva, ubrzavaju se procesi... Ja sam baš to apostrofirao, stagnaciju ili nazadovanje, Kuruc 3.0 i Zagorac 2.0 u skautingu.. Mada kad pogledam kako Zoki infatilno reaguje na uobičajne menadžerske spletke, možda je i jasno zašto je 1 Barsa propustila da zadrži jednu tako ozbiljnu glavutm. 3
hooyadahoo Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 (edited) Odgovor na Uinijev post (*) Ma da bre, da su šutirali katastrofalnih 7/31 umesto bizarnih 4/31 dobili bi utakmicu. Ne znam što nas je zoc toliko polio govnima, čak i nije bilo neko žešće boljenje kurca, nije da su se nešto bacali po terenu ali nisam stekao utisak da se ne trude. Meni je jedino Zek izgledao da ga mu se nešto i ne igra, a on bukvalno nosi pola naše odbrane na leđima. Elem no big deal ako se pomiris sa činjenicom da od ove godine teško da će nešto da bude, a meni tako izgleda već jedno mesec dana. Kaboklu očigledno treba mnogo više vremena da se navikne, a pitanje je da li će proces imati srećan kraj kao sa lesorom. Poni tek počinje da izgleda nalik onome čemu smo se nadali. Kaminski izgleda ok poslednjih nedelju dve, ali Jare nikako da postane konstantan. Bekovi crni tek treba da pronađu dinamiku i jasnije podele uloge međusobno, i to ne može preko noći. Yadayadayada Edited February 6, 2024 by hooyadahoo * 1
Jimmy Kowalski Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 18 minutes ago, uini said: ^imam neku teoriju, ne znam koliko je validna: toliko puta ste se vratili sa minus 15-20, da nemate sense of urgency, jednostavno kapirate da ste uvek u igri ..pa kada se desi ovako los sut, ciao aka ne verujem da je stvar nekih poremecenih odnosa i sl Teorija je validna. Pogotovo sto se razvije majndset, ako preokrecemo u EL, tel cemo to lako raditi u ABA. 3
ToniAdams Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Da dođe breskvica da peva umesto onih pankera i kidaćemo 4 1
April Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Gledam snimak Future I Cigana, živ nisam da čujem zašto Smit a ne Ferel. 1
Recommended Posts