Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Nikodije said:

a sta da mu pevusi, neke jugoslovenske, malo nam je Jugosloverna? To ce muz, ocigledno

Breskvica snima album za decu. Trenutno cenzurisu da bi bio, jelte, za decu. Poznati refren ce ici nesto kao:  ‘Svi-raj Zve-zdo!’

• Wub 1
  • Haha 3
  • -1 1
Posted
1 hour ago, Midgeta said:

Valkira deluje kao megagotivna keva, nemate pojma sta pricate

Onda bi navijala za Megu.

Ipak je samo gotivna..

Posted
12 minutes ago, copkillah said:

Kamo lepe sreće da tako i ostane, nešto kao Ognjen Dobrić naspram Kalinića ili Lazića

Kad ti odeš preko tarabe, ceniš da te gledaju kao Ledaya, ili kao Koprivicu? :fantom:

• Haha 2
Posted

Unpopular opinion: pun nam je pevac sporih igrača. Juče mi je to upalo u oko kao kontrast prve i druge petorke iz prve četvrtine.

Panter je relativno spor, on jeste eksplozivan i ima jako brz izbačaj, ali u trčanju kontre i tranzicije nije preterano brz, ili ladi jaja. Slično važi za Nanelija, čini mi se da je malo brži, ali manje eksplozivan, takođe i stariji što se vidi u šlepanju u odbrani. Ledej je najsporiji čovek kojeg sam gledao svojim očima. PJ je usporen ko usporeni snimak, liči malo na Bodirogu sa tim kretnjama, ali mu za taj basket fali jedno 20 IQ poena. Kaminski je...izgubljen slučaj.

Tu negde se provlači i razlog zašto smo slabi u ofanzivnom skoku, pa zato što ne idemo na isti, jer da idemo trebalo bi jurcati nazad u odbranu, a ova postavka to ne radi. U 9 od 10 naših napada Ledej ili Kaminski su na liniji za 3p.

Ko nam je brz? Aleksa i Alen, Kaboklo za svoju visinu. To su ujedno i tri najveće dileje u timu, da ih pustiš zajedno jurcali bi na sve strane, ali bi pravili i tri sranja po posedu.

Tu smo dosta izgubili sa Egzumom i Madarom, Dante je bio najbrži igrač u ligi, a Madar svakako bolji od zamena mu.

Još jedna stvar oko petorke koja je započela utakmicu, imam utisak da su igrali bolju odbranu, više grebali i jurili u tranziciju. Aleksa je previše drvio loptu i organizacija je škripala, no opet, niko se nije krio od lopte niti libio da je potroši. Alen je pokušao nešto par puta, Aleksa isto, Smit dao par poena.

U drugoj petorci svi stanu i čekaju Pantera ili PJa. Prevodimo loptu 8 sekundi, par nekih blokova i onda jedan od ove dvojice (sinoć pretežno Panter) je dobije na 8 metara i krene da mulja. 

• +1 6
Posted

Nisam sinoć imao snage da iskomentarišem poraz, jbg, ne smeš u onakvoj utakmici da prodaš 4 lopte u završnici... Dobra rola Koprivice, Aleksa je imao svoje momente, falio dobrinos Ledeja, PJ je posle nekoliko fenomenalnih utakmica u nekom padu što najviše utiče na njegovo samopouzdanje i odluke koje donosi.

Slede nam 2 must-win utakmice kući, protivnici nimalo naivni, videćemo kako će ekipa reagovati. Navijanje je iracionalna kategorija, pa tako i ja iracionalno verujem da će se ekipa podići i zaigrati najbolje u finišu sezone, kad je i najpotrebnije.  

• +1 6
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kad ti odeš preko tarabe, ceniš da te gledaju kao Breksvicu, ili kao Zoranu? :fantom:

• Wub 1
  • Haha 5
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kad ti odeš preko tarabe, ceniš da te gledaju kao Ledaya, ili kao Koprivicu? :fantom:

Kao Željka :fantom:

• +1 1
Posted
6 hours ago, Valkyrie said:

Šta će nam neprijatelji pored ovakvih prijatelja.

latentni grobar

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Partizan na kraju završi kao 9. Pobedi Baskoniju u areni kao 10. Igra za play off sa Makabijem u praznom pioniru i dobije ga. Četvrtfinale protiv Reala koji se opusti, trsnemo i njega i mi smo na fajnal foru. 

Eto, i to sam Vam sredio, nema na čemu. :fantom:

• +1 4
  • Wub 2
  • Haha 2
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
4 minutes ago, BlackGeorge said:

Partizan na kraju završi kao 9. Pobedi Baskoniju u areni kao 10. Igra za play off sa Makabijem u praznom pioniru i dobije ga. Četvrtfinale protiv Reala koji se opusti, trsnemo i njega i mi smo na fajnal foru. 

Jel trsne neko od nas i Sarliz Teron usput..kad vec sve ide savrseno

Posted
5 minutes ago, BlackGeorge said:

…1/2 finale F4, istrcava Punter na zagrevanje pre ostalih, a na suprotnom kosu Teodosic uveliko navezbava airball assist sa Bolomboyem…

• Wub 1
Posted
18 minutes ago, BlackGeorge said:

Partizan na kraju završi kao 9. Pobedi Baskoniju u areni kao 10. Igra za play off sa Makabijem u praznom pioniru i dobije ga. Četvrtfinale protiv Reala koji se opusti, trsnemo i njega i mi smo na fajnal foru......gde dobijamo Panatinaikos u polufinalu 112-58 i u finalu igramo sa Barsom....deset sekundi do kraja, nerešeno, Ponitka gubi lotu, Kalina kreće u kontru, pokušava surovo i jebačko zakucavanje za titulu, ali promašuje, lopta se od siline odbija o drugi obruč i u visokom luku preleće ceo teren i ulazi u koš Barse, bez koske. kraj, osvajamo EL

• Haha 3
Posted
3 minutes ago, Ted said:

Subscribe ko kuca

Posted
Just now, Valkyrie said:

Hihi..i ovi imaju vlazne zidove :)

• Haha 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...