Ted Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 NIkodije je car.....njemu sam bio namenio jednu od nosećih uloga u delu priče koju sam počeo da pišem. ali me Duljaj zajebao, zaređao sa pobedama i srušio mi koncepciju da ću sezonu provesti baveći se stvaranjem vrhunskog književnog dela, umesto gledanjem fudbala sve mi je preče od umetnosti, jbg 2
Vasilij Zajcev Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 45 minutes ago, Nikodije said: lopta ne laze, posebno u ovakvom sistemu takmicenja. na kraju svako bude tamo gde mu je mesto, vi cete dohvatiti plej in serijom pobeda na kraju, gde vam je mesto, mi cemo biti 14, gde nam je mesto i to je to, tu smo svi 28 minutes ago, booyaka said: Sada smo 12-ti, najbolji od pet ekipa sa 10:15 skorom. Izjednačeno je takmičenje i jedan poraz ili pobeda menja potpuno tabelu. Po svemu sudeći, s obzirom na 10-ti ima 13 pobeda vrlo je verovatno da će biti potrebno 18 pobeda da se dohvati plejin. Get a room, U2
MeanM@ Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 16 minutes ago, Nikodije said: nego, kako se to kod tebe odjednom probudila ljubav prema kosarci i gde je cucala decenijama? mislim, nikad nije kasno, dabome samo da caligula ne otkrije ljubav prema kosarci Valk dostojanstveno navija i voli kkcz. Ne podrivaj Naravno, sve dok, nedajboze ne krene da koristi deminutivčiće i tepa igracima tipa Bolombončić, Rokić, Yagugica i sl. To vec ne prilici 1 1 5
Nikodije Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Just now, MeanM@ said: Valk dostojanstveno navija i voli kkcz. Ne podrivaj Naravno, sve dok, nedajboze ne krene da koristi deminutivčiće i tepa igracima tipa Bolombončić, Rokić, Yagugica i sl. To vec ne prilici neka je, valk je prva zena na kkcz topiku ikad. 2
Milošica Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) @MeanM@ Kod nas se odomaćilo Koprivica. Edited February 3, 2024 by Milošica
Ted Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) kod nas je @Tresko zadužen za "tepanje" Jajomaz, ako se dobro sećam ima nešto i za Anđušu sigurno, al ne mogu da se setim sad Edited February 3, 2024 by Ted 1
Valk Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 37 minutes ago, Nikodije said: nego, kako se to kod tebe odjednom probudila ljubav prema kosarci i gde je cucala decenijama? mislim, nikad nije kasno, dabome samo da caligula ne otkrije ljubav prema kosarci Sad moram BAŠ aktivno da gledam jer me je starije dete prodalo i priklonilo se suparničkoj struji, pa da budem u toku, sačekam ih nespremne i izvršim 1 prevrat. Reprezentaciju gledam uvek, šteta što si nov na forumu pa me nisi video. @MeanM@ sačuvaj me Bože deminutiva, ja nikad nisam ni bila tinejdžerka. 3 3
Valk Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 32 minutes ago, napadaj said: A ovamo zid u dečijoj sobi natopljen vodom iz sudopere. Mnogo smešno, evo kidam se.
Milošica Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 3 minutes ago, Valkyrie said: Mnogo smešno, evo kidam se. Pusti napadaja, očajan je lik. 1 1
copkillah Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 39 minutes ago, Valkyrie said: Sad moram BAŠ aktivno da gledam jer me je starije dete prodalo i priklonilo se suparničkoj struji, pa da budem u toku, sačekam ih nespremne i izvršim 1 prevrat. Tako je, sabotiraj sopstveno dete. Šta je sledeće, pevušićeš mu "Hriste Bože, raspeti i sveti..." kao uspavanku? Vodićeš ga na DJ Anyu? Socijalna služba je obaveštena 5
Nikodije Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 4 minutes ago, copkillah said: Tako je, sabotiraj sopstveno dete. Šta je sledeće, pevušićeš mu "Hriste Bože, raspeti i sveti..." kao uspavanku? Vodićeš ga na DJ Anyu? Socijalna služba je obaveštena a sta da mu pevusi, neke jugoslovenske, malo nam je Jugosloverna? To ce muz, ocigledno 1
arheolog1981 Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 9 minutes ago, Nikodije said: a sta da mu pevusi, neke jugoslovenske, malo nam je Jugosloverna? To ce muz, ocigledno Zna se... https://youtu.be/gsKn5KX6XnU?si=tu5kqxNqfB6QbF9J 1
Nikodije Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 1 minute ago, arheolog1981 said: Zna se... https://youtu.be/gsKn5KX6XnU?si=tu5kqxNqfB6QbF9J himna ppp 4
Midžeta Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Valkira deluje kao megagotivna keva, nemate pojma sta pricate 3 1 2
copkillah Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 1 minute ago, Nikodije said: himna ppp dakle, Brena > Hrist? 1
Recommended Posts